Estelle Silvia Ewa Mary

Sveriges lilla prinsessa. Redan lik mamma om ni frågar mig!

  • Varit på intervju.
  • Skaffat jobb.
  • Skaffa busskort.
  • Ätit.
  • Hanna kom på den brillianta idén att måla en kuk, ett tjockare ögonbryn och något krims under ögonen på Lelle medans hon sov! HAHAHAA
  • Var på Securitas Direct och gjorde det sista jobbet som montör, kändes riktigt bra!
Så har dagen i sett ut för mig!

Ändrat lite på bloggen..

Har fått en riktigt fin header och ändrat i bakgrunden. Tack Lelle för hjälpen, är riktigt nöjd! :D
Idag alla människor blev jag arbetslös, eller mellan två arbeten. Sa nämligen upp mig som montör på Securitas Direct! Äntligen kan jag berätta detta..! Har inte trivts lika bra på sistone men nu jävlar!! Känns riktigt bra! Var på intervju i torsdags på ett bemanningsföretag, som sedan tipsade mig om jobb på "get". Typ det norska "kom hem", telefoni, bredband och tv. Så var där idag. I fredags var jag på ett annat bemanningsförteag - Jobzone. Får jobb om jag vill, vara slå in nummret och ringa i stort sätt. Så känns bra! Dock vill mina kollegor inte bli av med mig på SD så vi får se vad som händer med det. Men just nu känns det så jävla bra att jag skulle kunna skrika! :D
Färdigpratat om jobb!
På kvällen drog "de fyras gäng" till Hard Rock Café för att fira Emmas födelsedag. (Vi kunde tyvärr inte gå på hennes födelsedag då det gick en sjukdom bland oss..) Men nu har vi varit där och deras mat..!! Smarrigt! Vid efterrätten kom personalen och sjöng för Emma, hade ljus och grejer så det blev ett ritkigt ståhej ett tag! Skulle inte säga nej till en födelsdag på Hard Rock Café! ;D
Nu ska jag fortsätta min kväll innan det blir att krypa till kojs!
Ha de!
Mitt nya motto!!

2012-02-26 Oslo/Bygdøy

Gokväll.
Dagen började med sovmorgon, frukost sen tog vi bussen ut mot bygdøy och gick där. Det var riktigt skönt väder, solen sken på och allt håller leva upp igen! Ska bli så skönt med vår!
Ikväll kommer Lelle tillbaka, ska hämta henne vid bussterminalen vid 22.40. Äntligen! :)
Här kommer lite bilder från promenixen!
Tar så lång tid att ladda upp så ni får nöja er med dessa! :)

Vårkänslor

Idag gick vi på stan, kollade i affärer och tog en fika på Waynes Coffee. Hittade mig en fin tröja på BikBok. Vi träffade även på en "gammal" kollega från Securitas Direct, Christoffer. Trevligt att se honom igen!
Och vilket underbart väder det har varit idag! Känns att våren är på väg, äntligen!! :D
Ikväll blir det ännu en slapparkväll, med VP och grönsaker (+ lite godis).
Här kommer lite bilder tagna av Hanna.
Kraaam!

Indiskt så det spricker..

Var i nydalen en sväng idag, gick på ett köpsentrum och lite utanför. Kul med lite ny miljö..!
Tredje gången skulle jag bjuda Emma och Hanna på mat, och det blev indiskt. Det var ritkigt gott, inte riktigt som jag föreställt mig, men klart godkänt! Nu är myskläderna på för en mysfredag med godis och Vampire Diaries.
Sitter och lyssnar på Christina Aguilera med en av hennes lugnare låtar, medans grannen lyssnar på rap, dupstep.. ja lite fartigare musik..
Ha en finfin helg allesammens!
Kraaaam.

2012-02-23 Oslo

Heeeeeej allesammans!
Hoppas allt är bra med er! :)
Sitter just nu i min säng med en sovande Hanna breve mig, själv ska jag också snart gå och lägga mig.
Som ni alla säkert redan vet har juh kronprinsessan Viktoria och prins Daniel fått en liten prinsessa idag. Ett stort grattis till dom, rycktas om att namnet Desirée finns med i valet av namn. Ett väldigt fint namn om ni frågar mig! ;) (Fast vill ha det för mig själv) hiihh
Lelle åkte hem imorse och stannar till söndag. Saknar henne redan!
Ha en fortsatt fin kväll!



DAGENS FRÅGA Vad tycker du att Sveriges nya prinsessa ska heta?

2012-02-21

Dagen inköp blev denna jeansväst från Cubus, 299,-
Köpte i helgen detta halsbandsur. Me like!!!
Gick upp vid halv sex idag för att överraska Emma med frukost och sång. Efter det väntade sängen för ytterligare några timmars sömn. Till banken men den hann stänga, sen en installation och på kvällen paket till Emma och ytterligare sång. Blev bjuden på pizza av Emma, riktigt smarrig..
Grattis ännu en gång Emma och hoppas du haft en riktigt bra dag! Älskar dig min vän!

Dubbelt firande!!!

Idag fyller Emma tjugo år!! GRATTIIIIIIIIIS! :D
Och...
Hanna och jag firar ett HALVÅR i Norge!! Tjohooo..!! Tiden har verkligen gått fort!!
Grattis till oss alla!!
HAHAHAHA!

2012-02-20

Mådde piss rent ut sagt idag på jobbet, men det var endå en väldigt rolig dag då jag satt upp mitt första anlägg, nästan helt själv.. hahaa
Kvällen ängnades med en LumpHanna och Lells, datorspelande (^^) och Big Brother..
Sängen för min del snart så man orkar med morgondagen!! :)
Kraam!

Filip & Fredrik

Fredrik lir totaldissad av en tant, medans Filip blir acceterad!
HAHAHAHA

..

Blir att ta en sväng ut ikväll med brudarna.. Detta blir en bra kur mot min förkylning! ;D
KRAAAAM!

Mumford & Sons till...

...Hultsfred i sommar, till festivalen rättare sagt!!
Här får ni ett litet smakprov av deras verison "little lion man". Emil gav mig denna låt, sen blev jag fast i deras fantastiska stämma!

I säng innan 22.00!!

I know right? Duktigt jobbat av mig, behöver sömn för att bli frisk, men en liten tripp på fejan och ett blogginlägg för att visa min stolthet innan sömnen kallar!
Imorgon blir det jobb igen, sen på kvällen ska "de fyras gäng" (pappas förslag) och våra grannar - Sandra och Sofie ut,, om jag inte är helt död..! Förhoppningsvis hjälper de två panodil, vattnet och halstabletten och en sömn på några timmar..!
Natti nattiii!

Sjukling

Ligger hemma i sängen, sjukanmälde mig idag då jag har blivit sjuk.. Någon som önskar att byta med mig? :D
För att bli frisk lyssnar jag på massa underbar musik, skrap-ritade en sorts målning jag köpte igår på en av världens roligaste affärer - TIGER, kollade på filmen "Water for elephants" - Gud, se den för guds skull! Jag hade (som tur var) ganska låga förväntningar om den filmen, annars blir det lätt att den inte blir lika bra, så ta inte åt er om ni sla se den.. Är verkligen glad att den var så bra! :D Jag tänkte börja sticka som en gammal tant, men hittar inte stickpinnarna.. ^^ Jag borde verkligen städa lite.. Men har verkligen ingen ork till det, sjuk som frisk.. HAHAA..
Skicka gärna en friskhetskram så jag blir bättre nu till "de fyras gäng"s sista helg tillsammans..!! Ja, Emma åker snart hem!! :'( Hoppas du hälsar på oss!!
Nu ska jag leta stickpinnar, eller borde kanske hitta nått jag vill sticka först .. (onödigt om jag letat i onödan och sen inte hittar nått kul att sticka..) :P
Ha en fortsatt bra dag allesammans!! :D
KRAAAAM!
Jag villl oxå ha en elefant, det är ett djur jag verkligen skulle vilja ha hemma! Men de kan bli liiiiite problimatiskt.. Hundar och elefanter är de bästa djuren!!
Min skap-målar grej.. Det är nästan som en trisslott. Man skrapar bort den gråa ytan och under finns silver, blir riktgit fint men det är svårare än man tror!
10,- :O

Timbuktu - The botten is nådd.
Min nya droglåt!! Tyckte inte alls om honom, men sen jag kom till Norge har han börjats spela även på min spellista.. Får väl tacka Andy och lite Emil för det antar jag..

Alla hjärtans 'skit' dag!

Förmiddagen ängnades åt en service, som tog en del minuter att bli klar med.. Åkte sedan till kontoret för att packa upp mina hembeställda produkter, packa ner i påsar och fixa i bilen.
Kvällen skulle ägnas åt att knacka dörr, men efter en och en halv timme blev det nog så tog en tidig kväll pga min förskylning som kommer smygandes.. Väl hemma i Oslo skulle det hittas en parkering, det är som att leta efter 0000,00001 gram guld i havet. Oslo har inget bra utbud på parkering.. De suger på det! Efter en tids letande hittades en parkering, dock måste bilen flyttas imorgon klockan åtta!!
Kvällen blev de mat, två avsnitt av "prinsen och tiggarpojken" på youtube, och massa bubble witch!. x)
Har även fått mitt löneslipp,,, WIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! :D :D :D :D :D
Fick även paket från mamma, pappa och Sudd idag! Innehöllet ska bli smaskigt! :P Bland annat var det turkisk peppar, djungelvrål, ölkorv, ost, en tidning .. :D MMMMMHMMHMMMHMMH

...

2012-02-13

Var på en av tre installationer idag, två av dom ville ha ner sitt förra anlägg innan det nya blev uppsatt.
Hade idag min första alldeles egna service!! Det gick förvånadsvärt bra! :) Stolt! :D
Nu blir det snart sängen skulle jag tro!
Puss och godnatt!

10-12/2-2012 Oslo

Haft en awsome helg! I fredag åkte Lelle och jag till en kollega. Vi spelade 'med andra ord' och hade väldigt trevligt innan vi åkte mit Bangkok över natten. Bara massa asiater, men det var den bästa kvällen ute hittils!
I lördags åt vi Peppes Pizza och umgicks med grannarna på kvällen.
Idag tog vi oss upp mot Frognerseteren och åkte kälke! Det var gupp i nästan hela backen, gick fort som f*n vissa stunder, men det var riktigt roligt! Kälke ner, tunnelbana upp! :D Niiice!
Lite bilder snodda från Emma. :)

2012-02-10 Oslo

Dagen började med en riktigt skön sovmorgon. Lite länge än vad jag hade tänkt mig oxå, tio minuter efter att jag gått upp ringer min teamleder och frågar vart jag är.. Jag kollar på kockan och bara *!?!?!?!@?"@!!"?* FAN, KLOCKAN ÄR HALV ELVA..!!! Vid halv elva skulle jag vara på kontoret för att åka till fotbollen. Men, det var inte direkt en viktig grej att komma i tid men ändå.. Hatar sånt här. Får väl börja ställa två alarm på morgonen igen .. -.-
Tog tunnelbanan till fotbollen, och det visade sig att många hade kommit för sent.
Det slutade med att Apartment vann, (ovanligt..), Villa tvåa och sen en massa andra team bakom då.. Var inte direkt så inne i matchen..
Nu sitter jag hema, nerbäddad i sängen för att få upp min kroppstemperatur. Fryser efter att ha suttit/stått still i nästan fyra timmar i en kall idrottshall..
Det är äntligen fredag! Göttans!! :D

Yesterday, today, tomorrow..

2012-02-09

Girlsen har dragit till IKEA men jag valde att stanna hemma. Känner mig inte på topphumör idag,, eller rättare sagt nu. Blir antagligen bättre sen när detta förj*vliga kvinnobekymret går över, fast antagligen inte. Har börjat tänka för mycket nu igen så hjärnan går på högvarv, dag som natt.. Sov väldigt dåligt inatt så får gå o lägga mig tidigt så jag orkar heja på fotbollen imorgon. Ja, ännu en fotbollsturnering på Securitas Direct. Ska bli skojs!

..

7/2-12

Var inne på kontoret en sväng idag. Fixade lie påsar med komonenter och gjorde det lite mer fint i bilen. Jag och Emelie åkte även till Wurth och vi hann! hahaa. Så nu har man lite grejer man behöver! :)
Väl hemma fick jag reda på att man kunde logga in och se servicar med mera på en sida så fick en guidning av Rasmus, han hjläpte mig även beställa hem komponenter för en liten *host* summa.
Kvällen betod av karatefylla, min sista onyttiga dag och data.
Imorgon blir det att följa med Kristian på en installation, men ska göra lite mer själv denna gång.
Ha de!
Ps. En kollega la ut detta på facebook. Vi fick se den på julfesten och man kan inte annat le. hahaha
Check it out!

Gavin Degraw - Soldier

Vilken fantastisk sångare och vilken fantastisk låt!!

6/2-2012 måndag

Goder kväller allesammens! Idag ska Desirée berätta om sin händelserika dag på jobbet... ehm, eller inte. Det jag gör om dagarna är absolut ingenting! Åker till kontoret lite då o då, tar en cafe latte och en frukt.. chillar läget, OCH får betalt för det! Naaaajs!
Idag skulle jag och en annan co-driver tvätta hennes bil och sen åka till Wurth för att köpa plugg, skruv, borr och lite annat smått och gott..!!
  1. Vi tvättade bilen två gånger. Snön gick inte bort första gången + att det var fortfarande lite skitig (all snö som runnit ner..)
  2. Den andra tjejen skulle spruta spolarvätska på framrutan för att kunna se ut. Då skriker hon *jag har ingen spolarvätska?!!?* Jag bara,, *det ligger snö över dom så därför kommer det inget..* XD
  3. Hennes gps fungerade inte utan var tvunga och åka tillbaka till kontoret och få lite vägbeskrivning och tack vare mitt otroliga lokalsinne åkte vi av vid rätt infart, precis i lagom tid till att gpsen skulle vakna till liv.
  4. Väl framme på Wurth insåg vi att affären var död, svart!! De stände vid fyra... -.-
Men kom hem välbehållen efter en mycket hård arbetsdag.. *pust*
Nu blir det sängen för min del, imorgon tar vi nya tag angående Wurth!
Herrååååå! :)

Söndag

Vi tog trikken upp mot Holmenkollen idag för att kolla på lite skidåkning, dock blev det mest fotande och lumpande av Hanna! ;)
Imorgon är det ny vecka, med nya tag!
Ha de.

Julen 2011

Mina fina julklappar!!
Famlijen Rongeman

Förstår varför granngejden finns..

.. Har suttit nu i min säng i 20 minuter med hög musik från min granne, det är inte musiken som stör mig, inte ens basen, det är volymen och att det känns som hela svenska föreningen ska gå sönder .. Var så mycket lugnare när Ludwig bodde där! x) (Han var nämligen aldrig där).. Men snart ska väl Lelle och jag röra oss utåt mot staden och kolla om det finns något på rean, annars får det vara! :D

Igår hände det inte så mycket i mitt liv, därav inget inlägg. Men kan juh berätta något jag gjorde ..
Jag åkte till jobbet för att gå på ett möte, gick hem en bit, tills jag tog bussen några stationer för det var alldeles för kallt att gå i bara tights, ingen halsduk eller några vantar! Kollade på den tredje Harry Potter filmen och umgicks lite med våra grannar framåt kvällen. Även halva Hitta Nemo. (slutet)

"Om fem timmar ska jag gå upp" - Lelle.

- Service
- Lagertelling (räkna produkter)
- Gått på stan med Lelle
- Ätit GRILLAD KYLLING!
- Kollat Harry Potter och hemligheternas kammare.
- Tvättat
- Färgat håret
Min dag!
Hej då!
Puss!
Gonatt!

Jag tycker om att göra grimaser på kort!

Åkte till jobbet en sväng idag. Fixade bland annat mobilen och fick min slagborr. Efter allt var klart gick jag hem, från Sköyen till Storgata 34 blev totalt 5,2 km! Skönt att få frisk luft och få lite egentid ibland!
Lekte med Lelle en sväng tills Kristian ringde o sa att han hade en installation, så följde med på den!
När jag kom hem lite senare åkte Lelle och jag till JobZons huvudkontor för att lämna Lelles timelista.
Ett besök på Oslo city innan vi gick o köpte frukost på Kiwi, sen blev det film i form av trolldom och Harry Potter och de vises sten.
Sängen här kommer jag!

Natti!
Jag har mina fina sidor oxå mamma! :)