Äntligen!

Hej alla! Ni kan nog aldrig gissa vad jag gör just nu.. Alla fall inte på tre försök! ;)
Sittet i fotöljen och skriver ett blogginläggfrån mobilen, japp mobilen för idag köpte jag en ny; samsung galaxy s2. Tidig födelsedagapresent. Superdyper nöjd! :D
Idag var mamma och jag i Linköping för att köpa denna och kläder, men nått klädesplagg fann jag ej.. :( Får leta vidare helt enkelt!

High Chaparral

Igår var jag en heldag på High Chaparral med Lelle + hennes mamma, syster, moster, kusin, mammas sambo och sedan Nils och Idas kompis. Vi var där från öppning till stängning.! Har varit där två gånger som liten, men har inget minne av de (förutom knallpistolen jag har här hemma). 
Vi åkte tåg och blev rånade av banditer (satt o skrattade och så kom de fram en man utanför tågets fönster och drev med mig och frågade vad jag skrattade åt, varför jag var ouppfostrad med mera! hahahaa), hann åka enda till Mexico City, träffade på Lucky Luck och bröderna Dalton, såg några shower och åt en riktigt god middag. Nästa år kommer jag definitivt åka dit igen, jätterolig dag! :) 
Nu ska jag in till Vimmerby och klippa mig! 
Bilder från gårdagen kommer lite senare! 
 
 

Utøya

Idag går tankarna till de stackars människor som för ett år sedan va med och träffade Anders på Utøya. Mitt hjärta slår några extra slag för alla familjer och de människor som gick bort på ön. 

..

Kommentarfältet ser lite konstig ut, jag vet.. Men det är under fixning! Det går fortfarande att kommentera så kommentera på allt ni har nu! :D

Lör/Sön

Boda Borg igår med Lelle med familj och en vän till hennes syster. Det var en riktigt rolig dag, kommer deffinitivt åka tillbaka någon gång i framtiden! De va inte som jag trodde, men ändå va de de! :P hehee.. 
Knäna är lite svullna idag, men de lägger sig sakta med säkert! :) 
Idag sov jag ut ordentligen, välbehövligt sen igår jag kan tala om! Har även tvättat bilen och gjort den finfin! Annars har jag mest tagit de lugnt! 
Ikväll blir det att lägga sig tidigt, varför berättar jag imorgon! :D 
Kiss / Desirée
 
 
 

Tillbaka!

Tänkte ta mig i kragen och skriva ett inlägg innan sängen! 
Mamma och pappa är hemma från turkarna nu, känns trevligt med lite mänsklig kontakt igen! De senaste dagarna har jag även hunnit med att se en hel säsong av "Sons of Anarchy" *Oppss*. Jag vet, sommaren ska man vara ute, men de har regnat och om ni inte sett SoA förstår ni inte, så de så! :D Bästa serien!
Har även gjort ett besök i Gamleby och hälsat på Felicia K och hennes flickvän, och då passade vi på att visa Lelles pojkvän skolan vi gick på. Träffat Jennie, varit uppe hos morbror och Elisabeth, varit i Vimmerby och sen såklart har jag städat inför föräldrarnas hemkomst! Duktigt av mig jag vet! :D 
Nu ska jag gå o borsta gaddarna, för imorgon blir det en tripp till Boda Borg med Lelle och familj. Ska bli skoj. Berättar mer imorgon! 
Kram!

Okej..

..jag har nu börjat prata med mig själv, sällskap av en människa tack! Folk blängde på mig på stan idag när jag sa till mig själv att de va varmt ^^ Herre... Imorgon får jag träffa några människor i alla fall! 
De senaste två dagarna har jag gjort i stort sätt samma som tidigare dagar. Gått ut med Sudden, ätit, tv, Vimmerby och sovit. Bra sammanfattning!
Kan även tala om att jag rengjort Suddens öron, märks redan att han är lugnare! Stackarn..
Har sett ytterligare två filmer, "Trassel" som är en animerad film om Rapunzel med lååååångt hår. Ytterligare en väldigt bra film gjord av Walt Disney. Rekomenderad! 
Den andra filmen heter "War Horse" och kan börja med att tala om att jag inte ska se filmer som handlar om hästar. Klarar verkligen inte av det! Satt och grät floder! Filmen kan jämföras lite med "Black Beauty".. Vilken film!! Steven Spielberg har lyckats, igen.. Rekomenderad! 
 
Tror jag ska måla något nu förslag mottages gärna! :) (inte för svårt bara)
/Desirée
Jag vet att ni är avis på min tröja! :D

Lördag natt, söndag morgon!

De här hundvaktsyrket är jättebra, tills man kommer till mörka kisskvällar och äckliga fästingar som för den delen inte dör även att man häller tvål över de små jävlarna. Provade Mr Muscle istället för tvålen och de verkade funka bättre! Känns som att de kryper på hela kroppen när man ser dom.. Usch.. De tillför väl inte världen något? 
Har nu sett klart filmen "Poppins pingviner", satt och skrattade för mig själv framför tv:n! Riktigt rolig film, misslyckas Carrey aldrig? Verkar inte så alla fall! 
Nu kommer det en hund som knuffas och vill leka, så får nog sluta skriva nu. Klockan tickar på för fullt så in på toan tvätta av sminket och sen blir det sängen!! Olalala.
Dröm söta drömmar, helst om mig! :D 
Kraaaam!
Craaaaaazy picture! :D 
 

Filmkväll

Sitter och myser i min onepiece framför filmern "Poppins Pingviner". Inte sett mer än elva minuter men Jim Carrey har redan gjort så att man är inne i filmen. Innan såg jag "Drive" med Ryan Gosling. Inte mycket snack i den filmen inte, men hyrde den lite för att han är så jäkla snygg oxå! hahaa. :P
Annars idag har jag inte gjort jättemycket. Varit ute med Sudden, ätit och sen åkte vi två in till stan en sväng för att hyra de två filmerna jag nyss nämnde. Så ikväll blir det hemmakväll med mys! :D 
Nu vill jag fortsätta kolla på filmen (tror han ska få sina pingviner nu!!) :D 
"Jag kan inte hoppa in i bilen, lillmatte hjälp mig!" *Puppy eyes*
(En bild på Ryan är juh ett tvång!)

Västervik

Eftersom jag nu är hundvakt i en vecka måste jag även prioritera en annan varelse än mig själv, men det är bara roligt! Sudden och jag har inte varit ute jätte mycket idag då det har regnat stora delar av dagen, men nåra promenader har vi hunnit med iallfall! 
Förmiddagen gjorde jag inte jätte mycket, men framåt eftermiddan kollade jag Kardashian-bröllop på tv, gjorde mat och duschade. Framåt sex-tiden blev jag upphämtad av Lelle och Nils och vi drog vidare mot Ankarsrum för att hämta Jennie och sedan dra in på visfestivalen i Västervik! Blev en trevlig kväll, nu ligger jag i sängen och ska sluta mina väldigt trötta ögon. 
Sov gott (det ska jag)! 
 
 
Min väldigt goda frukost. (Jordgubbar i mjölk, ägg, rostade mackor med ost/skinkan och tomat. Smaarrrrrrigt!
 
Pappa och mamma skickade en bild från Turkiet, de verkar vara varmt.. 
 
Västerviks hamn. 
 
 
 

Speedway!

Imorse åkte föräldrarna till Turkiet, så nu är det FF (föräldrafritt). Men jag är en duktig och skötsam flicka! :)
Har idag hjälp farmor att köra hem stolar och sen bjöd hon på fika och jordgubbar + tror nog hon var lite sällskapsjuk! 
Sen har jag varit ute med Sudden, ätit wook och framåt kvällen bar det av mot Hultsfred för att plocka upp Lelle och Nils för att dra på speedway i Målila!! :D Kul som tusan! Det är definitivt den bästa sporten! 
Nu är jag hemkommen, Sudden har varit ute och jag ska varva ner lite innan jag går och lägger mig. 
 
 

Irriterad AB

Fortfarande inte fått in min lön eller lönesläppet som jag egentligen skulle ha fått igår!!! Det gör Desirée väldigt irriterad..! Förhoppningsvis kommer de in imorgon, finns juh inte direkt så mycket jag kan göra än att ringa till chefen och klaga.. Andra månaden i rad nu, inte bra!! 
Annars har jag precis sett klart en film med mina underbara föräldrar, Unstoppable som jag köpte i Ullared igår. Riktigt bra och spännande film som jag rekommenderar till nagelbitande actionmänniskor! 
Som jag nämnde i inlägget tidigare idag åker mina föräldrar till Turkiet i morgon. Om jag ska vara ärlig så är jag nervös (inte ovanligt för att vara mig), har klarat mig ensam innan. Kanske en av orsakerna till att jag inte mått så bra sista tiden?! 
Godnatt!

Vill osså!

I skrivandes stund försöker mamma och pappa att klura ut hur man fixar kodlås på resväskan! Hahaa, de e kul att tjuvlyssna!! :D Imorgon åker de nämligen bort en vecka till turkarna i Turkiet så blir ensam hemma som hundvakt! Får se vad vi två busar hittar på..!
 
Igår hittade jag, Hanna, Lelle och Emelie till Ullared. Regn heeela vägen till destinationen! Riktigt nöjd över mina inköp. Blev en "onepiece", en ny plånbok, smink, sommarskor och lite annat smått och gott! Blev en väldigt lång dag men den var även riktigt rolig! :D 
 
 
 

Christina Aguilera

Rysningar, skön stämmning och ännu mer rysningar! Vilken röst den kvinnan har! 
This girl can sing!!
Lyssna på klippet nedan och ni kommer få håren att resa sig till top!  
 
(När hon pratar har hon en väldigt flickig röst, men när hon väl "ryter" till då j*vlar blir det liv i helvetet!!)

Frödinge 09/7

Gick upp i tid idag, känns ganska skönt att klockan bara är tre faktiskt! Och vad har jag gjort sen dess då.. Jo jag har varit en sväng i skogen och skjutit med pappa. Han fuskade (just so you know..). Utöver de så har jag haft ett litet träningspass alldeles ensam. Cykling (+NCIS-avsnitt), boxning och sen lite styrketräning på de! Skönt när kroppen får arbeta! Dagen kommer fortsätta och jag kommer bland annat ladda ner lite till musik tills morgondagen, sen äta såklart, hämta Hanna i Vimmerby och sen blir det sängen tidigt!  
Här har ni en fantastisk musikvideo med 30 Seconds To Mars! 
En tjej säger i videon: "Some belive in God, I belive in music. You know.. Some people pray, I turn up the radio."
En kille: "If you make a promise to yourself, you have to keep it no matter what!"
Lyssna på den, du kommer inte ångra dig!

Gårdagen & Dagen

Hanna kom igår hem till mig. Vi åt väldigt god mat gjord av mamma, sen gjorde vi oss i ordning för en kväll på Örsåsa Loge. Till en början hade vi det lite problimatiskt med hur vi skulle ta oss dit och hem, men det löste sig till slut! :) Kvällen var rolig, förutom att min mage inte mådde som jag ville.. Men inte så mycket att göra åt. Träffade en hel del människor så de va kul. Va där tillsammans med Lelle, Nils och såklart Hanna! 
Idag skjutsade pappa och jag de tre lumparna till Vimmerby resecentrum så de kunde ta sig hemåt! Hanna kommer tillbaka till mig i morgon kväll inför Ullaredsresan!! 
Annars idag har jag inte gjort allt för mycket, eller jo.. Har laddat hem lite musik för våran resa till Ullared på tisdag! Och de va de... 
Nu blir det snart sängen för min magen ville inte att jag skulle sova så mycket inatt... 
Ha deeee! :)
(Ingen högkvalitetsbild men den funkar.. Top Cats var gårdagens stora band!)
Jag & Hanna!

Inga skor köpta..

Hittade inga skor i stan, så får dra mig till andra orter och leta. Kanske Ullared om det blir av nästa vecka? 
Dagen har varit lugn. Vi har käkat grillat, sett två filmer - "The Stig-Helmer Story" och "Nobels Testamente". Två bra svenska filmer, men NT får högst betyg av mig! 
Just de; har även färgat håret så är nu orangehårig...! (Och Lelle, du får inte se live, men på bild!) Går så när man har mahogny och ska bleka håret lite och sen lägga i en kopparblond färg.. Rekommenderas inte..! Så imorgon går jag tillbaka till MIN mahognytoning igen, trivs bäst i den! :)
Nu ska jag krypa ner i min underbara sääääääääääng!
P.S. De två nätter jag sovit hemma har jag "torkat" av mina fötter precis som man måste göra på mitt boende i Norge.. HAHAHAAA.. Men här får man inga smutsiga fötter.. :D
P.S.T.V.Å. Hanna kommer imorgon! :D 
 

:)

Även att solen inte skiner i Sverige gör det ingenting! Jag njuter fullt ut ändå, för vädret är bättre i än i Norge! 
Gårdagen träffade jag filurerna Lelle och Nils i Vimmerby. Vi tog en fika, pratade igen om saker så gott vi kunde och gick runt lite i Vimmerby. 
Väl hemma blev det mat och en kväll framför tv:n. 
Idag är jag trött som tusan, mamma och pappa städar huset och jag sitter här som ni nog redan förstått! De är så duktiga så! :) 
Senare ger vi oss in mot stadet för matköp och förhoppningsvis skoköp! 
Och ett + i kanten är att det är freeeeeeedag! :D 
Nils & Lelle (Bilden är inte tagen igår)

Hej Frödinge!

Jabbade natt till 06.00, sedan 07.10 gick bussen från Oslo hemåt Sverige. Sov lite på bussen mot Göteborg. Väl i Göteborg skulle jag fördriva två hela timmar och de va två vääääldigt långa timmar! Hann med Nordstan, fika på ett café och njuta av den svenska sommarvärmen. 17.20 kom jag till Vimmerby och möttes av mamma! Vi köpte en pizza som vi delade på och njöt av den på baksidan av huset. 
Sån skillnad på väder i Sverige och Norge! Här är det sommar..! :D 
Nu har pappa också kommit hem! Hela familjen är samlad. 
Imorgon får vi se vad dagen erbjuder. Kanske träffa Lelle över en fika. Allt för länge sedan Lellman sågs! 
Hörs imorgon! 
 

Utsikt

Innan från vårt boende på tuppen.
 
 Nu på vårat boende på ankan.

Överslagshandling!

Hanna är nu lämnad vi bussen för en semester i Sverige! Förhoppningsvis dröjer det inte länge innan vi möts igen!! 
Känns som att jag har så mycket att göra att överslagshandlingen satt mig vid datan istället. Men efter blogginlägget drar jag mig mot jobbkontoret.. Efter det står packning högst upp på listan, göra/äta mat + göra matsäck tills morgondagen och sen blir det att jobba en sista natt innan även jag drar mig hemåt! :D Lovely!
Trivs jättebra i nya rummet, golvet knarrar men det dör man inte av, största störingsmomentet är dock trikken (spårvagnen). Den låter en hel del när den kör förbi på gatan. Men det är bara att vänja sig! 
Ha en superdaaaaag! Imorgon kommer Desirée heeeeeeeeeeeeem! 
Kram!
P.S. Det är sol idag! :D

God Morgon!

Gårdagen såg ut så att vi i stort sett flyttade, städade och flyttade lite till saker till våran nya rum på Svenska Föreningen. Flytten blev en trappa upp till ett trippelrum med utsiktk över storgata! Natten spenderade jag på mosseveien tillsammans med Anna och Belinda där vi dirigerade väldigt tröga människor. Om ni ser en skylt som denna stå på vägen;  Hur tolkar ni de då?!?! Jag skulle alla fall tolka det som att man ska köra till höger om skylten inte försätta rakt fram till vänster om skylten. Jag gissar på att de flesta trafikskolorna behöver byta lärare här i Norge, för svenskarna är mycket bättre på att köra bil.. De följer skyltar och regler alla fall!
Farmor ringde mig strax efter att jag vaknat och talade om att farfar har fyllt hela 91 år!! Shiiiiit! 
Nu blir det frukost för min del!! :D (Svälter än aning)
 
Hannas och min säng!
Lelles rum i framtiden!

Flyttstädning!