It's complicated..

.. var en riktigt bra film som jag ängnat två timmar av mitt liv åt nu. Kändes som den aldrig skulle ta slut! Men den var verkligen sevärd, den får faktiskt 5/5 av mig! :)
Nu blir det sängen för min del.
Nattinatt!

Tjena ")

För att få tag i min kollega krävs det en hel del tålamod, energi och en helt del tid. Men det löser sig tillslut! ;P
Har varit och köpt ett par nya skor som jag tänkte ha till julfesten.. :)
Ska snart gå o lägga mig och läsa hade jag tänkt! :)
Ankle boot
Din sko.

Jobbet..

Detta är regionschefen på jobbet,, dock för apartment (lägenhet), vi har en annan på villa. Men här kan ni kolla för att se lite vad mitt jobb går ut på.. :)
http://www.youtube.com/watch?v=JvmjBywTtEs&feature=BFa&list=PL04378C7B9D012883&lf=mh_lolz

2011-11-29

Idag har varit en riktig skitdag rent ut skrivet..! Men jag har genomlidigt denna oxå..
Vaknade av en massa tjatter nedanför mitt fönster och då viade klockan 12.46!!! HALLÅÅÅÅ?!! Snacka om att jag har vänt på dygnet, men detta beror oxå till stor del av att jag är sjuk och inte har någon Hanna som går upp klockan nio och knaprar i sig knäckebröd. ;)
Träffade Filip (teamleder) och Ludwig en sväng för att lämna bilen. Båda var sjuka.. Förhoppningsvis är Filip kry tills imorgon så jag slipper åka ut på jobb själv.
Känner mig lite stressad av att jag inte har kläder eller skor till julfesten på jobbet. Men hittar säkert någon gammal trasa i garderoben annars,, skorna är lite värre..
Just nu känner jag att jag bara vill hem och krama om Sudd och resterande av familjen! Vill ha jul!

Smörbrist i Norge..

Emma och jag skulle handla igår och jag skulle köpa smör. Fast inget på verken 7eleven eller KIWI..
Idag gick jag till hela TRE affärer för att leta efter just DET smöret jag vill ha,, men icke! Det finns inte smör i Oslo, en huvudstad..!!! Jag vägrar köpa något annat smör än DET smöret! Får väl helt enkelt ge mig ut ikväll igen..!
SMÖRBRIST!:
http://www.butikstrender.se/index.php?id=466

Desirée önskar sig..

OnePiece Navy Stripes
En styck OnePiece. http://www.onepiece.no/product_info.php?cPath=136_139&products_id=
Vampire Diaries - Säsong 2. http://cdon.se/film/the_vampire_diaries_-_s%C3%A4song_2_(5_disc)-14466456

2011-11-28

Vaknar med täppt näsa och torr hals.. Antar att man blir förskyld om man bor på ett sånt här ställe som svenska föreningen + att majoriteten på jobbet är sjuka.. Tog ledigt från jobbet idag för att tillfriskna, men skulle gå på de två möten jag hade. Dock blev båda framskjutna..
Var ute och shoppade loss lite med Emma. Köpte en helt underbar ring och nessisärer på Indiska. Blev även en urgullig tröja på H&M! Köpte även årets första julklapp som tillängnas min käre far!
Kvällen tillbringas med "the one and only" Emma! :D Vi har precis gjort supergod varm choklad med marshmallows och grädde på toppen.. Har nog inte druckit något godare! :O
PS. Min hylla över min säng försökte mörda mig för andra gången. Tredje försöket brakar säkert hela helvetet ner,, man säger juh "tjedje gången gillt" av en orsak..
Citat för dagen: "Jag blir tillfredställt av mat" - Emma
"Bambilicious" - Desirée
" Päron hårt" - Emma
"Du är bajsig av makrill.." - Emma
Ring från Indiska.
Necissärer från Indiska.
Bambitröja från H&M.
Min "rookie" påse som jag fick av Andy för jag var bästa nya säljaren. :)
Mmm,, choklad m. marshmallows och grädde!

Första advent!

Myspys med Emma i Oslo..!

Precis hemkommen efter en helt underbar tur på staden. Vi köpte oss var sin latte + en bulle med chokladbitar i! Smarrigt värre! Vi kände oss väldigt storstadsaktiga!..
Nu är vi hemma och fortsätter med det pysslande vi gjorde igår! *hemligt* + en massa bra musik! ;D
Hjälpte mina underbara grannar Simon och Rosanne att bära grejer till deras lägenhet på kvällen.. De ska nämligen lämna finfina "tuppen". Kul att få göra nått annat än att bara sitta på rummet och göra ingenting! Fick mat som tack för hjälpen,, det bästa tack man kan få här! ;)
Känner mig lite okry,, men hoppas jag sover bort det under natten, för imorgon är en stor dag! Hoppas bara att jag får tag i min salgsleder..

Har en fundering..

Är det inte lite tidigt att redan börja få "julkänslor"? Det är juh bara november. Jag vet att jag inte är ensam om att man kan börja med julmusik, "för juliga saker" när det är december,, men november?!
Oslo har blivit riktigt fint upppyntat. De har snöflingor *STORA*, julmarknad, gatumusikanter som spelar julsånger, stora bjällror som hänger mellan husen på Karl Johan. Pyntet kan man börja med men att få den riktiga kroppskänslan av att "nu är julen här igen" kan vänta tills december! Tur det bara är tre dagar kvar av november månad! :) Nu väntas bara snön in,, då kommer min julkänsla att komma! (Fast hoppas dok att det dröjer ett tag till, jag har juh trots allt ett ganska utomhusjobb..)
Lite mer julkänsla fick jag nu,, 8 minuter efter blogginlägget,, fick reda på att det är FÖRSTA ADVENT!

Detta gjorde mig deppig...

Desireé

Fyller 20 år om 303 dagar, född den 25 september 1992

23. Hund eller katt?

HUND!
Hur kan man leva utan?! De är ens trogne vän, finns alltid där, gör att man rör på sig, ger en oändlig massa kärlek, skriker av lycka när man kommer genom dörren, skyddar en genom allt, ger sällskap som ingen annan! Levt med hund i 19 år, 7001 dagar, 168040 timmar, 10082459 minuter och ska föralltid ha en trogen vän vid min sida! De är helt enkelt "människans BÄSTA vän!" Han är din trogne vän för alltid!
Min älskade Sudden får jag snart träffa igen! :D

2011-11-26

Sitter på rummet med Emma. Lyssnar på musik,, allt från Adele till Avenged Sevenfold.
Förljde med Andys team ut idag oxå på lite jobb.
Emma hittade även en julmarkanad som vi gick lite på! Jättemysigt!

22. Någon jag vill träffa igen.

Mormor!
Finns inte ord för hur mycket du betyder för mig! Jag har saknat dig varje dag, varje minut, varje sekund sen du gick bort för 8 år sedan. Hoppas verkligen vi ses någon mer gång i framtiden! Älskar dig av hela mitt hjärta mormor! Hoppas du har det bra däruppe.
When I miss you, sometimes I cry, sometimes I laugh, but most of the time I just think about what an impact you made in my life, and smile!

2011-11-25

Hej alla!
Idag gick jag upp klockan nio! Tiiiiidigt! Gick en sväng på stan med Hanna efter att jag duschat. Köpte på mig ett par svarta jeans (99:-!!) och linne på hm.
Idag åkte jag ut med SWOT 10. Det var riktigt roligt, man har saknat grabbarna! Hemma nu igen och känner mig lite smått dålig,, hoppas bara att jag inte blir sjuk!! Ska snart gå o lägga mig så jag är kry inför helgens upptåg med Emma! :D
Ha en bra helg!
Jeansen jag köpte på hm för 99:-

21. Någon jag vill träffa.

- Min kära familj!
- Mina vänner!
Om vi ska ta en kändis skulle de vara:
Bara för att det är HON!

Hänger inte riktigt med..

.., jag har varit i Norge i 3 månader och 4 dagar nu! :O Ett kvartal, 12 veckor, 96 dagar!! Vart har denna tid tagit vägen!?!
Blir alla fall att åka hem igen om ca en månad för att fira jul med familj och vänner, bokade biljett idag! :) Känns riktigt bra faktiskt!
Idag var sista dagen på jobbet för Hanna så nu är jag ensam säljare i SWOT 2 (+salgsleder), nu jävlar ska jag prestera som aldrig innan! Jag kan om jag bara vill! :D

20. Något jag vill göra.

Nu - Sova! (haha ;P)
Imorgon - Gå till centrum och kolla i affärer!
Något jag vill göra närsom! - Åka till USA.

Kom in tomhänt..

.., kom ut med en 180 cm hög golvlampa från en säkerhetscheck! HAHAHA! (Don't ask)
Ett asfin hus, drömhus kan man kalla det! MYCKET finare i verkligheten!

Mina lilla lista över dagen som gått!

- Upp vid halv 10!
- Filip ringer och säger att jag måste hämta bilen..
- Får en prominix mot Filip för att hämta bil..
- Åker mot jobbet.
- Är på jobbet, väntar in Andys team..
- Väntar in Andys team..
- Väntar, väntar..
- Börja pitchträning med Kim.
- Göra bort mig på pitchträningen..
- Äta vindruvor.
- Fråga Andy om min korg..
- Åka hem med Ludwig.
- Prata med Hanna om jobbet..
* Nu ska jag på toa.
* Sen äta
* Åka ut och JOBBA! TJOHOOOO!
:D

19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det.

Har så många bra vänner! Alla är sånna speciella, underbara individer som alla kommer ha en speciell plats i mitt hjärta!
Men Jennie och jag har varit med om mycket. Kan prata med henne om allt och inget! Älskar och saknar dig min vän!

HEJ!

Blev en dags överhopp av bloggandet men nu är jag här och igång igen! ;P
Igår var Hanna och jag uppe i tid för en gångs skull. Vi gick på gaterna i Oslo på jakt efter var sin klänning till julfesten den 2 december, men utan resultat! Hanna köpte dock ett par riktigt fina skor och jag köpte en såååå mysig och snygg kofta! Var även på banken en sväng för att rätta till felet med min internetbank, så idag har jag *äntligen* betalat min första räkning i Norge!
Ska bara borsta tänderna sen drar sig H:s och mina ben sig ut på en prominix! Hoppas ni får en bra dag!
KRAM!

2011-11-20

Filmen igår var över förväntan! Eftersom vi e i Norge så var det texning på norksa, men det var inte så jobbigt som man kan tro.. :P
Idag har det varit en riktig latsöndag! :O Typ inte gjort någonting! :O Så har inte så mycket att skriva..
Upp tidigt imorgon för att gå till banken.
Tjingeling!

Lördag.

Goder kväller! :)
Precis hemkommen efter en dag ute på vift runt Oslo. Varit på Sandvika köpcentrum. Helt galet stort och en hel del människor. Skulle leta klänning till julfesten men fann ingen. Vi köpte dock lite doftljus på IKEA! :)
Vid 22.00 går våra fötter mot en spårvagn och mot Colosseum där vi ska se "Twilight - Breaking Dawn part 1" klockan 23.00. Sent men fanns typ inga andra biljetter kvar och vi vill se den idag! ;)

Dagen den artonde.

Slänger in ett litet blogginlägg, även att jag inte orkar skriva..
Jobbat på dagen, slutade skapligt tidigt (ca 19.40). Ledig hela helgen! Guttans. Men ska ringa några kunder! :)
På kvällen bjöd Hanna på pizza från Peppes. Riktigt god var den! Vi kollade även på tredje Twilight filmen Eclipse. Så nu är vi alla tre redo att se Breaking Down imorgon! :)
Godnatt..

2011-11-17

Blev ingen träning, men imorgon blir det träning! Välbehövligt! 17 i ett ska han komma och inte en minut senare! (Får väl se hur det blir med det!)
Dagen har i stort sätt sett ut på detta viset:
- Vakna och kravla sig upp ur sängen
- Göra sig iordning för jobb
- Åka till jobb
- Äta på Burger King, leta efter långkallingar och rubiks kub.
- Jobba
- Prata skit på vägen hem i bilen.
- Äta knäckebröd
- SOVA! (Dagens höjdpunkt!)
Mina alldeles egna Rubiks kub! :D
Mina grabbiga långkallingar! Sköna som f*n! Fattar dock inte finessen med hålet"/fickan" där fram.. Opraktiskt.. :P (Ska man kunna få ut penisen där? OR WHAT?!)

Vänta, vänta, vänta...

... är inte min grej! Skulle åkt till jobbet vid halv ett, men ska åka runt kvart i två istället. Ska ha träning med Filip.
Men eftersom jag väntar på skjuts kan jag lika gärna slänga in ett inlägg.
Tänkte jag kunde "hissa och dissa" idag.
Idag hissar jag: Sovmorgon! Finns juh nästan inget bättre än att få sova ut en kall morgon, ligga kvar under täcket när man vet att många andra är ute i kylan eller gott upp tidigt..
Dissar: Att vänta på någon! Usch, fy och blä vad det är tråkigt!
Idag blir det ett extra lager kläder på bena, köpa långkallingar! Börjar närma sig riktigt kalla klimat här nu!
Ha en bra dag allesammans! Det ska jag! :)

Smaskens!

Sitter o käkar knäckebröd som en tok! Men de e juh såå goda!.. Can't stop!
Började sent idag,, halv tre. Göttans bananer!
Gick i ett riktigt fint område idag! Stora fina hus med trevliga människor, de var inte som andra rika människor.. :)
Mot kvällen började man bli lite seg och man frös som en liten kines! -1 var det som mest! Det är egentligen inte mycket men ändå! :O Har fått nya erfarenheter idag med! Alltid kul att lära sig nya saker! :)
Nu ska jag fortsätta käka knäckebröd! ;P
God natt!

Pröva!

Hittade en ganska cool grej på Hugo Rosas Blog.
Fokusera stenhårt på den röda näsan i 30 sekunder, kolla sedan på den vita rutan bredvid och blinka.
Vad händer??

Hihhi

Känner mig på ett "hihihi" humör.
På väg till jobbet idag snackade jag lite med en som oxå jobbar på Securitas Direct. Han gav mig en massa tips och råd. När vi var två hållplatser ifrån stiger det på fem stycken Securitas-kontrollanter.. Jag reagerade inte till en början men hann springa ut innan man fick 900 NOK i böter! *puh*
Jag, "råd och tips-killen" och en annan från jobbet tog en annan buss och slapp undan.. hihihi ;)
Jag har överlag älskar den här dagen! :D
Puss o kram skumbanan!

18. En bild jag aldrig publicerat förut.

Jag för 5 år sedan och jag nu.. :P

14.11.11

Skulle masa mig upp ur sängen vid halv 10 idag var tanken,, men blev klockan elva istället! ;) Hanna skrek inte åt mig heller så då blire så!
Knackade endast ett hus idag! hahaa,, shit vad dåligt! Men fck ett salg på de så..
Nu ska jag göra gud vet vad! Klia ihjäl mig för har fått klåda över halva kroppen .. "/
Godnatt.

17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg, ledsen och glad.

Jag lysnar på det som faller mig in. Jag har inte en speciell arg, ledsen eller glad låt.
Men låtar jag brukar lyssna på kan vara:
- Nicki Minaj - Super Bass
- One Direction - Whats makes you beautiful
- Petter - Det går bra nu

Funderingar på Norge?

Dra dit (hit)! Du kommer inte ångra dig!
Man mår så bra att känna att man klarar sig själv. Det är inte så svårt som man tror det är heller. Du behöver i stort sett bara boka biljett och fixa ett boende, resten fixar sig. Fick ett sånt lyckorus bara helt plötsligt att jag var tvungen att skriva in det här på bloggen.
Först kände jag att jag bara skulle stanna i ett halvår.. Men tiden har gått s j*kla fort att man inte hinner med nått. Jag vill inte börja ett tråkigt liv i Sverige, finns inga jobb för mig ändå. Hellre får jag all erfarenhet här! Kommer nog stanna alla fall ett år till här. Beroende på vad jag har för jobb.

Fars Dag!

Idag är det fars dag för alla som inte vet. (Glöm inte att ge er pappa en stor kram)
Jag kan tyvärr inte göra de, men skickar en med flygpost istället. :)
Jag saknar dig jättemycket pappa, du betyder så mycket för mig! Vi är som syskon, ibland som värsta ovänner och ibland som bästa vänner, men framför allt är vi far och dotter! Jag är verkligen "daddys little girl"!
Vi kan ringa varanda uner dagen!
Älskar dig!

Händelserik dag!

Klockan halv 12 steg Desirée upp ur sängen idag!  *host*
Vi skulle även jobba idag, så vid tretiden drog Hanna och jag ut till Asker. Gick lite i området, sen när vi skulle hem och Hanna skulle hämta oss blev det punkta på vår firmabil för Hanna körde rakt in i en stor sten .. :P hahaha! 
Bärgaren kom så allt löste sig,, utan bil blir det svårt att komma hem så ringde Emil som kom o hämtade oss! :)
Nu är vi hemma och ska starta vår mykväll!
Ha en fortsatt bra helg, det ska jag! :D

01.03

Emma sitter och funderar på om hon behöver grönsaker imorgon eller inte. HAHAHA! Riktigt kul att höra på! :D
Dagen har varit seeeg idag! Jobbet gick piss, men idag blir det jobb igen! På't bara! ;) Ska fan inte ge mig!
Undra hur många som förlovade/gifte sig igår egentligen (11.11.11). Kommer säkert någon lista på de.
Nu ska jag sova! Godnatt.

11.11.11 kl 11.11!

ELFTE NOVEMBER 2011 KLOCKAN 11.11! ;D

16. En bild som gör dig lycklig.

Oslo 10 november 2011

Hade träning på jobbet i dag. Gick igenom lite om de olika delarna om hur man gör från första ögonkontakt med kunden -> att få kunden att köpa.
Går så j*kla dåligt för min del för tillfället.. Har helt tappat allt känns det som.. Men jag ska komma upp ur groppen jag troligtvis har grävt alldeles själv! För jag tänker inte sluta! (Envis som jag är!)
Blir nog at gå o lägga mig tidigt idag. Tänkte för en gång skull komma upp ur sängen någorlunda skapligt innan man drar till jobbet igen.
Har börjat fundera på om Desirée börjar få lite hemlängtan? Kanske därför det går dåligt på jobbet.. -.- Har nämligeninte haft den än, men den kanske börjar komma smygandes.. Aja, vem vet? :D
Ha en fortsatt bra da (de resterande 56 minuterna!)

Oslo 9 november 2011

Jag har faktiskt (helt ärligt) ingen aning om vad jag ska skriva idag! Har gjort "det gamla vanliga".
- Vakna
- Laga lunch
- Åka till jobbet
- Åka hem från jobbet
- Sitta vid datan
Dagen har överlag känts jättebra! Dock går jobbet lite trögt för tillfället.. Suger b....
Nu blir det att kolla på något kul. Imorgon blir det träning med chefen.
God natt! :)

Svenska namn.

Desirée

Placering på namntoppen 2010: Inte i topp 100
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 418
Antal män med namnet i Sverige: 0
Namnsdag : 23 Maj
Kvinnonamnet Desirée, Désirée eller Desireé är en fransk motsvarighet till Desideria som betyder den önskade eller den efterlängtade.Desirée blev ett ganska vanligt namn under 1980- och 1990-talen. Vissa år var det nära att komma in på 100-i-topp. Populariteten verkar dock ha passerat sin kulmen för den här gången.

15. Vad får mig att må bra?

- Ett salg på jobbet.
- Umgås med mina underbara vänner.
- Duscha och sen kolla på en film.
- Inte ha dagar för plannerande.

Tjobidobidooo!

Dagen började tidigt idag. Skjuts till jobbet av Filip (världens kö, hata kö!) Väl framme tar jag över bilen och kör vidare mot Asker för ett möte. Går väl kanske inte som plannerat men lycklig ändå! :D
Får lite ansvar idag för att vara (chef) över de andra då Filip är sjuk. C börjar direkt att vara lite småjobbig,,
Skjutsar ut alla, sen vill C hem och Hanna och jag ska ha möte vid 19.00. Stressa att lämna C vid statonen och Hanna vid sitt möte. Jag åker en timmes färd mot Son!
Riktigt trevlig familj möter jag! Mitt första salg denna vecka är spikat!
Nu blir det kväller. Måste rensa hjärnan lite efter all körning..
Puss och kram och godnatt! :D

Sjunde november klockan tjugotvå.nollett

Började jobbet vid 14.15 tiden men kom inte ut förrän kl 16.30. Vi hade ingen chef med oss för han var sjuk så de blev endast Hanna och jag idag. Har haft en glad känsla hela dagen idag,, and it feels goooood! :D
Nu har jag funderingar på att göra ett arband till mig själv .. :P Sen sova! Upp "tidigt" imorgon. Filip kommer 8.30! *gäsp*
Godnatt! :)

:)

Slappade en del på förmiddan, sen drog våra fötter (och bussen) oss ut mot Bygdøy. Gick där ute en sväng,, tog kort och hade allmänt trevligt.
När vi kommit hem gjorde vi mat, för min del blev det potatis och grönsaker i ugn! Åt och kollade samtidigt på filmen "Fast and furious, Tokyo Drift".
Nu slappar vi,, igen .. Musik och data,, de e livet! Eller?
Neeeeeeeeeeeeej!
Har även kommit på en superbra idé.. som jag avslöjar någon gång i framtiden! :)
KRAM!

Känner så underbara människor!

Fått så mycket underbara peppningar!
Bland annat;
  • Jag - Bra jobbat! Men vill ha en lugn helg nu så jag kan vara awesome på jobbet nästa vecka!
Emil - *stolt kille* Ja det förstår jag! Du har potentialen till mirakel så.
  • Mamma - Du är en duktig, härlig tjej som vet vad du vill o det är bra. Det kommer at gå sååååå bra för dig, vi tror på dig, det vet du. Älskar dig, puss.
  • Av jobbet, att jag har potential och har utvecklas.
  • Av en kund. Jag är "flink (duktigt/bra), trevlig jenta med talets förmåga" :)
Blir så glad! Ska fortsätta i mitt tempo!
Älskar er alla!

 

 

Bra jobbat! Men vill ha en lugn helg nu så jag kan vara awesome nästa vecka!
*stolt kille* Ja det förstår jag! Du har potentialen till mirakel så

Pictures!

Vår finfina dörr in till vår korridor!
Heliumballonger!

Känner mig,, lycklig!

Det blev att gå upp o duscha i morse, sitta lite framför datan o nörda, sen bar mina ben ut mig på staden tillsammans med Hanna och Emma. Köpte en svart halsduk och en kjol. Blev även inhandel av en del mat. Så kommer överleva ett bra tag till!
Vi gjorde sedan våran berömda wok och en kladdis. Pust vad mätt man är nu! Kollade på "2 fast 2 furious".
Nu blir det att nörda data och lyssna sönder vår spellista vi skapat!
Har hittils varit en helt underbar helg!
Ha en fortsatt bra lördagskväll! :)
Ps. Kan tala om att jag sagt upp mig från jobbet.. på posten alltså. ALDRIG att jag säger upp mig från Securitas Direct! Kände att jag inte hade allt fokus på Securitas-jobbet. Känns som en sten lättat från bröstet när jag ringde imorse! Tror detta kommer bli så mycket bättre. Har funderat fram och tillbaka, men detta kändes bäst! Vill ha fokus på ETT jobb, inte ha två jobb där jag är halvdan.
Även första gången jag har tagit ett så här stort beslut alldeles själv, utan mina föräldrar. Och det känns bra faktiskt. :)

14. Saker du gör vardagligen.

Äter, sover, skiter, pratar, jobbar.. HAHAHA.

Fredag 5/11-2011

Vaknade av att moder ringde och halvt väckte mig. Lugnt! Jag fick juh två par mjukisbyxor! ;)
Hanna var så klart vaken.. Hon stack efter det för hon hade ett möte.
Slappade lite efter de med att äta frukost + kolla på ett "Vampire Diaries". As bra! Åkte sedan buss till jobbet,, kom inte på någon kontrollant! *pust*! :D
På jobbet var det voffelfredag. Smarrigt! Diplomutdelning till de bästa säljarna/teamen för oktober månad.
Åkte ut i skaplig tid men innan de blev det BK.
Vi pratade så mycket i bilen + andades helium, att Filip körde fel minst fyra gånger (körde förbi infarterna) Skönt att sitta kvar i bilen.
Behövde byta område så ringde Filip, vi pratade lite och vi kom fram till ett riktigt bra beslut! Får ni veta senare.. ;)
Slutade 19.40 idag! Tack chefen! :D
Helgen blir att flummmmmmmmmma! ;D Alla fall lite ;P
Stan imorgon!
Ha en bra helg allesammans!

13. Min högsta dröm.

Min högsta dröm är att få vara lycklig och få leva länge.
Leva livet precis hur jag själv vill, umgås med underbara människor, ha familj och bli framgångsrik.
(Alla fall undvika att bli uteliggare..) ;P
USA har varit min dröm väldigt länge, men den drömmen kommer snart att besannas! :)
Men mina högsta dröm JUST NU är att utvecklas på jobbet och bli riktgt duktig! Om ett tag bli teamleder? :)

Fjärde november tvåtusenelva.

Hade en sjuk dröm inatt (natten till den fjärde) att en kille träffade en tjej som utgav sig för att vara någon annan än den hon i verkligheten var. När killen fick reda på detta smällde han en stekpanna i hennes huvud så hon blev medvetslös, tog henne till toan och gjorde henne till en påse ostbågar... Sedan åt han upp henne.. "/
Kan jag alrig få drömma en "normal" dröm? :O
Idag har dagen inte haft för mycket at erbjuda, lagat lunch, åkte till jobbet, åkte ut till området och sedan hem för att kolla på "Baywatch" och "Bonde söker fru". Dagen har sett lika dan ut som tidigare, dock sålde jag idag! Så jäkla gött!
Imorgon är det voffelfredag!
Godnatt! KRAM!

12. Min favoritsyssla.

Sjunga!
Men även att jobba tyker jag är riktigt kul! :D

Ny start - nytt team - ny teamleader - nya möjligheter!

Idag börjar jag de "nya" teamet. Ska bli riktigt kul och spännande!
Duschade på morgonen, snart blir det att göra sig i ordning och som vanligt gå upp för att göra lite lunch.
Vaknade idag med att min stortå är bedövad på ovansidan .. "/ Vad händer?
Nu ska jag fixa i ordning mig så jag ser något anständig ut!
Ha en bra dag! :)

11. En låt som du älskar.

För tillfället har jag pippi på denna låt!
http://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU&feature=BFa&list=PL04378C7B9D012883&lf=mh_lolz