...

Sitter i datasalen med hanna, vi försöker göra vårt verkarbete, eller rättare sagt hanna. men jag hjälper till lite på ett hörn alla fall (a) när vi e någorlunda klara med denna läxa blir det att gå till rummet och fortsätta med nästa, jag har hela bordet fullt ! blir väl att träna på något prov som jag ska ha denna vecka...
sitter och lyssnar på miley cyrus nya låt - when I look at you <3 så bra. säger bara glöm inte att se filmen the last song, de kvittar om ni hatar henne, kolla bara på den.
kom just på att´vi snart slutar skolan ;( jag vill inte det ! fast skönt med lite ledigt kan jag väl erkänna men ändå.. sen e vi ju gamla när vi kommer tillbaka :P
nä nu ska jag sluta att skriva om helt onödiga tråkiga saker som nog ingen vill läsa ändå :P .
ha de så bra allesammans!

söndag = gamleby

vakna ganska sent idag, kan bero på att jag va uppe till halv 2 inatt.. men jag e ovanligt pigg ändå ! var inne i Vimmerby och köpte 2 stycken blommor, det är morsdag idag alla ni som inte vet !
som innan har jag stora problem med min reflektionsupgift... den går bara inte skriva ;( men 1 ynka sida har jag fått ihop alla fall :)
det blir att åka ner till gamleby idag, igen. det är bara typ 3 ? veckor kvar till vi slutar ;( jag vill inte ! sen börjar jag 3:an. f*n vad tiden har gått fort på gymnasiet.
nej, nu ska jag skuta för ska hinna packa innan jag ska kolla på desperate housewofe, har visdt 3 min på mig, tur allt e framme då !*

Ohhh !

tror jag börjar bli galen, min hjärna bara kokar. jag är för trött på alla läxor och allt . finns det ingen vänlig själ som kan göra dom åt mig ? (a) man har ju ingen press heller på sig, men det löser sig nog tillslut :)
annars idag har det varit en lugn dag, mattegenomgång med sol och djursjukvård - praktiskt :) men tror nog jag var den ända som tycker det var roligt  :D
övningkörde hem så alla kan va lugna, jag e inte ute på gatan längre. men det går faktiskt bara bättre och bättre om jag får säga det själv :)
vid 4 blir det frisören, måste ju bli fin till skolavslutningen :P
fredagsmys !

orientering & värk ...

stuckade handleden för några dagar sedan, blir icke bättre heller .. ;( men lite orientering idag gjorde mig glad och fick mig att motionera bort värken för en stund. Det var extremt roligt vilket jag inte tycker annars, kunde ju ha varit mina roliga lagkamrater oxå som liva upp stämmningen :)
har fått mitt jobbschema för i sommar, ganska nöjd men skulle gärna jobba mer :) + att jag e ledig på midsommar :) ett stort + :P

homework.

Läxor, läxor läxor... högen bara växer och jag fattar inte riktigt varför :/ men ikväll är det bestämt att det är min läxdag. jag ska alla fall vara färdig med twilight asom jag har sagt en miljon gånger nu. ni får inte bli arga om den inte e gjord (a) kvällen ängnas oxå åt att umgås med jennie och packa..
annars idag har vi städat skolan, gick fortare än man trodde.. annars har vi haft 2 lektioner, va lite segt men nu e de över :)
ha de bra ! <3
ps. min vovve hade varit hos vetrinären idag och han hade varit såå duktig, så stolt jag är :D och så hade vi fått ett foder som vi skulle testa mot hans tass  (han haltar nämligen). han ska hålla på i 21 dagar sen skulle vi skicka in ett papper om det hade blivit bättre.. det är bara att hålla tummarna .

Grön Vecka !

Denna vecka handlar heeelt om GV i helgen - Grönt veckoslut för alla er som inte vet förkortningen. Jag och några andra tjejer har varit och mockat ut en getbox,alpackebox och en massa kanin burar .. Vi har också fått tillskott i form av 100 små söta kycklingar som vi också ska ta hand om :)
 Det har varit lite jobbigt pga det klibbiga vädret, men nu e de bara en städdag kvar :)
har inte så mycket annat och säga förutom att det blir pannkakskväll / filmkväll hos emma med hanna o hanna :)
Ha de bra, glöm inte Grönt Veckolut nu på Fredag & Lördag ! .


Gamleby !

Blev en skönt sovmorron idag, va lediga av någon anledning :) Åkte in till stan och köpte lite kläder, 4 plagg faktiskt och en maskara. Sen bar det av till materialmännen för mamma & pappa skulle köpa säng och 2 solstolar.
Snart blir det att åka ner till Gamleby ! Äntligen ! :D
-7årsedanmormorgickbort,saknaroälskardig.
ha en bra kväll alla, de ska jag !

igår o i dag...

Igår gjorde jag inte så värst mkt.. precis som idag. tänkte göra läxor men som alla vet är det inte alltför kul. (måste göra minst en idag alla fall !)
de senaste dagarna har jag ägnat min tid åt min kära tv. kollat 4 filmer ..
Familjen Flinta - den e roligt men det var inte den jag ville se av de 2 jag har..
Slumdog millioaire - den va redigt bra gjort och en bra berättelse med den va ganska seg ibland..
Avatar - såg den för andra gången. fortfarnade lika bra om inte bättre.. först gången va på 3D.
The notebook - för bra ! jag håller verkligen med dig hanna :) väldigt fin berättelse. va nästa så man grät i slutet men jag kunde hålla tårarna inne, vilket är mycket ovanligt för min del.
ikväll blir det grillat me familjen och grey's anatomy :)

min praktik då ... :)

tänkte berätta lite om min praktik i gbg..
praktikplatsen. tatti och jag var i en byggnad där de håller på med forskning på djur. de första 4 dagarna var jag nere hos mössen. jag städade burar, lärde mig datasystemet om alla möss, avel mm... efter att jag vatt där i 4 dagar skulle jag va 4 uppe - hos stordjuren - hund, katt, gris, kanin mm.. där fick jag oxå städa, busa med djuren mm.. det jag tyckte va så bra va att nu vet jag att forskningsdjur har det väldigt bra .. de får så mycket kärlek de bara kan :)
en annan sak : varje morron gick vi förbi en lekpark och varje dag var det 3 små söta ekorrar där, de livade verkligen upp innan man kom till dödens backe - jag menar de verkligen !.
fritiden. ägnades mestandels åt att spela kort - 7:an (inte jättekul att spela 2 då men man får ju göra de bästa av situationen), finns i sjön, 3 kort, stress och memory. affären va vi typ stamkunder på, vi va på nordstaden o shoppade, universeum, och på bio efter lite *host* tjat från min morbor . Last song hette filmen vi va på, kan verkligen rekomendera den. men jag varnar de blödiga.
nu ska jag ut med vovven en sväng, sen blir de fredagsmys med antingen filmen slumdog millioner eller the notebook :)

Tror inte mig själv just nu...

Trodde faktiskt aldrig att jag skulle skaffa en blogg, men nu sitter man här :)

Jag kan väl börja med att säga att mamma och pappa åkte till sthlm tidigt i morse så är ensam hemma med vår "lilla" vovve. Annars har det inte hänt så mycket idag.. har mest kollat tv och slappat. men det är tillåtet för mig. har nämligen varit på praktik i göteborg i 1½ vecka med tatti och vi gick väääääldigt mycket. Men skoj hade vi :)
nä, nu ska jag sluta sitta här och slappa, nu ska jag och vovven sudden ut och GÅ ! :D
Sen får jag fixa iordning sidan lite :)

Välkommen till min nya blogg!