Mitt i veckan..

Denna veckan är lite speciell, för att båda mina bästa vänner fyller år. Jag träffade måndagsbarnet Hanna i förra veckan, över middag och fika med Emma. Och i söndags åkte jag till Göteborg för att umgås med söndagsbarnet Lelle. Kom hem igår (onsdag). Ni är båda två helt underbara människor, är så glad för att kalla er mina närmaste vänner. 
 
Hanna. Du och jag firar sex år i år, och har man hållit ihop så länge ska man (enligt något) föralltid vara vänner. Och jag tror på oss! Ska bli superskoj att bo närmare dig, så vi kan träffas lite oftare. Alla äventyr vi gjort tillsammans är minnen jag kommer ha med mig för evigt, och jag hoppas att vi kommer göra många fler minnen tillsammans!
 
Lelle. Vi firar inte sex år, men vi firar tre år! Not bad! Men från att vara en person som satt svart och tyst i ett hörn med två andra svarta tjejer till att komma och bli min bästa vän i stort sätt *poff* på studentveckan, är jag glad att jag var full nog att just du fick dåligt samvete och var tvungen att ta hand om mig! Jag vet att även vi kommer att förbli vänner tills dödens skiljer oss åt, då kan vi se tillbaka på allt dumt vi gjort! 
 
Med detta sagt, jag älskar er, mina två favoritlumpar! <3
 
 

Mycket att göra

Jag har haft en hektiskt tid bakom mig, därav dåligt bloggande. Dock lär det fortsätta tills lördag klockan 20.00. Ja, exakt den tiden ska jag vara i Turkiet, framkommen på hotellet i Alanya med en drink i handen och världens finaste vän framför mig! Mmh, längtar! 
Nu är jag uppe i packarstress, både till mitt nya hem på Öland som jag ska ta en liten visit till imorgon efter jobbet, sedan Turkiet. Men det flyter på ganska bra! Klockan är juh bara 18.41,, och jag har bara halva Turkiet kvar.. :D
 
Det var det sålänge, nu vill jag bli klar! :)
 
 

Tjosan!

Den lediga dagen jag hade, var mamma och jag i Ullared och gjorde G-kås lite tynre. Det var en skoj dag, men för mycket människor! 
Jag har jobbat sen i torsdags, och det ska fortsätta till onsdag så sju dagar i sträck för mig! Men det börjar bli lite mindre besökare. Skönt! 
Jag har även fått reda på vad jag ska göra till hösten, nämligen läsa på Linnéuniversitetet i Kalmar. Det blir journalistik och medieproduktion. Start 1 september. Intressant. 
Igår var mamma, pappa och jag till Öland en snabbvisit för att kolla in en stuga som jag (håller tummarna) förhoppningsvis får hyra! Men jag förbereder mig på ett nej.. 
Ehm, ja det va de! 
:D
Fuktgivande ansiktsmask är vad som gäller nu!
 
 

Orange..

.. is a great colour!
Egentligen ville jag bara berätta att jag har börjat kolla på den heta serien "Orange is the new black". Dess popularitet gjorde att även jag ville se den, nu i väntan på de sista "True Blood" avsnitten. Efter de tre första är jag fast. hahaa. Serienörd = Desireé.
 
Imorgon är jag ledig så då ska mamma och jag hitta på något! :) 
Min hals har ej gjort framsteg. 
 
Punkt slut.

..

I fredags var jag ledig, och igår sjukanmälde jag mig från jobbet då jag kände att det var välbehövligt. Men idag var jag igång igen. Varmt som sjutton på hotellet, och har nog varit en vandrande zombie för har fått lite konstiga blickar.. Men, jag överlevde dagen trots ont i hals och hosta. Nyduschat och redo för mat är jag nu, känns som jag har någon liten hjärnbrottsling som har som mission att spränga mitt huvud. Men jag klagar inte, är juh för snål för att vara hemma. Jag är trots allt ledig på onsdag! :D 
 
/Desireé

Fredag en vecka sedan

Helt otroligt hur fort en vecka kan gå. Förra fredagen kom världens finaste vänner hem till mig. Vi hade lite rajtan tajtan med mycket skratt, fast och flytande föda. Vill ha den fredagen igen! På lördagen var det dags för återträff i Gamleby med några från gymnasiet. Det blev trots allt en ganska lyckad kväll. Grillade, snackade och gick en trip på skolan. Vi klättrade över en grind som gjorde några av oss lite lätt rädda, för det var fan inte kul.. Men över kom vi i alla fall, det är det som är det viktiga! Efter denna helg var jag bakis i typ två dagar.. Sömnbrist, alkohol och för lite föda är ingen bra kombo. Men men.. Mådde bättre sisodär en halv dag innan jag bev förkyld! Tack tack, så idag har jag pratförbud. Och jag som gillar att prata..Mm, hej så länge! 
 
 

Fredag två veckor sedan

Hihii, hej.. Det var ett tag sedan nu och jag har faktiskt gjort en del men har inte orkat skriva om de!.. Men nu ska jag göra det. 
Okej, Vi börjar med fredagen för två veckor sedan. Då var jag, mamma och pappa på Diggiloo i Västervik. Det va verkligen värt varenda krona (eftersomjag blev bjuden)..! Vi hade jättebra sittplatser också så man såg allt!Alla artister var otroligt bra, men den som stack ut lite extra var Lena PH. Hon är otroligt duktig, och snygg.. Men ni får gå på er egen Diggiloo upplevelse och uppleva det, men sålänge får ni njuta av mina bilder från kvällen.. enjoy!