2014-04-23

2/3 jobbdagar avklarade denna vecka. Har det superlugnt på jobbet nu, då det är påsklov denna vecka. Skönt det också ibland! Men kanske lite för lugnt vissa stunder! 
Längtar som sjutton tills fredag då mamma och jag åker till Stockholm. Ska bli superkul! :D
Nu ska jag dricka mitt kaffe, äta min kexchoklad och kolla på ett avsnitt av "Gossip Girl" innan veckans höjdpunkt "Grey's Anatomy" börjar vid nio. 
 
Bjuder på denna låt, videon var lite creapy!,, Men låten älskar jag!
Ciao!
 

Pumpen

Har haft en underbar påsk. En ensam helg hemma, med tv och fint väder!
Igår, söndag, åkte jag till Gamleby för att hälsa på min fina vän Sofia. Blev lite nostalgisk när jag väl kom till Gamleby. När Emma, Hanna och jag badade näck, affären, ja allt var sig likt, men jag är tusen erfarenheter rikare! Hon hade ställt fram jordgubbar, chips, tomater, oliver och en massa annat smarrigt när jag kom! Tiden bara rann iväg så det blev lite stressigt mot slutet, men vi kom iväg och efter 1,5 timme var vi på Pumpen i Södra Vi. Hade en jätterolig kväll, superkul att få träffa lite folk från gymnasiet. Idag kollade vi på tvåfilmer tillsammans med Sofias fästmö Emma, innan jag åkte hem till Frödinge igen. Nu är jag fastklistrad framför "Gossip Girl" säsong fem! hahaa 
Tjingeling!

Påskafton

Hallu. 
Denna dag har jag hunnit med mycket, det känns som det i alla fall! Uppe skapligt tidigt, kunde bara inte sova längre och så hade jag en läskig dröm. Jag hade fått megalöss! USCH!!!!!!
Sudden och jag ut en sväng på morgonkvisten, sedan åt jag en god påskfrukost. Jag hade i alla fall sill och ett ägg!! Så påskfrukost light. Jag har sjungit en hel del på min roliga app på ipaden, "SING". Många dåliga, men roligt är det. Får passa på när bara Sudden är hemma! Åkte in till stan en sväng, knökafullt med människor! Har inte sett så mycket människor sen Hanna och jag var i London!!  Det har varit varmt idag, skönt. 15 grader här hemma. Tänk att det ska bli ytterliggare 10+ grader.. Tycker det är varmt nu!! Men men.. 
Var och hälsade på farmor. Hon blev mycket glad, eftersom farfar bor på hem är hon ganska ensam, så jag har även hunnit med en god gärning idag + att ja skjutsade henne till affären. (och hem såklart). Har ätit fetmat - pizza. åt alldeles för mycket så att jag fick ont i magen.. Var och gick ytterliggare med Sudd på kvällen, vi har såklart varit ute lite emellan, han kan juh inte ligga inne och fisa hela dagen! Sen nu efter allt har jag haft en spakväll, så nu glänser jag. Dusch - skrubb - inpackning - ansiktsmask - öronrengöring - fotbad, skrupp och salva. mmm Känner mig pånyttfödd. Hahaha jag kanske är Jesus, inte Gud? .. -.-  (kallas Gud av femmorna)..
Aja,"Gossip Girl" marathon har jag haft, men nu finns det inga fler avsnitt på viaplay. Dumt! Så jag får ta min absoluta favorit "Vampire Diaries" och "The Originals" istället!
Ha en fortsatt finfin kväll! :) 
 
 

Påskledighet

Hejsan hoppsan! Glad Påsk! Jag börjar i tid (+att jag inte riktigt vet vilken dag påsken börjar).. hahahaa
Idag hade vi påskfest i skolan som var mycket populär. Barnen ville få mig att dansa, men gillar inte det.. Dock råkade jag få ur mig att "Om de spelar en till One Direction låt lovar jag er att jag ska dansa". Vad gör dom, jo, de ska jag tala om, de springer till "DJ:n" och ber att de ska spela en av deras låtar, vilket de gör.. Så det var bara att dansa och göra barnen nöjda! Men det var kul! :) 
 
Är ledig nu enda till tisdag! Underbart!! Får även en föräldrafri helg då de ska åka kryssning till Riga, men de kommer på söndag igen. Får se vad jag hittar på. Kanske åker en sväng till Västervik eller nått. Hade varit kul att göra något i alla fall. 
 
Glad Påsk, igen! 
Kram 
Barnen gjort på skolan, deras händer! Mycket fin!

Hej

Blir ett kort inlägg om helgen i Svängsta hos Emelie med Lelle. Jobbade fredagen, efter mat och lite lugn stund åkte jag mot Växjö för att hämta upp Lelle. Vi åkte sedan vidare mot Svängsta (på en massa småvägar som vi alltid lyckas göra, dumma gps). Väl framme hos Emelie dog vi båda, snabb omsminkning och klädbyte, sedan bussen in till Karlshamn. Hade en sjukt rolig kväll. Dock förstördes den senare av massa sluskutlänningar! Sov typ fyra timmar fredag till lördag. Lördag spenderades hemma, men en tripp till affären hann vi med. Fick även träffa Emelies pojkvän, så fika, spel och film bestod lördagen av. Söndags åkte vi hem, först in till Karlshamn för McDonalds och City Gross. Wohoo ^^ 
Hemma skapligt men känner att hjärnan är två meter bakom hela tiden.. 
 
Har precis även skickat in utbildningar för hösten. Fyllde upp alla tjugo. hahaha 
Nu ska jag sova snart! Men innan det bjuder jag på två låtar som ni antagligen missat. 
Först Ed Sheerans nya "Sing" som kommer på nya skivan till sommaren! :) 
Även Ed's "I see fire" med en remix som jag tycker låter lite som Kina, men jävligt ball!

Vart är sommaren?

Redan tre gångna dagar av denna vecka, det går fort även när man har en helg i Karlshamn att se fram emot! Kalla och regniga dagar, fy. De dagarna är inte roliga att vara rastvakt! 
Förutom dystert väder så har min bil blivit sjuk! Jag lämnade han inne på Engströms idag så han får sova över natten, så imorgon ska jag hämta honom och förhoppningsvis är han som ny igen och den dumma lampan inte lyser längre! Inga roliga pengar, men betalar hellre de än att sjukdomen ska sprida till nått ytterligare!

Kalmar/Öland

I fredags blev det en hemmakväll på mitt rum. Kollade på "The originals" och packade ihop lite inför lördagen. Åkte för at besöka Hanna och var i Kalmar vid halv tolv. Vi gick en sväng på stan och fikade innan vi åkte hem till Hanna på Öland och bytte kläder till liiite varmare. Vi åkte in till Kalmar igen, åt indisk mat (supergott och starkt) och sedan gick vi ut och drack var sin öl och drink. Det var kallt men mysigt! 
Söndagen åt vi frukost sedan gick vi en sväng i Kalmar igen, tog en fika och sedan åkte jag hem skapligt för att få lite hemmatid. Tre månader är alldeles för länge Hanna!! 
 
Idag har jag jobbat, och jag är trött. Så därför kan inlägget vara lite flumigt.

YES!!

Hej hopp!
Jag är som en duracellkanin idag, Hanna fick uppleva min hisp.
Ytterligare en vecka har gått, och det känns otroligt gött! I veckan har jag bland annat spelat sims 3, kollat på "Grey's Anatomy" och varit ute och gått med mamma. Har även en visdomstand som vill upp så ont har jag också och vis kommer jag bli! Har såklart jobbat i veckan också, och kollat utbildningar. 
Jag har idag lyckats efter mycket om och men få mina efterlängtade biljetter till Ed Sheeran! Överlycklig! One Direction i sommar och Ed i november. Har även avslöjat för mamma att vi ska åka till Stockholm och kolla på flashdance musikalen helgen efter påsk. Det blev en slags namnsdags/födelsedags/tack present. Hon bled överlyckig. Sicken tur! :) 
I helgen åker jag ner till Kalmar/Öland och hälsar på världens bästa Hanna! Vi har inte träffats sen nyår! :O Shitt.. Vi har mycket att ta igen! :) 
See you later aligator!