Långt inlägg

Det har varit en ledig fredag för mig. 
Första som hände var att Hanna ringde och väckte mig (tur de, hahaa). Åkte sedan in till Kalmar och åt kinabuffé med henne. Vi har inte träffats på en månad, sjukt när man tänker efter! Men båda har haft mycket i skolan. 
 
Efter att ha lämnat av henne vid stationen tog jag mig en liten promenad till bokhandeln för att kolla in bokrean. Köpte ingen bok, men är lite sugen på att läsa "Gatukatten Bob". Men kan läsa de böcker jag har först! :P
Åkte sedan till Hobbex och köpte lite grejer till pappa, var på ICA Maxi och handlade lite och åkte sedan hem till min lilla stuga på Öland. 
Gick och knackade på hos mina hyresvärdar men de var inte hemma så städade lite innan jag satte mig vid datorn och fortsatte mitt musikquiz som nu är klart! Så jävla bra är det! :D hahaa.
Hörde barnskrik och visste då att hyrsvärdarna var hemma så gik och knackade på och sa då upp min stuga. Den förste april ger jag mig av för gott! (Känns så jäkla bra!)
 
Vad har jag mer gjort? hmm.. Jo, kollat lite i min bok "Politiska ideologier i vår tid". Låter det intressant? För det är det inte.. hahaa. Men som min hyresvärd sa.. "Man får lära sig att gilla det". Men måste mata mig igenom det oavsett.. 
 
Jag har tagit mig en underbar dusch, fotbadat, fixat naglarna och varit en "typisk" tjej. 
 
Nu sitter jag i min badrock och inser att klockan är alldeles för mycket! MEN jag ska läsa ett kapitel av "Femtio nyanser av frihet" innan jag ska sova. Har inte hunnit (orkat) läsa något om min älskade Mr. Grey. 
 
Och imorgon kommer mamma. Vi ska ta en shoppingdag i Kalmar. Ser jag fram emot! :D  
Ha en trevlig helg!
Kram, 
Desireé.
 
 

Fredag

Är hemma under helgen och är hundvakt. Tack vare en av de bästa lärarna jag haft fick jag skippa den obligatoriska fredagen. Skrev utvärderingen av kursen igår istället. Kommer sakna radiokursen, gruppen (som jag fortfarande går i samma klass som, men ändå), vårt redaktionsrum och vår otroligt fina tavla! Nästa vecka börjar en mindre rolig kurs om politik och lagar. Not my thing. Inte världens bästa lärare heller. Men den är ju bara 10 veckor (föröker se det som positivt).. 
 
Har varit duktig och sökt lite sommarjobb idag. Har velat gå ut till butiker i Kalmar, men har haft mycket i skolan och till råga på allt när det väl lungnat ner sig ska jag bli sjuk! Unbelievable!
 
Såg en film igår som heter "The Spectacular Now". Inte jättebra men de var inte de jag ville tala om. Skådespelarna var Shailene Woodley och Miles Teller. De spelar tillsammans i filmen "Divergent". Shailene spelar även tillsammans med Ansel Elgort från "Divergent" i filmen "The Fault Is In Our Stars. Har det lixom blivit en grej att skådespelarna från "Divergent" ska spela tillsammans i andra filmer? Vem blir nästa kille från "Divergent" att spela en förälskad kille till Shailene?  
 
Ha en fin helg! 
Kram. 
 
 

Femtio nyanser av honom

God kväller!
 
I helgen var jag hemma i Frödinge. Fick mig ett par örhängen på alla hjärtans dag, ett Elvis vin och en söt liten blomma. Tack mamma och pappa. :)
 
Var kanske inte den mest sociala i helgen då jag bara läste, och läste och så läste jag lite till. 50 shades of grey alltså. Jag tyckte boken var riktigt bra, men det kan ju egentligen tala för sig själv för det är inte ofta jag läser en bok på ca 550 sidor på två dagar.. Bok nummer två är redan beställd! (Längtar lite smått till helgen!!!) 
Var på bion idag med en från klassen och två andra (också från klassen), men vi hade bokat separat så vi satt utspritt. Såklart är (oftast) böckerna bättre då de är mer detaljerade och lika så var det nu i detta fallet. Men tycker endå de lyckats bra med filmen! Ger den en 9/10! :)
När vi väl var ute ur biografen skulle Lindah och jag höra vad de andra två från klassen tyckte och de gillade den verkligen inte. Kan tänka mig att antingen gillar man storyn eller inte.. 
 
Överlag är det bra. Sista veckan av kursen radioproduktion. Nästa vecka börjar vi rättsjournalistik. Bra att det är lite slappt då jag har Mr. Grey på tankarna.. hahaaha 
Har även skrivit på kontraktet till min lägenhet, inflytt förste april! Wiiiieee :D 
 
Detta var allt för mig! 
Puss & hej!
Läs om Mr. Grey! 
 
Där fick jag till det ;) hahaa
 
 

HEJ

Snart är det fredag och sista dagen på veckan innan jag åker hem till Frödinge. En vecka kvar av radiokursen, känns lite tråkigt faktiskt. Det har varit så roligt! (Förutom pressen när jag var programledare!)
 
Ikväll ska jag in till Kalmar en sväng och träffa kompisarna från klassen för en spelkväll hemma hos Lindah! Det ska bli kul. Vi tänkte musikquis först, men tyvärr var det fullbokat! 
 
Kan även tala om den glada nyheten att jag fått mig en lägenhet i Kalmar! Flyttar den förste april (och nej, det är inget skämt). Superglad, och jag fick den som jag ville! :D 
 
Nu in i duschen innan jag drar mig till träffpunkten för att plocka upp Jennie och Anna-Sara! 
 
Adjöööööööööööö! :D