En helg i Göteborg

Efter att ha jobbat fyra timmar i fredags, tog jag mitt pick och pack och åkte tvärs över landet till Göteborg för att hälsa på Lelle. Framme vid ca halv sex på kvällen gick vi ut och åt med Nils och hans vän på en jättegod resturang. Sedan bar vi oss av ut i regnet för att spela biljard. (efter väldigt mycket tjat måste tilläggas, varje gång jag har varit med har det komit på tal men har alltid sagt nej, så ilosh(?) till dem) Det var faktiskt riktigt kul, eller så var det min nybörjartur som spelade in! Vem vet? 
 
I lördags gick Lelle och jag ut på stan för lite shopping. Shit vad mycket fina kläder det har kommit ut i affärerna!! Just saying.. Efter stan gick vi hem och åt god mat. Kyckling/pasta/gojs gratäng. mmhmmmm 
Senare på kvällen gick Lelle och jag ut på ett ställe som hette nånting, de hade ett liveband när vi kom, jävligt bra. Vi var väl ute till halv fyra, tills vi fick nog och gick hem. En roligt kväll/natt. 
 
Söndag. Söndagar brukar normalt vara min hatdag. Men denna söndag har varit den roligaste ppå mycket länge! Vi var ganska slöa på morgonen, bakade scones och kollade på "vem vet mest" som pensionärer. Men det är ett kul program! Alltid lär man sig väl nått.. Vi åt på en vegitarisk restaurang (andrum, rekommenderas). Sedan mötte vi upp Nils vän Joel, gick till en sportsbar och drack öl innan det var dags att röra sig mot tre timmars skoj med Soran Ismail och Magnus Betnér - en skam för Sverige! Absolut värt varenda krona! Förstår inte hur man stå en över en timme och bara prata.. Efter showen gick Lelle och jag till Linnéterassen.
 
Idag, måndag, åkte jag hemåt Vimmerby igen. Gick på stan en stund, drack en frappe, och sa adjö vid halv ett. Tågresa, sedan hemma klockan sex. Imorgon blir det jobb igen. Hoppas veckan går fort. Längtar redan till helgen! ;) 
 
Kramar,
/Desireé
 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo