De tre musketörerna

Sverige, here I come!

Ojdå, blev visst senare i säng än planerat. Men kan vila upp mig på bussen imorgon för jag ska hem! Tar med mig bästaste Hanna, klarar mig inte utan henne! Nä, men vi ska på bröllop på lördag. Ska bli väldigt kul! Idag har det varit en riktigt jobbig dag på jobbet, och innan också för den delen.. Tvättade, gymmade, packade och råkade shoppa lite.. hahaa stressigt var de att hinna med allt! På jobbet var det verkligen "ingen vila, ingen ro"! Helt sjukt mycket att göra. Hoppas det är lika mycket imorgon.. :P Nä, nu ska jag sova. Godnatt och stor kram på er!

Födelsedag, tjugo.

Sådär. Nu ska jag försöka lägga upp ett inlägg ännu en gång för att berätta om min tjugeårsdag. Vaknade vid halv sju av väldigt vacker sång av mina vänner. Ljusutblåsning och två paket. De två paketen va sammanhängade och visade sig att vara ett egenmålat puzzel som jag då skulle sätta ihop, vikket var väldigt svårt faktiskt när man va nyvaken. Men de blev klart och på de stod att jag skulle bli bjudden på middag och att jag skulle välja en resturang att gå till på kvällen. 
Somnade sedan om någon timme innan mamma hann ringa, prick en minut över halv nio (den tid jag kom till världen för tjugo år sedan). 
Sedan träffade jag Lelle och vi gav oss ut på stan för tänkte hitta nått till mig själv. Men gick hem med förlust, eftersom jag inte fick köpa de plagg jag ville ha.. Sedan gick jag till jobbet och sedan på kvällen blev det hard rock och presenter. Fick ballonger från hard rock så de hade vi roligt med när vi kom hem. I presentväg fick jag en dikt, spargris, biobiljett, vitt fin och skjortan jag ville köpa tidigare på morgonen. 
Tack så jättemycket för allt, man kan inte ha bättre vänner och definitivt inte en bättre tjugeårsdag! :) 
Första alkodrinken som tjugo!

Sista dagen som tonåring

Kommer ihåg förra årets födelsedag som det var igår, så detta år har gått fort! Imorgon smäller de.
Nu "njuter" jag av mina sista minuter slm tonåring tillsammans med ett true blood avsnitt och en i kollektivet.

:))

Känns riktigt bra i kroppen nu efter motionspasset, steg nummer två - duschningen - ska också bli väkdigt skön. När jag är klar på gymmet och jag ska stiga på bussen på väg hem, stiger även fyra kontrollanter på. Varav en kommer till mig och ber mig visa busskortet, vilket jag gör. Eftersom jag ser äldre ut än jag är och jag har ungdomskort ber hon om legitimation. Då får jag min allra första grattishälsning! :) Det lilla gjorde faktisk min dag ännu bättre. (För ni som inte vet, jag fyller imorgon. Inte idag.)

Nattinlägg

Nu var ännu en helg borta och en ny arbetsvecka påbörjas imorgon. Faktiskt skönt med lite rutiner.
Känner mig frisk nu så denna vecka ska jag börja träna igen, börjar i morgon! Längtar! Tänkte också ge mig ut och kolla klänning till bröllopet i veckan. OM jag hittar en har jag tur, om inte,, då väntar några plan b plagg hemma. Löser sig alltid!
Söndagar i Oslo står nu för tiden tv:n på i flera timmar. Finns inte så mycket annat att göra, förutom gå en promenad. Har idag kollat på några avsnitt av "Game of thrones", en riktigt bra serie om sju kungariken och deras kamp om tronen.. Om jag hinner, ska jag se på serien "Sons of anarchy" imorgon. Avsnitt ett, säsong fem.
Nää, om jag ska hinna med allt är det bäst jag får mig lite sömn.
Godnatt!
(bara fyra dagar kvar :D)

Flitig

Ligger för tillfället i min varma gosiga säng medans Hanna duschar bort all smuts hon går och drar på. Tänkte skriva detta inlägg sen dra mig upp ur sängen in till det kalla rummet. Undra hur kallt det egentligen är.. 
Idag hade vi väl tänkt att ta ännu en dag att jaga klänning till Hannas bröllop. Vi hittade en bröllopspresent förra veckan så den är klar alla fall. Skönt de. Lite frukost innan bara, sen är vi redo att dra oss ut på äventyr! 
Men var är solen?
 

Jädra internet

Har inte orkat skriva ett blogginlägg på mobilen och internetet på datan  har inte funkat. För att sammanfattade de senaste dagarna hade vi i söndags ett marathon på serien "Game of thrones" och kollade klart på hela säsong ett. 
Veckan har varit som vilken vecka som helst. Vakna, äta åka till jobbet. Men har hunnit med några sidoobjekt som att städa köket (borde snart ta betalat), färgat håret, gjort den efterlängtade risgrynsgröten och lite annat smått och gott. Enligt mig har veckan gått otroligt fort, redan fredag!
Ska snart handla lite till min fredagsmat. En vecka och Desirée är hemma!!! :D 
Ha en underbar helg allesammans!
(Ps, Ska försöka blogga mer och bättre) 

Ojsan!

Luggit i sängen tills för en stund sedan. Skyller på förkylning och för sent tv tittande, men börjar inte förräns tre så de e lugna puckar! 
Ska fixa i ordning mig lite sen göra fiskpinnar m nudels and sweetchili saus! 
Ps. Kan den som spelar trumma i Oslo hålla käft, du spelar inte ens bra.. -.-
Host på er, kram! 
FREDAG! :D

Nysattack AB

Stod och diskade mina smutsiga kollektivkompisars disk när jag fixck en nysattack. Har inte fattat innan när andra haft många nysningar på en gång, men nu förstår jag jobbigheten. Men jag tycker det är skönt att nysa.. HAHAA
 
Min förkylning börjar bli bättre. Men de tär att jobba men jag behöver timmarna! Har precis sett filmen "mirror mirror", lite fånig men bra. Nu kollar jag true blood säsong två. 
nattiiii

Måndag

Ännu en måndag. Helgen gick otroligt fort. Likaså förra veckan, hoppas denna springer iväg i samma fart! 
Just nu sitter jag i min säng och fryser lite om mina fötter. Hade tänkt gymma idag men känner mig lite krasslig i halsen så jag struntade i de och kollar klipp på youtube istället! 
Jobb vid tre sedan ikväll blir det att sova tidigt. Ringde även jobzone förut idag om att få förlängt på mitt jobb jag har nu men han har inte ringt tilllbaka. Annars får han ytterligare ett samtal från mig i morgon. 
Ha en finfin måndag!
 

Helgen som varit

I fredags var hände inte allt för mycket. Vårat stora äventyr hände igår! Utflykt till en fin insjö med grannarna, med grillning, gitarr och lite alkoholdryck. Var väldigt trevligt! När vi kom hem blev det kortspel och sömn efter de.
Idag har vi därimot inte gjorde ett skit. Fast egentligen jo, de har vi.. Vi har kollat film heeela dagen lång! Började med "Strings attached" och slutade med "Poppins pingviner". Det var dock inte nog mina damer och herrar. Mellan dessa såg vi också "Snow white and the huntsman" och "the avengers". Rekommenderar djupt de två sista. Nu blir det natt för mig.
Sovgott.


 
 


 

Tjosan!

Känner jag kör ett inlägg varannan dag.. hahaa
Var på intervju idag, eller "intervju" kanske jag ska skriva. Den var ganska innehållslös och det enda jag behövde säga var lite om mig själv! Men den gick juh bra alla fall. Får hoppas de får in ett uppdrag som passar mig. Kan juh tala om att det var för lagerjobb..
Efter intevjun åkte jag mot trafikk-jentene för att lämna mina kläder med mera. De behöver jag ALDRIG se igen! :D
Nu ska jag bara koppla av för är kokande het! Lite Justin Bieber (HAHAA) på spotify och sen blir det mat och jobb! 
Adjöken! 

En sten har fallit

Nu ska jag gladligen meddela att jag har sagt upp mig från trafikk-jentene!!! Jag mår så underbart bra just nu. Jag fixade allt gällande lön, bussbiljetter och en uppsägning. Det enda som återstår är lämning av kläder, samband och stoppskylt! Äntligen har stenen fallit från mitt bröst! 
Jag hoppas att alla har en lika underbar måndag som jag! 
Bamsekram till er! :D

SEPTEMBER!!

Hej såhär mitt i natten! Mitt allra första blogginlägg i september månad! Den absolut bästa månaden av dom alla! Absolut inte för att jag fyller år utan hösten är kommen och jag bara älskar den! :D
Idag tog Hanna och jag en sväng till rådhusplassen där det norska flygvapnet firade 100 år. Dock missade vi de flesta uppvisningarna, men som tur var hade våran granne filmat de mesta. Vi såg alla fall två plan som vatt med i andra världskriget och från vårt köksfönster på svenska såg vi fransmän som sprutad rök ur planen. Riktigt häftigt (de vi såg!)                                                                                                    
Nu på kvällskanten har vi spelat kort, ätit smoothie och haft många sköna skratt. Nu ska jag ta kväller och ser fram emot måndagen! (Som ni vet hatar jag söndagar, alla fall i döda Norge..)                              




  Godnatt och kram på er!