monday.

gick upp ganska skapligt idag så jag höll mitt löfte sen igår :) duktigt av mig! åkte in till stan med familjen och handlade lite mat och annat behövligt. sudden var mycket glad för att få följa med :) sen blev det att se 3 OTH avsnitt... igen. men de e ju så bra såp det är ju svårt o hålla sig borta ifrån de..
skulle oxå ha jobbat lite med ponnyridningen men de blev inte så för när vi väl kom till vimmerby var 1/3 halt :( inget jobb för mig så jag åkte hem o ja.. nu sitter jag här :P

my last summer.

Kom just på att det här är sista sommarlovet man har. Vart har sommaren tagit vägen, vad har jag gjort :/ har ju jobbat några veckor, vatt o shoppat, träffat lite kompisar men vad mer?? jo just de, fick reda på att om jag inte läser bättre i skolan kommer jag inte komma in på den utbildning jag vill. så hårdplugg är det som gäller nu sista året på gymnasiet !
idag har jag inte gjort ett piss, fast det har jag men ingen nytta. har kollat 4 avsnitt av OTH + ett nytt avsnitt av OTH, duschat o ja.. de va väl typ de. snart blir det sängen för min del. får inte sova så mycket nu. måste ju kunna gå o lägga mig och ta mig upp sen när skolan börjar om 2 - 3 veckor. längtar faktiskt lite, efter kompisar o alla djur o ja... läxor kan jag ju vara utan ;) har ju redan 2 som jag ska försöka göra innan jag börjar. men som alla vet, läxor är inget roligt och speciellt INTE på sommarlovet.
ska försöka bli bättre på detta :) men lova kan jag inte ;)
Låt just nu: LOVE THE WAY YOU LIE - Rihanna, Eminen