Jobb, jobb och mera jobb..

..but I like it! Det är kul att jobba. Jag gör ändå ingenting de dagarna jag är ledig. Känner mig ensam, så föredrar att jobba och lägga tankarna där istället. Idag är det två veckor sedan min prins gick bort, och det kändes verkligen när jag var hemma. Lättnaden jag känner trycks ner av sorgen jag bär på. 
 
Imorgon börjar jag jobba 10.00 istället för vid 13.00 till 18.30. Känns bra att få lite extra timmar = mer pengar till mig! Vill åka nånstans den 1 augusti, sen i slutet av augusti har jag planer på att åka till Göteborg och hälsa på Lelle :) Då behövs pengar!
 
Annars händer det inte mycket i mitt liv. Jobbar, äter, sover. 
 
BYE

I will see you again ♡

 
Till min Sudden. 
Du var som en lillebror.
Saknar dig. 

Vila i ro, min lilla prins

Efter ett samtal klockan 21:30 igår kväll, till att åka hem tidigt i förmiddags till att säga hej då till min bästa vän Sudden. Igår fick han en hjärnblödning som gjorde att han fick dålig balans och då svårt att gå, hängade kropp och rullande ögon.  
 
Jag kommer att sakna min älskade hund mer en nått annat. Kommer aldrig glömma hans skällande, hans tröstande och hans tiggande. Älskade presenter, pommes och att få vara med familjen. Du har gett så mycket glädje, skratt och ibland även lite irritationer. Du har verkligen varit en individ, en envis sådan.
Mitt lilla hjärta är med resten av vovvarna i hundhimlen nu efter 14 underbara år. 
 
Jag kommer att sakna dig så mycket Sudden, så otroligt mycket! ÄLSKADE Sudden, du är bäst! 
 
06/6-2001 – 01/7-2015
 
Vår första bild tillsammans. 
 
 
 
 
Vår sista bild tillsammans, idag.