Zayn slutar 1D

Okej, ett inlägg måste skrivas. One Directions Zayn Malik hoppar av bandet. 4/5 återstår. 
Allvarligt känns det tungt, hans fina stämma kommer saknas. 
Hoppas du får leva ett så "normalt" liv som möjligt. 
Tack för de senaste fem åren! :)
 

Söndag

Igår var jag med Hanna på bio i Kalmar. Vi såg andra delen i Divergent-serien - "Insurgent". Jag ger den 5/10. Boken den är baserad på är mycket bättre, men blev inte direkt besviken heller. Gillade inte 3D effekterna heller, man blev snurrig av alla snabba filmningar så man hann inte riktigt med. 
Efter bion åkte vi hem till en klasskompis till Hanna. Var skoj, några roliga individer där. Men bäst var att få umgås med Hanna, vilket inte har hänt på väldigt länge! 
 
Idag har jag en slappardag. Längtar som tusan till flytten så det händer något nytt. 
De va det de. 
/Desireé

Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen!

Man bara ÄLSKAR när man får tillbaka pengar på skatten. I Norge hoppade man upp och ner i flera dagar när man fick reda på summan man skulle få. Jag är förvånad att jag kommer kunna det även som svensk. SÅ NÖJD med mitt skattebesked. Det lönar sig verkligen att göra max på skatten när man jobbar. 
 
Annars har min fredag varit ganska innehållslös. Var i skolan från tio till halv tre. Kort "redovisning" (om man ens kan kalla det för de) och sedan övade vi på att skriva olika texter utifrån t.ex. medborgarförslag, motioner m.m. Kände inte att jag fick ut så mycket av dagen, tyvärr.. 
Efter skolan åkte till ICA Maxi och köpte mig lite godsaker inför helgen. Köpte mig även ett par nya mjukisbyxor och en blomma (vuxenpoäng för mig)!. Åkte sedan hem till min lilla stuga, gick ut på en promenad och pratade med både mamma och pappa. Lagade mig en god fredagsmåltid bestående av pommes (i ugn) och kyckling. Sedan dess har jag suttit klistrad framför tv:n. Är så fruktansvärt trött! Kanske beror på att jag har börjat få i mig mer syre från promenaderna. Välbehövligt alltså. 
 
Nu blir det sängen för min del så jag orkar med morgondagen! 
/ Desireé. 
 

Tio saker om mig

Berätta tre saker om dig själv som ingen vet?
– Jag är väldigt osäker. Tycker inte att jag duger och funderar ofta på vad andra tycker om mig. (Men detta är nått jag försöker bli bättre på). 
– Av och till funderar jag på om min utbildning (journalistik & medieproduktion) verkligen är rätt för mig. (Men då tänker jag på de höga betygen för min drömutbildning och hur kul det är med medieproduktion så känns det lite bättre). 
– Jag älskar gosedjur! Ja, jag är 22 år.. MEN de är så mjuka och gosiga och söta.. Men jag har nog med Elof (elefant) och I-or (åsna) så de räcker gott och väl (för tillfället). 


Vem/vad fick dig att skratta senast?
– När jag kollade på "How I Met Your Mother". Barney och Ted var fulla och gjorde massa dumheter!

 

Cola eller Pepsi?

– Pepsi. (Men tycker inte smakar någon större skillnad, men pepsi känns mindre...söt).

 

Para ihop 100 par strumpor eller stryka 3 gräsligt skrynkliga skjortor?

–Gräsligt skrynkliga?! hahaa. Jag är ju lite lat av mig så väljer nog de gräsligt skrynkliga skjortor. Kan vara en utmaning och kanske får jag mig ett skratt på köpet!

 

Favoriträtt?
Kyckling har blivit en storfavorit! Pommes/potatis i ugn - Yummi! Men blomkål med bacon är inte heller fel!

 

En person du beundrar?
Mamma. Hon är otroligt stark och har varit med om så mycket det senaste året, men ändå står hon stadigt på sina två ben och har även tagit ett jättebra beslut som kommer göra henne gott. Hon tänker på vad som är bäst
för henne. Jag är en stolt dotter

Om du fick tre önskningar:
Resa jorden runt med valfria reskompisar - gratis (såklart). 
– Den vanliga: vinna massa pengar. Jag skulle då vilja volontärarbeta, köpa boende i London, bygga ett eget hus, betala av pappas och mammas alla lån och ge massa till min underbara föräldrar. 
– Att ingen i min närhet ska dö (inkl. mig då). (Ja, jag kanske är självisk men när den dagen kommer som någon i min lilla familj går bort, den dagen kommer inte jag överleva).

 

Vilken är din bästa egenskap?
 
– Jag är snäll.

 

Och sämsta?
– Enligt mig själv - min blyghet. Enligt andra är jag inte blyg.. Men jag är dålig på konflikter; så i dessa situationer blir jag blyg. Jag är lite konflikträdd (men det är också något jag jobbar på). 

 

När ingen ser dig, vad gör du då?
– Hahahaaa! Sitter bh:lös med mjukisar och en stor t-shirt och kollar på tv. 
 

 

 

Vår!!!!

Det är illa när man är tvungen att gå tillbaka och kolla vad man skrev i sitt senaste inlägg!.. 
Tänkte göra ytterliggare en sån där fin sammanfattning jag brukar göra när jag inte skrivit på ett tag:
  • Jag var i Göteborg 6-9 mars! Hade en superrolig helg med de bästa! Lelle och jag mötte upp Tove och vi gick för en fika innan vi åkte hem till lägenheten. På lördagen kom Emelie upp och på kvällen gav vi oss ut på Sticky Fingers där vi hade två uppdrag var som vi alla lyckades göra. Vi gick sedan vidare till Gretas som är en gay-klubb. Hade hur som helst en jätterolig lördag och helgen var välbehövlig! 
  • Haft en tenta som jag typ bara vill skratta om. Så många sidor med info om så många olika grejer, men bara fyra frågor! herregud.. 
  • Var ute nu i helgen också fast denna gång med mina klasskamrater. Vi gick först till studentpuben (sjösjukan) och sedan gick vi till Harrys för att äta en hamburgertallrik. Vi gick sedan till Stars and Stripes och där blev vi kvar till kvällen var slut och jag tog bussen hem till Färjestaden. 
  • Har fått ett sommarjobb! På Handlar'n på Saxnäs camping i en matbutik. Ska bli roligt. Dock typiskt att jag flyttar från Öland så ska jag så klart få ett jobb på Öland. Ölandsbron och jag kommer bli Bff:s!
    (Har även fått jobb på Ölands Djur- och Nöjespark men kommer tacka nej till det).
Det är väl typ det jag har varit med om. Har varit ledig i två dagar och det är väldigt tråkigt. Men jag har börjat träna igen så jag har nått att sysselsätta mig med och man kan ju inte låta solen gå till spillo! Så skönt med fågelkvitter, blommor och sol. Älskar våren!! 
 
I helgen ska jag på bio med Hanna som jag träffat två gånger sedan januari! Vi ska se "Insurgent" på lördag. Blir trevligt! 
Har även bokat in en Ullaredsresa med fyra klasskompisar den 19-20 april. Vi ska sova över i en stuga, shoppa och bara umgås och ha det kul! 
 
Nu ska jag ut och gå! 
Ha de,
Desireé.

Jorden

Detta var bara för coolt! 
 

Onsdag 3 mars

Shiiiit, vilken jobbig dag. 
Massa prat, lite lärdom, sex timmar.. 
Lyckades även äta gammal mat ..... så fick jätteont i magen! Vet inte om jag ska skratta eller gråta. (Men är ju smålänning, så slänga är uteslutet). 
 
MEN det som håller uppe mig nu är helgen i Göteborg! Och jag kan glatt meddela att Emelie kommer upp! Fan va kul det ska bli! :D :D 
 
 
 
 

Just nu i mitt liv

Plugga om ideologier, jättekul *host* 
Läsa om min älskade Mr. Grey och Anastasia. (Vill inte att det ska ta slut! ;( )
Lyssna på massa bra musik. Får mig alltid på bättre humör! (Älskar musiken från 50 shades och James Bay, top för mig just nu).
Har ont i min stortå! ;( 
Längtar som f*n tills jag flyttar in till min lägenhet i Kalmar. (En månad kvar!!!)
Ser fram emot att hälsa på Lelle nästa helg! Förhoppningsvis kommer Emelie upp också! :D
Längtar till sommaren då jag får se dessa "lads" på Ullevi. Om man har tråkigt någon dag kan man söka klipp på youtube, de har alltid något knäppt för sig! 
 
 

Bra dag idag

Tycker egentligen inte om söndagar. De är tråkiga, meningslösa och så är det måndag dagen efter. Vi kunde ha haft två lördagar istället? Men idag är det en bra söndag (den första på mycket länge). Kanske är det för att jag är ledig från skolan imorgon? För att det är första mars? Är det för att min intervju gick bra? Eller lycklig över att få hälsa på min bästa vän nästa helg? Kanske en blandning av alla. Oavsett, det är en BRA söndag. 
 
Får dock se om den håller i sig. Tänkte att jag skulle studera lite. Kolla i min bok om politiska ideologier och skriva ner anteckningar så kanske jag förstår bättre. Hoppas jag i alla fall. 
 
Är det bara jag eller känns det som man vill skriva iallafall istället för i alla fall? Men nu när jag studerar journalistik kanske det är bäst att göra skriva den korrekta stavning: i alla fall. Bara en fundering. 
 
Okej, ingen vila ingen ro! 
Ha en fin fin söndag! :)
Kram D.