Ångest

Tenta på torsdag, igen. Och denna tenta suger. Man vet typ inte alls vad man ska öva på. Förhoppningsvis går det vägen + jag hatar att jag är så ofokuserad! Hate it! Vill kunna sitta ner och göra det jag ska, men icke. 
 
Och så går man in på facebook och då ser man människor som skaffar barn (inget jag vill än dock), reser iväg, festar, tränar, äter nyttigt. Själv ligger jag hemma som en degplätt och försöker plugga, men lyckas inte. BLÄÄÄ 
 
(+känns som att min bästa vän aldrig har tid för mig längre. Jag behöver dig, det ska du veta).
 
Ser fram emot helgen då mamma, pappa och Sudden kommer. Mamma fyller år på måndag så vi ska fira henne. Sen längtar jag som sjutton tills mina fina vänner från Karlshamn och Göteborg kommer till mig! Miss them!
 
 

Rubrik.

Nu kan man nästan säga att denna kurs (rätts-och förvaltningsjournalistik) är slut. Har en tenta nästa vecka för att sumera andra delen av kursen. Trodde nästan inte att jag skulle ta mig igenom alla uppgifter hit och dit, men det gjorde jag och nu väntar (förhoppningsvis) en rolig kurs - Gestaltande video. Kommer bli ett bra avslut innan sommaren börjar. 
 
Jag har nog aldrig känt mig så fattig som denn månad. Har verkligen noll på kontot. Så studeiestödet är varmt välkommet till mig! Har betalat hyra, mobil och cdon nu så det är över. "Ta pengarna bara, ta dem innan jag ens hinner se dem!".. Ullared var inte jättebra planerat, men det var roligt. Hittade ett par byxor med elefanter på, mitt bästa inköp! :) 

Nu ska jag sova, för är sjukt trött! 
Ha en god fredag och helg. 
//Desireé. 
 
 

Min älskade familj

Mamma, pappa och Sudden är här! Eller rättare sagt; mamma och pappa är på stan och Sudden och jag är i lägenheten. Jag har börjat packa lite inför resan till Ullared imorgon med tre tjejer från klassen - Lindah, Julia och Josefine. Vi ska sova över en natt på G-kås camping och bara umgås - shopping också såklart! 
 
Ha de! 
//Desireé. 
 
Vi har det så mysigt! :)
 

Gött med fredag!

Idag har vi haft övning i skolan om att skriva om åtal från tingsrätten med mera. Var faktiskt riktigt rolig och lärorik dag. Annars försökte jag som sagt hjälpa Anna-Sara med spegeln, men då fungerade inte skruvdragaren. Typiskt! 
 
Imorgon kommer min lilla familj inklusive Sudden. Längtar efter honom. Min lilla prins. Ska bli kul att träffa mamma och pappa också såklart, som är världens bästa föräldrar. Är så glad att jag har dem. 
 
Nu ska jag gå och duscha och som jag sagt till mig självmånga kvällar men inte gjort - fotbad. Ska bli härligt. 
 
Trevlig helg everybody! :)
//Desireé. 

HejoHå

Jag är helt slut. Ögonen rullar runt och hjärnan smälter; så känns det i alla fall. Denna dag har varit riktigt tuff. 9.00-15.00 i skolan, inte så farligt endå, men har man ingen bra föreläsare som håller hjärnan igång är det inget roligt. Speciellt jag som gärna flyter iväg i tankarn ibland. Imorgon är det en kort dag, tur det. Då ska jag försöka mig förstå mig på tvättsystemet i den gemensamma tvättstugan och sedan städa och hjälpa Anna-Sara med att sätta upp hennes spegel i lägenheten. Fortsättning följer.. haha (gick ju så bra sist).. 
 
Har sökt lite andra utbildningar till hösten, eller egentligen är den typ lika som den jag går bara det att journalistiken inte är med. Mediekreaktörprogrammet heter det. Det är fortfarande i Kalmar och jag antar att det är i samma lokaler också eftersom det är där utrustningen finns. Vi får se vad som händer. 
 
Nu ska jag försöka mig på lite plugg innan det är läggdags. 
 
Ha de bra!
//Desireé. 
 
 

Trivs som fisken i vattnet

Nu har jag äntligen internet på datorn igen så kan göra en liten uppdatering. 
Jag stormtrivs i min nya lägenhet! Den är helt perfekt för mig! 25 kvm med ett stort badrum, ett lite avskilt "sovrum" och jag njuter av det lilla som lampa i kylen, skåpsluckor och kunna stänga toadörren! 
Ska ha två infylttningsfester framöver. En för mina klasskamrater, och en för mina närmaste vänner. Ska bli så kul! 
Jag är så tacksam för mina föräldrar som hjälper mig så mycket, speciellt pappa som har slitit med att sätta upp saker och få saker på plats. Stort tack till er båda, älskar er!! :) 
 
Känns så bra att ha nära till saker, kunna cykla till skolan och till mitt sommarjobb på IKEA. Så jädra najs! 
 
Höres!
Desireé
 
 

Det är inget skämt - jag har flyttat in till Kalmar!

 
Vad mycket saker gör i en stuga. Känns så tomt och ödsligt nu när nästan allt är i min nya lägenhet inne i stan (Kalmar). Jag kommer bo i stugan tills på fredag eftersom jag ännu inte har en säng..
Jag är så jävla glad att äntligen få ta mitt pick och pack och flytta ifrån Öland. Inga mer bilresor (finns såklart lite undantag), lättare att ta sig hem efter en utekväll, närmare till kompisar och till skolan, kan ha fest och någon kanske kommer! hahaa Nä men det ska bli riktigt najs, och ett + att få göra något till sitt eget! Imorgon ska jag dit och fixa lite, köpa lite grejer och flytta lite mer grejer. Men är otroligt tacksam för hjälpen jag fick idag av Jennie, Matilda och Anna-Sara! Blir lite mindre att bära! 
 
Dagen började med en jätterolig uppgift i skolan (not), men när den väl var slut fick vi tillbaka tentorna! Gick väldigt mycket bättre än jag trodde så är glad för det, dock blir det (som förväntat) omtenta. 
Åkte ut till Kleva på Öland då Jennie ville bjuda mig, Anna-Sara och Matilda på påsklunch. Smarrig pastasallad med lax och efterrätt som smakade underbart! MMMHH 
 
Byebye.. 
/Desireé.