Föreläsning

Idag har det rent ut sagt vatt en helvetes dag.. Jobb åtta till halv fem, med en massa jobbigheter däremellan. Väl hemma var det direkt mat och efter ca 40 min åkte vi in till stan för en föreläsning om all skitmat vi stoppar i oss. T.ex vilken skillnad det är på olika gräddsorter, hur dödliga energidrycker är, hur man kollar efter naturlig mat och massa annat som jag ska ta med mig i bakhuvudet. Föreläsaren var Tommy Svensson som via ändrad kost av en dietist nu lever tack vare henne. Otroligt bra!
 
nu sova! 
Kram

Skolans bitch

Det är jag. Fast inte bitchbitch utan mer att jag är överallt och gör i stort sätt allt! Jag är deras alldeles egna lilla 'hustomte'.. Mitt huvud snurrar och är helt slut. Hade en timmes lektion med femteklassarna, jag dog. Eller, min hjärna dog och min ork.. 
 
Men dagens postiviva sak är att det är onsdag, vilket betyder att imorgon är det torsdag, sedan fredag och sen kommer den underbara helgen som jag längtar till. Nu ska jag sova efter två avsnitt av "Vampire Diaries". Jag hittade elva avsnitt av säsong fem! Wihooouuu, så det tar upp mina kvällar. 
 
Och så vill jag be den person som beställde all snö och storm att sluta med det. Jag gillar't inte.
 
Hejdå,
Desireé.

Best song ever

Låten "Best song ever" av One Direction började spelas på Spotify och det som genast kom på tanken var när Hanna och jag satt på en resturang i Venedig och jag hörde hela låten för första gången. Vi åt en dyr frukost vid vattnet, Hanna var inne på toa och jag satt där i skuggan och njöt. Efter det kunde varken jag eller Hanna sluta lyssna eller kolla videon så man kan väl säga att den är lite av våran tågluffningslåt. Nu är det verkligen inte så varmt som det var då, ytterligare med snö har kommit idag, fy fan!
Min helg har (som sagt) bestått mestadels av "The Vampire Diaries". Såg hela säsong fyra på fyra dagar.. Bästa serien :) 
 
Snart blir det sängen innan den nya veckan börjar, varför måste helgerna gå så fort? Man hinner juh knapp känna av att det är helg innan den är över.. 
Ha en bra vecka alla, ja ska försöka mitt bästa! :)
 

Happily

Hej, kära fredag och bloggbesökare!
Jobbandet är över för denna vecka, så nu ska här slappas. Imorgon åker mamma och pappa tidigt på morgon till Göteborg och MC mässa, medans jag stannar hemma och latar mig! Åker antagligen in till stan en sväng, annars ska jag inte anstränga mig för mycket. Ska kolla på "Vampire Diaries" säsong fyra som jag fick i julklapp, och dricka oboy med marsmallows och ta en promenad. Bra plan tycker jag! :)
 
Ha nu en underbar helg! 
Kramar, Desireé
 

Onsdag

Igår såg jag ett stjärnfall, senast jag såg ett var för några år sedan och ja, jag önskade mig nått men om jag berättar går inte önskningen i uppfyllelse! Så de så!
 
Veckan rullar på, redan torsdag imorgon vilket är helt sjukt. Tiden går så fort! Januari är snart slut, men bra för närmare min tripp till Göteborg! Jag matar mig sakta men säkert mot mina små upplagda mål! 
 
Vill även berätta för alla att imorgon klockan fem på radio Kalmar, ska "mina" femteklassare i Frödinge vara med i "Vi i femman" Då måste ni lyssna på Albin och Nova. :) Och såklart heja!
 
Nu ska jag stryka, mot min vilja.. 
Ha de! 
/Desireé

Goat to cow ->

Denna är så enkel, men så kul! :D

All by myself

Måndagen är avklarad! Fyra dagar kvar av veckan, känns redan nu som att den kommer rulla på i ett bra tempo. Stängde på fritids idag så dagen var lång för min del. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Kan inte berätta om jobbet eftersom jag ar tystnadsplikt, men kan säga att det var en trött dag! hahaa.. 
Jag får väl ta och göra en sån dära lista.. :P Vara med i listgänget!
 
Ha en trevlig vecka! :)

Lördag

Ett glas vin och musik i form av Bob Marley och John Mayer denna lördagskväll lördagskväll är inte helt fel. 
Ännu en resa är bokad till Lelle i Göteborg. Vi ska gå och se på Soran Ismail och Magnus Betner i deras gemensama show "En skam för Sverige". Ser jag fram emot! :) 
Min vecka har för övrigt varit bra, är trött men det så det ska vara! 
Hoppas ni får en fortsatt go helg! :) 
 
/Desireé
  
 

Nu är det gjort..

Före: Rishög
 
Efter: 
Två nyklippta bönor. Mamma igår, jag idag.
 
 

Ed Sheeran

Detta klipp gör att jag verkligen MÅSTE gå på en konsert med Ed iår! Han är helt jävla otrolig! :)

Sluta snöa!

Jag har inte längtat efter dig snö, jag ville ha dig vid jul men inte nu..Försvinn!
Förutom att hatat på snön har varit ute och gått hela min stora familj idag, tur vi gjorde det när vi gjorde för nu bara vräker det ner snö! Och jag som ville gå en tur lite senare idag, hoppas att det börjar avta lite snart.
Annars händer det inte så mycket här idag. Som vanlig musik, internet och målar faktiskt.. I know! Jag måla.. pffh..
Ska nog även rensa lite i mina klädlådor, som är så kul! 
Nu får det vara nog för idag! Tjaooo 
(Längtar verkligen till frisören på tisdag!)

REA

Jackan igår (som var en tröja) var inte så tilltalande när jag väl provade den, men istället hittade jag mig lite andra rea kläder.. hihii. Ett par leggings, en stor svart tröja, en randig tröja, en basic långärmad och ett par örhängen :) Jag kan inte låta bli! Jag är snart på shoppaholicgränsen!.. 
 
Sitter och lyssnar lite på musik, kolla lite bloggar och ser alla sommarbilder. Denna sommar längtar jag verkligen till. Hoppas det händer än massa skoj och få träffa kompisar lite oftare! Så j*vla segt att vi alla bor minst 10 mil ifrån varandra.. 
 
Ikväll ska jag på bio, "Hobbit; Smaugs ödemark" ÄNTLIGEN! Fick pappa att följa med mig, även att han varken sett "Sagan om ringen" filmerna eller första "Hobbit". Ser fram emot det! :)
Ha en fortsatt go lördag.
/Desirée
 
 

Freeedag

Heeeeeeeelg! Gud så skönt, längtat hela veckan. Det har varit tufft att jobba, är slut i pallet. Men måste även tillägga att det är skönt att komma igång igen och ha något att göra. Har ett nytt schema så har i stort sett heltid nu, känns bra. Är även lite mer xtra hjälp, vilket jag tycker bara är kul. Fokus på en person istället för en hel klass. 
 
Den här rean som pågår är juh lite för lockande, speciellt när mamma kommer hem från stan att en jacka jag tittat på var nedsänkt från 500 till 150.. Får åka in och prova och känns mig för imorgon. Annars ska jag ut och gå och tat lugnt, kanske kolla lite utbildningar inför hösten om det finns något som intresserar mig :)
 
Ha en skön helg nu,
Kramar Desireé.
 
 

Wake me up

"Wake me up", Aviciis låt med sångaren Alec Blacc är min nya besatthet. Jag kan verkligen inte sluta! Just nu lyssnar jag på Alecs akustiska version. Looooooove it! Såg även att Ed Sheeran ska ut på turné i Storbritannien, Europa är inte släppt än men hoppas verkligen han kommer till Sverige! Annars får jag väl ta mig en tripp till andra sidan havet! :D
 
Har idag städat mina lådor och i stort sätt alla mina utrymmen i rummet. Men om ett tag ser det antagligen lika dant ut. Men det är juh i lådorna, ingen ser juh det ändå? 
Nu är det snart mat och jag funderar på att ta mig en sista promenad för dagen innan dusch och sovning gäller för mig. Imorgon är det jobb som gäller!
Ha de gött!
 
Kram, 
Desireé.

?

Jag kan inte sluta sakna alla vänner och alla roligheter vi alltid gör, även att bara sitta i soffan halvdöd är kul! (haha)
Är väldigt spänd på detta år, för jag har absolut ingen aning om vad som kommer att ske. Jag har inga planer eller nått. Men det hade varit underbart att vara närmare sina vänner! Varför måste det vara så jobbigt att ta sig nånstans? Varför måste det vara så svårt?!
 
Nu ska jag alla fall ta mig en dusch och slappna av lite. På tisdag börjar jobb igen, så imorgon ska jag njuta till fullo! :)
Tjaoo

Mitt 2013

- Flyttade till lägenhet i oslo på nyårsafton 2012/2013.
- Jobbade under vår och sommar i Oslo. 
- Bårvalla festival
- Hemflytt från Oslo till Sverige. 
- En månads tågluffning med Hanna runt Europa. Besökte länderna Tyskland, Italien, Frankrike, Irland, Skottland och England.
- Blev ett år äldre
- Köpte One Direction biljetter till sommaren 2014
- Började jobba på dagis och sedan mitt nuvarande jobb på Skola.
- Hälsat på i Göteborg tre gånger varav firade in 2014 där. 
 
Ska bli spännande att se vad detta år har att erbjuda. :)
Just nu är det bara One Directions konsert som är inbokat och att bli klar med min matte.

Nyår

Söndag den 29:e åkte jag upp till Lelle och Nils i Göteborg för att fira nyår. Dagen efter kom Hanna, sedan nyårsdagen kom Emelie. Hade riktigt kul och L.Ä.N.G.T.A.R tills nästa gång! 
Vi spelade lite spel, gick på stan i jakt på en klänning men bara Hanna hittade en. Men hade som tur med mig en. 
Linnéterassen är min favoritställe i Göteborg men vi var bara där en gång då det var stängt på nyårsdagen så vi gick istället till ett klorstinkande Brygghuset och tog oss var sin Bayleys. 
Nyår, det roligaste får jag inte glömma!.. Vi var som sagt ute på stan på förmiddagen. Runt tre kom Emelie med tåget så då gick vi och åt, tog sedan spårvagnen hem och städade lite innan vi började göra oss iordning för kvällen. Kvällen var väldigt omvänd då killarna gjorde nyårsmaten medans tjejerna spelade tv-spel. Väldigt gott var det! Efter mat och spel gick vi hem till Nils vän Joel och sedan gick vi upp mot Domkyrkan och kollade på fyrverkerier över hela Göteborg, otroligt fint! Gick sedan tillbaks till Joels lägenhet och festade in nya året. 
Jag saknar redan allt. Synd att vi alla bor så långt ifrån varandra.. Annars kunde vi haft kul nästan varje helg! ;)