Vad gör man?

Har tänkt lite på det här med bloggen. Man skriver om sitt liv, ibland ska tilläggas, och that's it. Hade varit kul att skriva om något annat, typ musik, film eller nått annat. Så kul är inte mitt liv.. Kan börja med att lägga ut lite musik som jag just nu är in love with! James Bay är mannen, en brittisk sångare med en röst att lyssna på och drömma sig bort. Ed Sheeran, du har konkurrens! hahaa
 
Har precis läst lite på mina kompisars bloggar och det verkar som att vi alla är inne i nån sorts svacka. Jag är inget undantag. Livet är tuft ibland. Ibland är man på topp och ibalnd skrapar man bottenskrapet. Om man bara kunde ligga på en nivå i mitten. Men det är inte så lätt som man kan tro. Att sånt som hänt när man var barn kan ha ett så stort inflytande på en själv. En mening kan i stort sätt förstöra ens framtid och den ligger alltid där och skrapar. 
 

Hektiskt vecka

Rubriken säger allt. Jag är fan slutkörd! 
I måndags fick vi i uppdrag att till tisdagen skriva ett manus på två sidor. Inom gruppen fick vi ett foto var och utifrån dessa foton skulle vi välja ett som manuset skulle utgå ifrån. Vi valde ett kort med två transor som sitter i en thunderbird. Det var riktigt rolig men också väldigt svårt att komma på vad de ska göra, och få in allt på endast två sidor. En A4 motsvarar 1 minut så det är fan inte lätt! 
Vi fick även i uppgift att skriva en kortfilm på fem minuter - början, mitt och slut. Och på detta en hemtenta. 
Allt är ÄNTLIGEN inne, vi är klara och jag är redo för en slapp vecka. Imorgon ska jag in en sväng till tandläkaren (passar bra då jag har en jävla visdomstand som är påväg upp, den jäveln) och kanske kolla lite rea? 
På allt detta har jag fått sjukt ont i halsen, som att det har fastnat nått i den. Bara det inte är nått jävla virus! 
 
Jag ser fram emot lördag. Då ska jag ut på en fest som heter Blackout med mina klasskompisar. Förfest hos en klasskompis innan, så det ska bli riktigt kul! 
 
Och på måndag börjar radiokursen, ser jag fram emot! :)
 
Adijos! 

Egon

Sitter här i min säng medans Egon härjar utanför. Tror han är på lite dåligt humör jag, den där stormen! 
Försöker att påbörja min hemtenta, men det är fan svårt! Läser just nu berättarteknik och det är jätteintressant men också väldigt mycket att tänka på som man inte gör när man ser t.ex. en film. Ska försöka pitcha för min favoritfilm. Vilken det nu är! 
 
Var med Jennie (en kompis från klassen) på husvisning idag. Verkade lovligt först tills vi upptäckte allt hemmabygge. T.ex. hade troligtvis ett fönster i källarn gått sönder. De hade då spikat igen med några plankor och när vi kom ut på utsidan av husen hade de bara stoppat igen det med lite isolering.. Bra där! Nu när det är snö, kallt och oväder! 
 
(((((Härmed bestämmer jag att alla som läser det här ska tycka synd om mig. Jag har ont i en visdomstand som är på väg upp igen.. för typ miljonte gånger.. ohh. Och min käke på höger sida börja göra ont för att jag itne kan tugga på vänster..Så jag tröstäter med lite godis!))))))
 
Okej. Jag gillar inte den här lördagen! 
 
Klart slut!

2015

Sammanfattning sen sist då.
Jag åkte hem för att fira jul med familjen. Fick många fina julklappar bland annat en LP spelare, bra ha saker och Ed Sheerans bok :)
Åkte sedan till Öland för att fira nyår med de bästa - Hanna och Emma! Ärligt talat trodde jag faktiskt att det skulle bli lite av en flopp men det blev en höjdare! Vi var hemma hos mig och lagade god mat, drack bål och spelade spel. Åkte senare in till Kalmar för fyrverkerier och en danskväll på Harrys. Vi möttes sedan upp dagen efter för pizzakäk och mer skratt!
Sedan dess har jag varit på Öland, träffat Hanna har jag gjort en del. 
Och idag var pappa och mamma på besök i Kalmar. Har haft det jätteroligt med världens bästa föräldrar. 
Nu ska jag göra lite mer på min filmanalys. Ha de gött :) 
 
/Desireé