Valborg

Hemkommen, tagit ett glas vitt vin och njuter för fullt för imorgon är vi lediga! Har satt på en tvättmaskin och tänkte laga lite god mat också. Ska nog även hinna med duschen. 
Får se om vi hittar på nått ikväll då det trots allt är valborg. 
Ha de fint! :)

Klockren!

 

Varmt

Förmiddagen var olidligt varmt, solen sken in i köket och Hanna och jag dog en skvett. Men nu är vi avskylda. Gick på stan en sväng, njöt i solen och och lite shopping på de! Köpte ett par jeans som jag kände var välbehövligt då jag bara använder tajts annars. 
Kvällen har vi för oss själva så får se vad vi hittar på! 
Ha de! :)

Tjosan!

Känner mig pigg och kry, förutom allergin som börjar komma smygandes. Idag gick jag hem från jobbet och vill fortsätta göra det, hur gött som helst! :) 
Denna rutt tar 1 timme och 10 min och är på 6 km :) 
Efter promenaden gick Hanna och jag till Waynes Coffee och tog oss var sin café latte och en halv muffins. mmmhmm. Nu blir det datanördning innan sömn!

Våren närmar sig

En av årets varmaste och underbaraste dagar har snart passerat. Har varit otroligt gött! Började dagen med gymmet. Efter dusch och en god frukost gick Hanna och jag gick till optikern då Hanna skulle på synundersökning så jag blev lämnad på en stol utanför. Vi sedan ut en sväng på staden, köpte en frappe på Waynes Coffee och satte oss i solen vid Akers Brygge. Om vädret bara kunde hålla i sig nu! När i kom hem åt vi god mat, kollade "Breaking Bad" med de andra två. Nu gör vi chokladbollar och lyssnar på One Direction! ;)) 
Ha deeee! Kram
 
Såg några påskkärringar påvägg till gymmet oxå! Jag tror att de är lite lost..

Over again

Denna Justin Bieber har varit i Oslo från tisdag till torsdag och gjort sammanagt tre spelningar. 47% av norska tonårstjejer var där, 60000 jenter! De har tjatat om honom nu sen några veckor tillbaka och det vägrar sluta prata om honom på radion.. Har ni inget annat ämne? 
Det är alla fall fredag, gick över 10000 steg innan elva, Hanna och jag har fått våra efterläntade t-shirtar och en god tacos måltid! :D  Imorgon blir det upp att gymma en sväng sen ut på stan för att komma ifrån lägenheten! 
Hoppas du får en underbar helg! 
Kram,
/Desirée
1d tröja, ja. 

15 april

Måndagen är avklarad ännu en gång. Efter jobbet åkte jag till gymmet och mötte upp Hanna och körde ett hårt pass. Gött! Nu tänkte vi gå ut på dejt, var så länge sen tyckte vi. 
Ha de fint tills nästa gång! :)

Ensam hemma med Hanna

I fredags åkte Lelle och Nils till Göteborg så nu har vi Leni fritt! I går tog vi oss en promenad mot Majorstuen och kollade läget där, de hade satt ut stånd från affärer som låg där och sålde ut kläder billigt. Men köpte inget utan vi gick vidare! Sedan tog vi trikken hem, spelade spel och spelade hög musik i fulla rullar! Hanna och Desirée music style! :) 
Idag ska vi bara ta det lugn och ligga i soffan hela dagen lång! :D 
Ha en fin söndag!

One thing

I måndags åkte jag åter till Oso tilsammans med mamma och pappa. Vi hade tre trevliga dagar tillsammans i Oslo. Åt goda middagar, shoppade och bara umgicks tillsammans. Mamma och pappa var därimot ute på andra äventyr när jag var på jobbet, men det får ni fråga dom om själva! 
Idag har vi bara tagit det lugnt, "chillat" som man säger. Efter en tröttsam vecka sov jag tolv timmar natten till idag! hahahaa, det behövde jag verkligen! Igår kom Nils kompis David på besök och bor här hos oss. David ska spela på en svartklubb ikväll så ikväll blir det utegång med gänget! Ensam hemma med Hanna så vi spelar hög musik i fulla rullar, och fyller på lite med alkholen! (Men lugnt såklart!)