Midsommar, 1D, Ullared

Jag har haft fullt upp i en vecka nu. Förra fredagen var det midsommar. Jag tog tåget till Växjö, mötte upp Emelie och åkte med henne till Göteborg för att fira där med Lelle. Vi var på ett ställe på landet och jag hade den bästa midsommaren ever. Hade så kul. Var upp till typ halv fem, och har nog inte riktigt återställt mig ännu.. 
Hem på lördagen till Kalmar, höll nästan på att missa ett tåg som hade gjort att jag varit tvungen att vänta en timme, men hann med nöd och näppe. På söndagen var det jobbdag, och jag kan väl inte säga att jag var i mitt fuklla bruk. Var riktigt trött. På måndagen sen var det dags att åka upp till Göteborg igen men denna gången med Hanna. Vi letade oss fram till hotellet, vilade och åkte sedan in till centrum. (Vi bodde lite utanför). 
Vi träffade Lelle en sväng på Linnéterassen, begav oss till en gigantisk godisaffär och sedan gick Hanna och jag och tog ett par öl innan vi åkte till hotellet. 
På tisdagen var det dagen D, som vi väntat på ett bra tag. One Direction konserten. Vi hade ståplatser till vänster om scenen och vi var båda chokade över att vi fick så bra platser som vi fick. Liam, Harry, Louis och Niall stod inte mer än 6 meter ifrån. Var en upplevelse. Väldigt stor skillnad att stå vid scenen än att sitta på läktarna! Förband var The Foo (som egentligen inte ens bör nämnas, så jävla värdelösa - sorry boys..), andra förbandet var McBusted, två band som slagits ihop till ett. McFly lyssnade jag på när jag var yngre så det var riktigt coolt att se dem uppträda. 
Onsdagen åkte vi hemåt, men stannade först till i Ullared. Blev inte så mycket shopping men det var kul att strosa omkring där lite i alla fall :) 
 
Nu är jag hemma i Frödinge för att vara hundvakt. Mamma och pappa är i Kalmar så vi har bytt ort. 
 
Ha de gött!! 
/Desireé

Thinking out loud

Slutade skolan den fjärde juni. Sedan dess har jag hållit till på IKEA och jobbat mina första enskilda pass. Har varit tufft, kul och väldigt lärofullt. Nu när man kommit in i det lite mer börjar man nästan längta till jobbet. Dock har jag dragit på mig en liten förskylning/allergi. Förskylningen är nog blandat med utekvällar, kallat/varmt på jobbet, AC i bilen + öppen ruta. Men detta står jag ut med, det var mycket värre när jag hade två blåsor på tungspetsen för ett tag sen - det var plågsamt! 
 
Åkte hem till Frödinge igår, men har inte direkt blivit utvilad som var tanken. Ska stanna hemma tills torsdag (då jag ska klippa mig - yaay!) sedan åker jag ner till Kalmar igen, till min älskade lilla lägenhet. 
På lördag har jag blivit bjuden till Öland för en studentmottagning hos familjen Jonsson. Hannas lillasyster Jenny tar studenten iår. Hipp hurra! Ska bli så kul!
 
Tänkte faktiskt skriva ett sånt där tråkigt inlägg där jag berättar om allt dåligt, men inte längre. Kollade banken och mina skattepengar kom tidigare än väntat! Gjorde min dag så mycket bättre! :D 
 
Försöker även få med mina lilla liga (Lelle och Emelie) till Göteborg och se Gavin Degraw i november. Har velat se honom i några år nu men när jag väl får nys om honom har han redan gjort sin spelning i Sverige. 
 
Jo en sak till! Jag har hittat en bror till Sudden. En vän jag träffade i Oslo hade en vän som också hade en golden som fyllde 14 år den 6 juni. Han berättade för mig och jag tog kontakt med henne. Visade sig att de var från samma kennel. Sjukt coolt! Våra hundar är väldigt lika. Båda galna i pommes, älskar paket och båda är väldigt envisa som vill göra som de vill. Båda har lite problem med höfter och hörseln men överlag; min Sudden, han är bäst i HELA världen! :) 
 
Klart slut!
/Desireé.