Frödinge

Det har varit en bra lördag idag, har hunnit med en hel del!
Först och främst tog Hanna och jag en tripp till gymmet på morgonen/förmiddagen. Skönt som tusan, det var ett tag sen sist nu. Efter detta frukost, dusch och fixning. Vi åkte sedan till IKEA och jag köpte ett nytt lakan och så köpte vi ljus och adventsljus tillsammans! Lite julmys måste vi också ha det här! 
Vi tog även en tripp till plantasjen, inget inhandlat där dock.
Väl hemma igen var det bara att ta på sig skorna och jackan igen då vi skulle dra till en svensk godisbutik. Första vi fick syn på var Frödinge ostkaka! HAHAA. Var självklart tvungen att ta en bild på dessa! 34,90 NOK för en miniostkaka!! 
Köpte Apotekarens julmust som vi drack till maten. Mmmmh.
Godiset skulle vi ha till bion, "Breaking Dawn Part 2". Bra film, den var som de andra filmerna. Men ett måste att se om man sett resten av filmerna! 
Nu ska jag sova! 
Kramar
 
 

Nu har även jag sett den!

"E.T. The Extra Terrestrial" Trodde först jag var ensam på jorden att inte ha sett den, men det visade sig att Hanna inte har sett den heller! :D


 

23:28

Godkväll!
Tänkte gå och lägga mig tidigt idag (tidigt för mig) så jag hinner göra lite saker imorgon. Men först ska jag fixa min nedersta låda (jag vet vad du tänker mamma, och det är precis så den ser ut.. om inte värre!! :O) hahaa
Och sist men inte minst, om det är något ni vill veta, fråga eller nått. Låt mig få reda på det så skriver jag! Behöver tips! :) Tack!
Nu ska jag fixa min låda! 
P.S. Jag har en liten önskelista på en (kanske två) paket. Momford and Sons LP skiva, både "Sigh no more" & "Babel" :)) 

Tankar

Sitter här i min säng och funderar på vad jag vill ha ut av livet. Man lever trots allt bara EN gång. Dessa tankar har kommit av alla människor på fejan som hela tiden skriver att de ska göra förändringar hit och dit i sina liv. Jag vill inte ha någon förändring, men gärna en fast grund att stå på. Planerna är att vara kvar i Norge till juli 2013, sedan resa iväg. Men det är framtiden jag funderar på. Utbildning är det jobbigaste! Vad fasen ska man bli! Jag vill inte sitta på ett kontor åtta timmar per dag, jag vill röra på mig! Jag har en del tankar men endå, det gäller resten av ens liv. Då tycker jag att man ska ha kul på jobbet och inte plågas av att gå dit och tänka "tisdag, åtta timmar igen..".
Man har bara ett liv och jag vill leva ett jäkla bra liv! 
MEN det positiva är att jag har en liten betänketid kvar! 
 

Lover of the light

Måndagen är snart slut, bara ytterligare fyra dagar till helg! 
Har nu ett eget rum. Hanna har flyttat in till enkelrummet så att vi kunde få var sittt rum. Skönt att ha var sitt rum eftersom vi har olika jobbtider. Ritade en ritning över rummet hur vi bor nu, fast egentligen vill jag bara visa mina skills på power point!
 
Tänkte att eftersom jag inte har så mycket att skriva idag så ger jag er mitt bästa musiktips just ni. Lyssna och njut av detta brittiska bandet!
 
 

Jag lever!

Oj vad länge sedan jag skrev! :O Men det är svårt att hålla bloggen uppdaterad när inte internet fungerar! Men för stunden funkar det så tänkte slänga ihop ett inlägg.
Sedan sist har jag jobbat sovit och allt "det-där-vanliga" i veckodagarna. Men efter jag varit i Sverige hade Hanna sin lillasyster på besök, vi hade en halloweenfest nu i helgen och ja, de va väl de som hänt tror jag. Ska försöka lägga upp lite bilder från festen, om internetet och elektroniken sammarbetar! Men ha inte några förhoppningar om de!
Har nu även bokat biljett hem till Sverige över jul. 22 december kommer jag hem, så denna gång blir det ingen överraskning! 
Nu tänkte jag kolla på "Nikita" och äta frukost.. Men först blir det affären! ;(
Klem