Linköping

Idag steg jag upp tidigt då tandläkaren väntade på mig klockan nio! Börjar med att säga; efter nästan två år utan tandläkarbesök har Desirée inga hål, och de hade inget att gnälla på! Stolt! :D (+det var gratis)
Efter åkte jag till skattekontoret för att skriva ut mig från Sverige, så just nu finns jag inte skriven i något land..
När jag var klar med mina små ärenden åkte mamma och jag till Linköping. Denna gång blev det centrum. 
Hittade en poncho jag suktat efter sen i början av hösten, och nu är den äntligen min! Ponchon kommer från MQ och kostade från början 699:- men jag gav endast 206:-! DET kallas REA!
Köpte mig även ett par nya gymnastikskor som var väldigt behövligt må jag säga. Rea där också (såklart) 499:- gav jag och de hade tidigare kostat 899:- tror jag. Fann lite annat smått o gott oxå! :) 
Biljetten tillbaka till Oslo är nu beställd. På lördag drar jag hem!

Önskar er alla..

..en riktigt god jul! Även om det är dagen efter julafton är julen inte slut ännu!
Hoppas du hade en underbar dag med familj och vänner, det hade jag. Blev väldigt nöjd med julklapparna jag fick. Ett par hörlurar, fick min efterlängtade jordglob och lite annat smått o gott! :D 
Mamma gav jag bland annat fiskspa och pappa Bruce Springsteens bok. Han sken upp som ett litet barn! Hahaha
Vi hade även Batman maraton på kvällen då de fick dessa i julklapp. Rekommenderas starkt!
Får se om det blir någon film ikväll, mamma sitter nämligen fastklistrad framför tv:n och pappa vid datan! 
Julkram till er.

Hej, mitt vinterland

Återigen hemma i Släta, men denna gång har vinterlandet kommet. Så underbart fint hemma, känns som man har kommit till Nordpolen om man jämför med Oslo. 
Resan från Oslo och hem spenderades med Lelle, halva resan även med en Nils. Många extrabussar var insatta då nästan alla svenskar åkte hem idag. 
Några av julklapparna är inhandlade, imorgon blir resten inköpta tillsammans med Lelle och förhoppningsvis en Emelie! 
Jag har tappat min skrivarkänsla lite känner jag (inte så konstigt dock).. Och när jag väl får "igång" den tappar jag den säkert när jag återvänder till det dåliga internetet i Oslo. Men lägenheten väntar till nyår och även ett interet! Wohoo.
Nu skriker MIN säng efter mig, känner mig i stort behov av sömn!
Ha de underbart och fortsätt gärna läsa min blogg!

Hej igen!

Uppehåll på en månad.. Som jag tidigare har sagt är internet nedlagt! 
Ja, vad har hänt sen sist.. Jag har varit på två julfester. Första med NMD (medicinlagret) och veckan efter anordnade Jobzone ett mindre julbord för deras anställda. Kul, men inget slår förra årets julbord hos Securitas! 
Jobbar två jobb nu. Halv åtta på morgonen börjar jag på HM och slutar halv fyra. Vid fyra börjar jag på NMD och jobbar där till sju. 
Vi ska flytta till lägenhet vid nyårsskiftet! Vi tog tag i saken när en gammal kollega till mig skulle flytta ut. Känns riktigt bra faktiskt att komma bort från svenska efter 16 månader! Lägenheten ligger i Grünerlökka inte alls långt från stan. 
Emma var på besök i helgen. Vi gick på stan, gick ut på kvällen och hade det allmän mysigt! Man har alltid kul i Emmas sällskap! Saknar dig Emma!