Bråvalla festival 27-29 juni

I onsdags åkte jag, idag kom jag hem. TRE dagar med underbar musik på Bråvallas första festival, som även slog rekord med sina 51590 sålda biljetter, detta var även min första festival men definitvt inte min sista! Träffade trevliga människor, har sett jäkligt bra artister, sovit i tält, ätit snabbmat till frukost och levt i stort sätt som en lerbrottare! Men det var det värt! Fick se mina idoler Green Day, Volbeat, Paramore och Macklemore and Ryan Lewis. Även artister som Hoffmaestro, The Gaslight Anthem, Stone Sour, Avicii och Mando Diao var några av de jag kollade på. 
Bra:
Artisterna
Många aktiviteter (tivoli, eldshow, bmx...)
Vattentoaletter
Maten
Människorna
Dåligt:
Vädret - regn = gegga
Få toaletter
Få vattenstationer
Från parisehjulet
Paramore
Billie, Green Day
Green Day
Mina fina gummistövlar..
SVERIGE! 
Längtar redan till festivalen nästa år, men då blir det husvagn eller liknande! Inget tält..
 

Måndag

Mötte upp Ämlii i Vimmerby idag, tog en fika och pratade massa skit! :) Alltid trevligt att pratas vid! 
Resterande timmar av dagen plockade jag ogräs, grattade allt grus på tomten och vek tvätt/strök tvätt/plockade ur diskmaskinen/ dammsög/rengjorde Suddens tass. Mamma blev lite chokad, men ja., jag kan om jag bara vill! ;)
Imorgon drar jag mig ner mot Kalmar och möter upp saknade Hanna. :) Ska bli kul!
 
Hit ska jag, rykten har sagt att det kommer vara ca 35000 biljetter sålda! Om inte mer! 

Söndag kväll

Undrar verkligen hur jag ska få med mig allt till festivalen, förstår vad du menar nu Ämlii! MEN har man klarat av den första resan till Oslo så klarar man av alla resor! 
Har fått mitt efterlängtade grillade kött, och gud vad jag åt! Men gott var det! 
Till kaffet nu på kvällen tänkte jag även bjuda på en morotskaka, man måste vara lite snäll! 
 

Hejsan hoppsan

Igår var dagen jag åkte hem från Oslo. Åtta timmar senare mötte Elisabeth upp mig i Vimmerby eftersom mina föräldrar var på Öland. Väl hemma slappnade jag av i min ensamhet. Senare på kvällen vid sex tiden fick jag mig en överraskning. Mamma, pappa och Sudden kom rullandes ner med volvon. Så fick träffa dem en dag tidigare! :D
 
Idag ska packa lite inför festivalen, lite går juh att packa ner alla fall! Tänkte även packa upp det jag hade med hem från Oslo. Sen ska jag spela piano och lära mig nått nytt, skriva ut festivalbiljetten (Lelle, jag skriver ut din med!) och såklart gosa med min älskade hund Sudden! :) 
Ha en bra söndag!
/Desireé
(ska byta kläder också, mamma och pappa vill inte att jag går i lumpkläder mer) 
 

Midsommar

Börjar inlägget med; Glad 'regning' midsommar! 

Hade min sista dag på jobbet idag, innan ledigheten börjar för min del. Imorgon tar jag mitt pick och pack hem till Sverige för att slappa/åka till Kalmar/och såklart gå på den efterlängtade Bråvalla festivalen! Inte långt kvar nu!
Denna dag har varit väldit slitsam, både för kropp och själ. Gjort jeans ordrar hela dagen och jeans mina damer och herrar är INTE lätt! Men nu är det helg och uppvilning som gäller! 
Jag hoppas ni har haft och har fortfarande en underbar midsommar med eller utan regn. Här regnar det dock, men vad är en midsommar utan regn? Ha en trevlig helg så kanske vi ses på gatorna runt småland. 
Ha de! 
/Desirée
 

Pappa, vad tycks?

 

Snart läggdax!

Inte långt kvar innan jag drar mitt pick och pack hem till Sverige och det är endast tio dagar kvar tills den efterlängtade festivalen sätter igång igen!
Denna vecka jobbar jag på H&M Brands. Skönt att vara tillbaka igen och ha en hel veckas uppdrag! Dagen gick fort så jag hoppas att resten av veckan också rullar på i ett bra tempo! :) 
Lelle behöver en ny bankdosa för Nils tappade ett glas på golvet som sprack och Lelles bankdosa drunknade! R.I.P.! 
God sömn :)
(Vi är inte ledsna)
/Desireé

onsdag

Nu är hembiljett bokad (blev SJ för det fundersamma). Känns gött att ha det avklarat! :D 
Även spelschema för festivalen är släppt! Så i helgen blir det att göra ett eget spelschema för de man vill gå och kolla på! Ni anar inte vad ja längtar just nu! :) 
Ja, det var de ja hade att berätta idag! Nu blir det sängen och lite skönhetssömn för min del!  
Nattinatt! 

tisdag

Idag har jag jobbat! Wiiiiiie, även imorgon blir det en trevlig dag på H&M.
Just nu sitter vi och nördar i soffan, Hanna och jag rengör våra näsor från porer! Kan behövas ibland, man e juh tjej.
Ha de!! :)
 

Vilken av dessa?

Ska hem nästa helg, och kan inte komma fram till vilken resa jag ska ta? Vad tycks?
SJ:                                      Swebus:
                 526:-                                    329:- (197:- billigare)
       8.14 timmar                          11,25 timmar        
2 byten                                 2 byten
 
 
 
 

Grumpy

Ännu en hemmadag.. Fan va trist! Jag har ringt både hit och dit men inget napp! (Har till och med ringt barnehage!!!) Så eftersom jag nu sitter här hemma, ska jag fundera ut en app som ska göra mig rik. Jepp, så ser min dag ut! 
Men utöver det ska jag dra mitt lata arsle till gymmet och svettas ut allt äckel i kroppen.. Ja, jag är lite arg.. Skulle inte du vara det om du satt hemma som en förlamad då alla sa "Då står på listan, bra att du är vaken, vi ringer dig när vi får in nått"?! 
Aja, var är en bal på slottet!

Göteborg

Igår tog Hanna och jag en tripp över till Sverige och Göteborg. Huvudsaken att vi åkte dit var för att boka biljetter inför våran blivande railtrip om några veckor, so excited! 
Vi kunde inte undgå lite shopping i Nordstan så där strosade vi omkring ett tag, fann mig en kortärmad skjorta, en enkel svart tröja, ett par skor och min favorit - en dagbok som kommer användas flitigt vid resan! Passade även på att köpa mat när jag ändå var i Sverige.
Nöjd med mina inköp för dagen. :)
Hade det riktigt roligt och det var väldigt skönt att komma ifrån Oslo en sväng och möta en ny stad. Synd bara att resan är för jäkla tråkig! Väl hemma kollade vi på tillbakablickarna från prinsessbröllopet! 
Nu blir det frukost och "Game of Thrones".
Sandal
Skor från Din Sko. 
Fina boken, in och utsida!
 

Nationaldagen/födelsedag

6 juni är det idag, vilket betyder Sveriges nationaldag OCH världens bästa hund Sudden fyller 12 år. Tiden går så fort, kommer ihåg när han var en liten skrutt som betedde sig som jag vet inte vad, men är idag en väldigt trevlig gammal man. Saknar både Sverige och Snudd, men om inte alls länge är det hemflytt till Sverige. 

Allt i allo dag

Tvättat har jag gjort, och en väldigt ovanlig sak; bakat muffins! Väldigt goda om jag får säga det själv! :) Tog mig även tid för att städa lägenheten så nu är det skinande ren, låg och skrubbade golven som förr i tiden då vi varken har en "vanlig" mopp eller några trasor till det moppen vi har.. Så fram med hinken och en trasa! Rent blev det oxå!
Fällde även några tårar när ja såg de sista två avsnitten av min älskade serie "One Tree Hill". Väldigt bra serie! Top 3!
Tanken nu var att göra sig i ordning för att möta Lelle vid Oslo City, men hamnade här istället! Så nu får det vara nog! 
Ha en fortsatt bra torsdag allesammans! :)
 

Skönheten och konstnären

Har gjort mitt livs masterpiece idag. Eller hittils.. Visst är hon vacker? 
 

Gamlingarna

3 veckor, två dagar

FESTIVAL! Längtar som in i tusan, många bra band som kommer för att spela, och igår släppte Bråvalla ytterligare några, Paramore bland annat. Bra att Peace and Love lade ner så de kan komma till Bråvalla istället! :)
Idag är jag hemma, vilket inte är det roligaste i världshistorien men finns det inget jobb så gör det inte! Istället kan man hitta på andra grejor att göra! :) 
 

Jahaja..

Nu är det JUNI vilket betyder hemflytt om 1½ månad! Waaaaah!!!! Paniken börjar krypa på mer och mer, varje gång min hjärna kommer på detta blir det en klump i magen, och den klumpen är inte färdigväxt!
Som jag skrev i ett tidigare inlägg har jag hela välden framför mina fötter, men jag är ändå så otroligt nervös inför det kommande. Jag ska gå vidare med mitt vuxenliv i Sverige. Men hemma hos mamma och pappa vill man inte bo, jag menar.. har inte bott hemma på fem år och jag fyller hela 21 (!) år i höst! Mamma Mia!
Aja, får väl göra nått av det som rör sig uppe i min halvt sovande hjärna! 
Ha en godnatts sömn, ska jag försöka med!
Puss&Kram
/Desireé

Söndag/Lördag

Åska, översvämmade gator och spadag. Så kan jag sammanfatta denna dagen. I morse regnade de nått förjäkligt, men bara man håller sig inomhus är det lugna puckar! Dock hade Karl Johans gate, jernbanetorgets t-bane station och många vägar översvämmats runt om i Oslo. 
Denna helg har varit riktigt roligt! Igår var det musikens dag i Oslo, så ut på gaterna vi gick. Varmt som in i sjutton, men värme är aldrig fel! Det var uppsatt scener runt om i Oslos parker där olika artister spelade från förmiddag till kvällen. Känner mig nu redo för festivalen, det gav mig en liten förvarning om hur det kommer att bli. 
Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har! 
/Desireé

Hannas och min gå tur för ett antal dagar sen

Besöket i Lund (två veckor senare)