Trafikk-jentene

Godkväll! Ligger nedbäddad i sängen med musik i öronen. Har idag varit hos trafikk-jentene och gått kurs från klockan 08.00 till 19.15 ca gurka.. Min hjärna är full med info! Kommer sova riktigt gott inatt säger jag bara!!
Har gått två olika kurser. Kurs ett var grunläggande om trafikdirigering, regler med mera. Kurs tre handlade lite mer om allt runt omkring - fick även prova på att vifta lite själva! :) Kan bli ett kul jobb!
Fick mycket beröm, bland annat att jag var bäst praktiskt! :) Alltid kul att få beröm!
Nu blir det sömn för min del! Eller så blir det kanske ett big brotheravsnitt innan, men kommer antagligen somna!
Sånt som märks!
Jag kommer alla fall välkomna John Blund som en kunglighet inatt!

http://www.trafikk-jentene.no/

..

2012-03-28 Oslo

Jobbade mitt första pass på barnehage idag. Säger bara en sak, barn är underbara MEN är nog inget jobb för mig.. Men dagen har haft sina guldstunder! Solen låg verkligen på idag, känns på mina armar och i mitt ansikte. Blir att använda solkräm inom kort eller som pappa sa - långärmat.
När jag kom hem var jag död efter en dag med 2-3 åringar och solsken! Somnade på T-banan hem.. När jag vaknade till hade jag en stirrande unge på mig.. -.-
Kvällen spenderades med Hanna och Lelle, fick spontant för oss att dra till operan (igen). Det är vårat nya "häng"ställe! Resterande delen av kvällen blev med Lelle och Nils uppe på ankan (kök/vardagsrum). Pratade om allt från jordbävningar till kläder. Blev även ett telefonsamtal med pappa! :) Min bil står nu hemma igen! Den förtjänar oxå lite D-vitamin! ;)
Snart sängen, morgondagen närmar sig med stormsteg och jag behöver en natt med välbehövlig sömn! Fick nämligen inte så mycket sömn inatt, vaknade var timme/var annan ..
Godnatt!

Old pictures!

Operan på natten!
Kalllllt!

Pickalurven!

Ny vecka igen.
Idag hade verken Hanna eller jag jobb så vi var hemma och chillade! Först drog jag på intervju vid tio (oseriös som fan), när jag kom hem ville Hanna gå till skopunkten så de gjorde vi! Hem bar det igen för att lämna Hannas inköp! Sedan köpte vi med oss lite mat och gick till Operahuset! Vilket väder det varit idag, så skönt!! Satt nog där några timmar och bara njöt! Nu är vi hemma och lumpar oss igen... hihi
Här kommer lite blandade bilder från helgen och idag! Enjoy!
Hanna och jag fann lite vänner upe på operataket idag!!

Jennie & Jossan - 20!

Tjugo år. Tiden går fort även för de små! Jag hoppas att ni båda har haft en superbra dag (även att jag inte varit i närheten;). Tyvärr blir det ingen hemfärd till helgen, men vi får ta det en annan gång och vi får festa på olika håll! Ett megaGRATTIS från Oslo!! :D <3

Ibland asså..

Jahopp.. Har inte så mycket att skriva, eller jo de har jag men vill inte skriva det här. Kanske vid ett senare tillfälle.. Längtar som fan tills fredag!! Ohh, de ska bli så najs!
Var med min granne Sofie till ungdomsmottagningen här i Oslo. HERREGUD vilken dålig service!! Men efter ca fem minuter vid dörren kom vi in,, Sofie tog en lapp som hon skrev i och sen gick vi o satte oss,, det blev ALDRIG Sofies tur! Sen efter ca en och en halv timme fick vi reda på att man var tvungen att lämna in lappen.. Så vi satt där i sammanlagt TRE TIMMAR!! Jag hade inte ätit annat än frukost så var lite grinig sådär.. Men det löste sig alla fall.. Nu kan jag verkligen berömma Sveriges ungdomsmottagning!
Du ska jag hoppa i säng efter en kväll tillsammans med Lelle och Big Brother.
Kraaam!

Lelle - detta är till dig!

Du och jag är lika på många plan, vi är två älgar i våra bästa år, bor och jobbar i Norge och vi kunde inte ha varit bättre vänner! Vi fann verkligen varandra den sista veckan på gymnasiet (studentveckan), på fyllan då man är som bäst! Sen dess har vi i stort sätt varit oslitbara! Vill bara tala om för dig vilken underbar vän du är och hoppas vi alltid kommer stå vid varandras sida! Vi har många fler under att utföra i framtiden!
Tacktacktack till Lelles föräldrar som skapade denna underbara människa!
Puss&Kram.
/Desirée

Nya jobbet

Första dagen på nya jobbet är nu avklarat! Jobbar nu med marknadsundersökning på Visma. Ställer frågor till företag angående deras ekonomisysem och lönevillkor, via telefon.. Får se om det är ett jobb för mig eller ikke, men ger det en chans alla fall! :)
En kul grej som hände idag var när jag ringde till en kund och skulle presentera mig "Hej, mitt namn är Desirée och ringer från Visma", istället sa jag "Hej, mitt namn är Desirée och ringer från Securitas Direct.." Hmm.. När man gått o sagt det i sex-sju månader så sitter de ska jag tala om! Skadad som jag är måse man juh även kolla vilket alarm de har.. Herre.. -.-
Nu ska jag gå upp till storköket innan sängen.
Ha de!

Coola tattoos!

Har funderingar på att göra en måne, dock vill jag verkligen hitta en bra tatuerare först!!

Lördag 18/3 Oslo

Dagen får komma i punktform idag..:
  • Vakna.
  • Göra sig i ordning för att gå lite på stan med Hanna.
  • Gå upp till Christoffer och Kiefer och sitta hos dom typ hea kvällen och höra deras "mår du verkligen bra?". Jaaaa!, jag mår bra..
  • Gå o handla frukost inför morgondagen, en halvtimma innan stängning.
  • Kolla på två Big Brother-avsnitt.
  • Nu sängen, god natt!

Freeedag!

Tjabba, tjena, hallåå!
Har sen senaste inlägget fixat ett jobb, så på måndag börjar jag det nya jobbet på företaget LTM. Ska bli väldigt spännande! Hade även min sista dag på Securitas Direct idag. Lite sorgligt, men sant! Har så svårt att skilja mig från saker men det är bara att bita i och gå vidare i livet!
Ikväll blir det (tydligen) att följa med några från svenska till en lägenhet på grunerlökka.. Är inte direkt peppad just nu, utan ligger under täcket i sängen! :D Skööönt!
Ha en finfin helg allesammen!
Kraaaaaaam!

Nu är det gjort..!

Har sagt upp mig på jobbet! Efter ca fyra månaders tvivel om jag ska sluta eller inte är det nu gjort! Jobbar veckan ut, sen blir det andra bullar!
Securitas Direct har varit ett underbart jobb på alla sätt! Kollegorna, kunderna, miljöerna, bilturerna, tävlingarna, festerna med mera! Men nu tar jag steget vidare mot andra jobb. Äntligen säger jag!
Jobbade som sikkerhetskonsulent och montör! Kommer sakna det till viss del, men ska inte banka en enda dörr mer i hela mitt liv! Alla fall inte inom jobbsammanhang!
Men skaffa alarm! De e grejer de ;)
Nu blir det ett avsnitt av Big Brother!
Haaaaa deeeeee!

"Alla vill till himmelen men ingen vill dö"

Är en riktigt bra låt med Timbaktu, som de flesta av er känner igen?!
Måndag, en ny vecka med nya utmaningar. Vi fick in en ny kille i teamet idag, norsk! hahaa, rolig prick!
Kvällen träffade jag Hanna, vilket var mer än en vecka sen! Umgicks med Lelle på kvällen, gick en sväng och spelade tv-spel med några islänningar som bor här.
Nu måste jag kila då mina linser har torkat så ser snart knappt vad jag skriver..
Gonatt!

Städat och klart!!

Fick ett ryck nyss att diska upp disken jag hade, städat den gemensamma toan och även städa vårat rum! Måste vara fint när Hanna kommer tillbaxs från lyxen hemma! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå upp till grannkollektivet och kolla film! Ha de. :)

11/3-12 Oslo

Jaaa. Fredags var det jobb som gällde, men kom hem ganska skapligt på kvällen endå! Satt uppe med Lelle och tre killar från svenska. Vi spelade tv-spel, snackade och var uppe till morgonkvisten dan efter.. heheee.

I lördags sov vi i stort sätt upp hela dagen, men mot eftermiddan/kvällen traskade Lelle och jag oss ut o köpte cafe latte på 7eleven och en bolle. Vi gick en liten stund på Oslo city, hittade mitt första plagg någonsin på Carlings - detta svarta linne nedanför! Löve it!

Nu ska jag göra mig lite iordning för att träffa Lelle och gå o köpa pizza. Mummmaass!

Ha en finfin söndag!

KRAAAM!

 

Red Label No Sl

ESC!

Måste säga att Sverige för en gång skickar den bästa låten (dock har jag inte sett på melodi, men av de jag hört var den klart bäst!) Får se om den lyckas i Europa?
Sveriges bidrag:
Eftersom jag bor i Norge, går deras vinnarlåt på radion här. Även den är riktigt bra! Den sätter sig på hjärnan! Sångaren påminner lite om Eric Saade, kanske de försöker sig på att vinna på snygghet? Alla fall, två ritkigt bra låtar från två länder jag älskar! Hejar såklart på både Sverige och Norge i årets melodifestival! :)
Norges bidrag:

9/3-12 Oslo

Hejsan hoppsan! Sitter i sängen med frukosten brevid mig. Snart ska de ner i lådorna, in i kylskåpet och sedan ska jag fixa iordning mig för en abetsdag på Securitas Direct!
Äntligen freeeeeedag!! :D

2012-03-08

  • Vaknade vid tio, men stängde av alarmet så somnade om och vaknade vid tjugo i ett.. hahaa! Tjugo minuter att gör sig iordning. Men jag har varit med om värre! ;)
  • Haft så j*vla ont i nacken hela dagen, inte kul + mensverk i ryggen! Kunde inte bli bättre ska jag tala om!
  • Har aldrig mått så dåligt av att knacka på ett hus idag. Ett av de finare husen på gatan, men fy fan va de luktade när en gubbe på ca 80 öppnade dörren! BLÄÄÄ, jag är inte den som är den när det gäller lukter men det slår allt!! Till och med städningen hos galten, dissekera frysta djur, stå i ett rökfyllt rum! Vad som helst är bättre än den stank som kom ur det huset. Jag ville bara springa därifrån och aldrig komma tillbaks! Hade spykänsla långt efter...
  • Två grader och strålande sol! Kunde inte bli bättre! Tog lite bilder som jag lägger upp någon dag framöver!
  • Kollade på filmen "Pulp Fiction" med Lelle och Nils.
  • Spelade lite tv-spel.
Imorgon åker Hanna hem till Sverige över helgen! Har inte träffat henne på hela veckan, men hon kommer få en underbar helg med familjen. Vi har fler helger tillsammans!
Kraaaam!

Mars = vintermånad?!

Heeeej!
Jag blev förvarnad om att det skulle komma lite snö, men jag kallar det inte direkt LITE snö! Fy fy fy!! Nu vill jag ha vår, INTE SNÖ!! Deprimerande..
Idag började jag vid ett, hade träning på kontoret och sen drog Alex och jag ut till ett område ca en timme bort från Oslo. Vi fick båda in var sitt salg OCH det betyder seger i våran tävling mellan SWOT 10 och SWOT 2! Vinsten blir en bowlingkväll + en öl från SWOT 10! Tackar så mycket för *hårt* motstånd! ;)
Framåt kvällen fick jag ont i nacken, hoppas verkligen det bara är någon liten sträckning som är försvunnen imorgon! Nu sova, för ska upp skapligt imorgon för att tvätta, diska och plocka iordning lite i rummet! (önska mig lycka till, har nämligen sagt det nu sen typ i fredags..) hahaha usch..
Ha de!

Min nya droglåt!



Never regret anything, because at one time it was exactly what you wanted.

Norsk eller Svensk?

Man vet att man att man bott i Norge ett bra tag när man börjar kalla sig själv Norsk. Jag fick frågan "Är du Norsk eller Svensk?" på 7eleven för någon dag sedan och direkt svarade jag på frågan - "Jag är Norsk!" Och vilken min Lelle gjorde, och vilket skrattanfall vi båda fick!
Idag började dagen väldigt bra, sen gick den åt helvete men slutade underbart! Ha de gött!


Vansinne är att göra samma saker om och om igen och förvänta sig olika resultat
- ALBERT EINSTEIN
(känner igen mig lite i detta citat av Albert)
Denna bild (ska föreställa Lelle o mig) och fina brev fick Lelle och jag av våran granne Olof. Gulligt!
Bild snodd av Lelle (lellle.blogg.se)

Helgen

Tjabbbaaa!
Sammarfattar helgen lite, eftersom jag inte skrivit något:
Fredagen: Jobb i Kolsås med Alex, Andy och Emil "den andre". Kvällen åkte vi hem till Andy och chillade, spelade tv-spel, kollade filme, var uppe på deras tak (VILKEN NICE UTSIKT!!) och hade en almänt trevlig kväll!
Lördagen sov vi nästan halva dagen, då vi kom hem så sent från Andy och dom. Vi lumpade på förmiddagen sen snakkade Hanna, Lelle och jag lite om allt mellan himmel och jord, med var sin öl i handen. ;) heheee
Kollade tre Big Brotheravsnitt på natten så söndagen blev de oxå ganska lång sovmorgon. Vi ska väl ta oss ut gå idag, annars kommer det inte hända allt för mycket.
Ha en fin söndag!

Andre mars 2012

Dagen har varit helt underbar! Bästa på länge, är dock helt slut efter att varit på jobbet sen klockan ett till elva på kvällen. Jobbade dock 5 timmar av dessa, men ändå! :P Dagen gick riktigt bra! Vi hade regionstävling i villa och vårat team vann, bidrog själv med ett salg! :)
På väg ut till området såg vi helt sjukt fina utsikter och områden! Skönt att komma utanför Oslo ibland! Bland
annat åkte vi förbi så man kunde se lite av utöya. (Den ö där massakern ägde rum).
Kvällen umgicks med bästa Lelle och Big Brother. Nu blir de sängen, nattinatt!!