Hatar rubriker!

Okej. Jag är redo nu att tala om att jag har blivit besatt av tjejbandet Little Mix. Det trodde jag då aldrig om mig själv. Den typen av musik är inte riktigt min grej, men jag älskar Perrie Edwards röst och klädstil och det var så det hela började. hahaa
I have now confessed!
 
Jag vet inte riktigt om jag tycker denna vecka har ått fort eller ej men det är fredag imorgon och det är jag som vanligt glad för! Jag har även pratat med Hanna för första gången på länge, skönt att höra en saknad röst!
Jag har tagit bort toningen på mina bakrutor på bilen. Tänkte att ni ville veta det. Den ser annorlunda ut, men jag gillar't! 
 
Ha deeee! :)
 

Onsdag

Nu har äntligen "Grey's Anatomy" dragit igång på femman igen! Men dumt slut, så det blir ytterligare sju dars väntan på att få svaret att Grey's fans väntat på.. Vem kommer April välja, Matthew eller Jackson? Jag hoppas på den sistnämnde!! 
 
Idag slutade jag skapligt vid klockan tre, efter en dag av mycket skrik och huvudvärk på de! Jag har hunnit med att åka till stan, gå ut och gå med Sudden och mamma och även somnat på köksstolen efter maten.. hahaha
Så innan tiden rullar iväg allt för fort är det väl bäst att jag går och lägger mig! Men först ska jag kolla på min besatt sida; www.stealherstyle.net. 
 
Natti! :)

Matte - check

Ä N T L I G E N ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Jag är från och med idag klar med kursen mattematik 2b! Jag har nog aldrig känt mig lättare och gladare! En sån underbar känsla! :D :D :D
Jävla skitmatte!!
 

Jag har idag agerat lärare för ettorna på skolan! Matte har vi gjort och så har vi skrivit och läst om bokstaven 'C'.
"Desireé - lärare" hahaha nej,, men det är kul att få hoppa in ibland och känna sig behövd! :)
Ha en fortsatt bra kväll!
 
Kram,
Desireé!

Hoffad

Tänkte att jag kunde skriva ett kort litet inlägg innan jag somnar in. Har precis kollat premiäravsnittet av "Hasselhoff" med såklart David Hasselhoff. Riktigt kul program, men amerikanare är lite mer "se mig" än vad svenskar är. Men ska verkligen kolla nästa vecka, och veckan efter de..
Jag såg även filmen "Frost" igår. Den var mer sorgsen än vad jag trodde, och snögubben tycker jag skulle varit med mer! Så sjukt söt! 
Aja, kort inlägg sa jag.. 
Imorgon öppnar jag på fritids klockan kvart över sex så det är hopp i säng nu! 
Kram, Desireé!

Hockey

Jag vet inte riktigt vad som hände i finalhockeyn mellan Sverige och Canada, men dåligt var det. Släpa benen efter sig när det är final är ingen strategi Sverige! Men grattis Canada till guld och till Sverige för silver. Antar man får nöja sig med att kolla på alla snygga killar? ;)
 
 
 
 
 

God dag

Lördag. Ska inte dom vara roligare? Typ gå ut me vänner, äta middag och prata skit över ett glas vin? Det borde vara så, alltid! Men inte för mig och mina vänner. Vi ska bo evigheter ifrån varandra, men antar att när dom ögonblicken kommer, och man får sitta där med ett glas vin och prata sin skit så känns det lite extra. Man får ta vara på de ögonblicken, men önskar endå de kunde vara lite närmare varandra. 
 
Idag åkte mamma och jag som vanligt in till Vimmerby, som vi gör varje lördag. Men idag blev det inget Lindex och allt annat som har med mjuka tyger att göra. Istället åkte vi till second hand affärer, varav i den ena hittade jag ett helt underbart skåp. Men utan pengar och snål som jag är får det vänta tills nästa helg. Får se om det står kvar, då kanske jag slår till på det lilla "rucklet".. hahaah För gammalt var det! 
 
Ikväll blir det tydligen melodifestivalstittande för oss, men inte för mig, jag kollar nästa finalen nästa vecka, detta år strejkar jag de här lördagarna och kollar på någon annat istället!
 
Hej svejs!

Grattis Emma!

Blev en skön dag med sovmorgon och jobb på fritids. Vi tog en promenad med barnen, drack kaffe, spelade fotboll och pärlade vilken är en *host* ny grej.. 
Nu är det alla fall fredag och bästaste Emma fyller hela 22 år! STORT GRATTIS! :D (Ärligt trodde jag först att vi alla skulle fylla 21, tills jag såg på Hannas blogg att hon skrivit 22, då var lilla jag tvungen att räkna!) HAHAHA
Nu är det helg, och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på! Jag längtar till min lön och sommar och vännerna OCH London!
När åker vi?!
 

Tisdag

Två gjorda dagar, tre återstår till helgen. Denna vecka är det sportlov för eleverna, så jag jobbar på fritids. Dagarna går ut på att pärla pärlplattor, höra sitt namn, spela någon sport, höra sitt namn och dricka kaffe och äta i matsalen. Typ.. ;p 
Idag öppnade jag kvart över sex, och tog emot de första barnen. När alla hade kommit skulle vi kvart i tio åka med buss in till Vimmerby för att höra en gudstjänst i kyrkan med sång och 'dans'. Vi gick sedan vidare över till församlingshemmet, kollade på trollkarlen Nielo och lunchade soppa. Vid ett åkte vi hemåt trakterna igen, med fortsättning att pärla. Slutade kvart över tre och är vid halvt medvetande då jag inte kunde somna igårkväll + att jag gick upp tidigt imorse. Menmen, jag är överlycklig att jag har det jobb jag har, så jag kan lungt överleva en natt utan mycket sömn. 
Fortsatt trevlig vecka,
Desireé.
 
(Jag har gjort en fjäril - på fritids!)
 

Little Me

Wish I knew back then,
What I know now,
Wish I could somehow,
Go back in time and maybe listen to my own advice,

I'd tell her to speak up, tell her to shout out,
Talk a bit louder, be a bit prouder,
Tell her she's beautiful, wonderful,
Everything she doesn't see,

You gotta speak up, you gotta shout out,
And know that right here, right now,
You can be beautiful, wonderful,
Anything you wanna be,

Little me


 

En liten lista

10 saker du vill göra innan du dör:

Resa till olika hörn i världen
Få barn och vara världens bästa förälder
Utbilda mig
Ha ett fast jobb
Äga massa pengar
Tatuera mig
Köpa en elefant 
Hoppa fallskärm
Vinna massa pengar
Bo i ett engelsk talande land

 

9 saker om dig själv:

Jag har två mellannamn

Älskar att sjunga

Jag har två bröst

två lungor 

och ett hjärta

Älskar att shoppa

Jobbar på en skola

Har kort hår

med blond utväxt

 

8 sätt att vinna ditt hjärta på:

Ha vackra ögon

Få mig att skratta

Vara analyserande och förstående

Samtidigt kunna vara den roligaste personen jag vet

Lätt och härlig att bara vara med

Vara manlig, lång och muskulös och ja, manlig!

Kunna sjunga

Vara min bästa vän

 

7 saker du ofta grubblar på:

Vad jag ska äta

Vad jag vill göra i mitt liv

Kärlek

Andras beteenden

Avundsjuka

Min kropp

Min sångröst

 

6 kändisar du tycker är snygga:

Chris Hemsworth

Ian Somerhalder

Jason Statham

Christina Aguilera

Bruce Springsteen

Perrie Edwards

 

5 saker du aldrig skulle vilja göra:

Äta sniglar

Döda någon

Slänga mina högtalare

Hoppa bungyjump

Slicka på någons fot

 

4 saker du köpt den senaste månaden:

Kläder

Mat

Alkoholhaltiga drycker

Alla hjärtans dag present

 

3 sätt att få dig le/skratta:

Spela en sång

Minnen

Umgås med kompisar/Familj

 

2 gamla favoritlåtar:

Johnny Cash - Folsom Prison Blues

Britney Spears - Not yet a women

 

1 sak folk inte visste om dig:

Jag är tänker mycket

 

 
 
 

hej

Guld för både damer och herrar i skidstafetten! Bra jobbat Sverige! :)
 
Jag vill inte att helgen ska ta slut.

Vad händer

Är det fåglarna som har blivit knäppa eller vädret som inte kan bestämma sig? Fåglarna kvittrade så fin när jag tog en premenad med Sudden, isen smälte och det blåste kalla vindar. Bara en timme innan var det snö/regn!? Alltså.. BESTÄM DIG MODER JORD!!
Jag kollade även på skid-OS med tjejerna imorse, Charlotte Kalla! Hur gjorde du? Jag är grymt imponerad och de är verkligen värda guld efter prestationen! :D
 

På spåret

Klockan är åtta. (tre minuter över för att vara exakt). För en vecka var jag i Göteborg vid den här tiden och "På Spåret" satte igång på tv:n med pensionär Lelle framför. Nä, skämt åsido, men "på spåret" kommer ett tag framöver påminna om Lelle och Göteborg! Saknar det!!!!
 

Hjärtans dag

Kvart över sex började jag imorse med att öppna på fritids, genomgick dagen med att kolla på "Dånickar & Döfinkar" fem gånger. Alla barn var indelade i grupper som sedan fick gå till olika stationer därav filmtittandet fem gånger. Det var även pyssel, dikter, samarbetsövningar och drama. Behaglig dag innan sportlovet nästa vecka. Dagen fortsatte för mig till halv tre då jag fick sluta 1½ timme tidigare. Guld värt! 
Matten har förstör mig totalt denna vecka. Jag har inte direkt fått varva ner någon gång. Men det är precis det jag ska göra i helgen! 
 
Fick alla hjärtans kort och godis från barn i skolan. Söta är dom! Tack!
Fick även presenter av mamma och pappa.
 
 

.

Ja, och här sitter jag. Klockan är 22.34 och jag ska vara på jobbet kvart över sex. Den här j'vla matten tar tid.. Jag är så lost i pallet att jag inte riktigt har insett att det är FREDAG imorgon! Veckan har rullat på skapligt, händer inte så mycket för mig om dagarna, eller jo de senaste dagarna har handlat om matematik. (blä) 
Nu SOOOOOVA! 
Kramar till alla på alla hjärtans dag :)

:)

JAG ÄR HELT SLUT! Somnade nästan på fritidsmötet. Lelle, du körde slut på mig oxå. hahaa
 
Dagen har varit låååång. Jobb halv åtta till halv sju.. Men så går det väl när man är ledig på måndagen, ös jobb på mig bara! Jag klagar inte! ;D 
Nu ska jag försöka koppla av, äta några tyrkisk peber och kolla på nått spännande! Imorgon blir det skridskoåkning med skolan i Vimmerby! Putsa skridskorna, sedan ger vi oss iväg! Wiiihooo

En helg i Göteborg

Efter att ha jobbat fyra timmar i fredags, tog jag mitt pick och pack och åkte tvärs över landet till Göteborg för att hälsa på Lelle. Framme vid ca halv sex på kvällen gick vi ut och åt med Nils och hans vän på en jättegod resturang. Sedan bar vi oss av ut i regnet för att spela biljard. (efter väldigt mycket tjat måste tilläggas, varje gång jag har varit med har det komit på tal men har alltid sagt nej, så ilosh(?) till dem) Det var faktiskt riktigt kul, eller så var det min nybörjartur som spelade in! Vem vet? 
 
I lördags gick Lelle och jag ut på stan för lite shopping. Shit vad mycket fina kläder det har kommit ut i affärerna!! Just saying.. Efter stan gick vi hem och åt god mat. Kyckling/pasta/gojs gratäng. mmhmmmm 
Senare på kvällen gick Lelle och jag ut på ett ställe som hette nånting, de hade ett liveband när vi kom, jävligt bra. Vi var väl ute till halv fyra, tills vi fick nog och gick hem. En roligt kväll/natt. 
 
Söndag. Söndagar brukar normalt vara min hatdag. Men denna söndag har varit den roligaste ppå mycket länge! Vi var ganska slöa på morgonen, bakade scones och kollade på "vem vet mest" som pensionärer. Men det är ett kul program! Alltid lär man sig väl nått.. Vi åt på en vegitarisk restaurang (andrum, rekommenderas). Sedan mötte vi upp Nils vän Joel, gick till en sportsbar och drack öl innan det var dags att röra sig mot tre timmars skoj med Soran Ismail och Magnus Betnér - en skam för Sverige! Absolut värt varenda krona! Förstår inte hur man stå en över en timme och bara prata.. Efter showen gick Lelle och jag till Linnéterassen.
 
Idag, måndag, åkte jag hemåt Vimmerby igen. Gick på stan en stund, drack en frappe, och sa adjö vid halv ett. Tågresa, sedan hemma klockan sex. Imorgon blir det jobb igen. Hoppas veckan går fort. Längtar redan till helgen! ;) 
 
Kramar,
/Desireé
 
 
 

Trött!

10 timmars jobb och jag är som väntat helt slut i pallet. Men snart blir det lite koffein som får sätta lite fart på mig. Jag fick idag mina jobbtider för sportlovet, väldigt mycket bättre än väntat! Bara fritids så det ska bli jättekul! 
Imorgon blir det lite matshoppning i Vimmerby efter jobbet. 
Det var dagens inlägg!
Hejsvejs! 
 
Har kollat klart på sista släppa "Vampire Diaries" avsnittet så nu har jag börjat kolla på seriens spinoff "The Originals". Har bara sett två avsnitt men den verkar helt OK.
 

Lördag

Idag har jag tilsammans med mamma och pappa varit en sväng till Västervik. Köpte mig en medium resväska, en "Allt om vetenskap"s tidning, vindruvor och två sportbh:ar. Senare på eftermiddagen träffade jag Lelle en sväng i Vimmerby och köpte vår standard kaffe på Sibylla. Dagen har gått fort som f*n .. Ta inte slut än! 
Kvällen blir räkmacka, vitt vin och någon film alt. vampire diaries el. melodifestivalen. Vi får la se! 
 
Ha en bra helg nu alla! 
/Desireé