17 december

Onsdag kväll. Hade en föreläsning om olika karaktärer i film på förmiddagen, på eftermiddagen blev det filmen "Frozen river", den var väl helt okej men ingen jag direkt rekomenderar. Så ska skriva ner lite stödord för morgondagens redovisning om filmen.
Mötte upp Hanna efter skolan. Vi åkte till H&M och bikbok men hittade inget. Sedan köpte vi pizza, åkte hem till mig och kollade på "Fury". Också en helt okej film, men den var lite seg i handlingen men det var många bra skådisar! 
 
Höres! 
/Desireé.

Helgen som gått

Jag kom till Göteborg, och jag kom hem, trots stormen.
Kom en timme försenad till Göteborg, men Lelle var så snäll och mötte upp mig ändå. Vi tog en kaffe och pratade lite innan vi åkte till hennes lägenhet. Efter mycket om och men åkte jag och mötte upp Lelle för att följa med på jobbet. Vi gick sedan till systemet eftr jobbet, köpte pizza och sedan bestämde vi oss för att gå ut på kvällen. Vilket vi gjorde.. Träffade Tove och hennes vän Matilda och vi gick ut till ett ställe som jag ej kommer ihåg vad det hette. Rolig kväll, men shit vad trötta vi var dagen efter. Men upp var vi tvungna att gå för klockan tolv var det biodags; Hobbit nummer tre. Den var mycket bättre än de andra, men de har verkligen dragit ut på det hela! Efter bion drog vi bena mot Jul på Liseberg. Så mysigt att gå där, förutom alla jävla männsikor! Man borde nästan hyra parken så man kan strosa ensam! hahaa.. På kvällen var jag så trött att jag somnade till filmen "Gone girl", men får helt enkelt se om den när jag är lite piggare. :) 
Åkte hem tidigt på söndagen, klockan tolv och kollade tv-serien "Alcatraz" nästan hela vägen till Kalmar. Fick mig en gratis resa påväg till Färjestaden p.g.a. att kortsaken inte fungerade! Men klagar inte!.. 
 
Idag har jag haft skola ttyp hela dagen, haft föreläsning och film - "Hunger games". Åkte en liten sväng till Hanna på kvällen efter mina sista julklappsinköp! Nu är jag 98 % klar! Min lilla man Sudden köper jag till när jag är hemma sen! :) 
 
Kramar, 
Desireé.

Onsdag den tionde december

Känner att jag gör allt annat än jag ska just nu vilket är mitt paper och packa inför resan till Göteborg i morgon. Dåligt av mig, jag vet. Men vi har alla våra dagar, inte sant? (Ska börja sen efter detta – sanning)
 
Inatt har det varit storm på Öland. Trodde ett tag att ena fönstret skulle blåsa in, men det höll. Tur var det! 
Det var lite (mycket) läskigt att åka över Ölandsbron när det blåste så jävla dant! Hela bilen gungade fram och tillbaka. De borde skaffa väggar där.. hahaa .. När jag skulle tillbaka sen så stod det poliser på var sida, de hade stängt av bron för större fordon, vilket jag deffinitivt förstår varför! 
 
Nej, NU ska jag skriva lite paper! 
Ha en god kväll! :)
 
Kram,
Desireé

Julmys

Idag har varit en bra dag!
Kanske ljög lite, förmiddagen kunde varit bättre... 
MEN, jag klarade min omtenta! Jag skulle kunna gråta av glädje! Nu har jag inget mer, bara framtiden! :D 
 
Hämtade upp Hanna på skolan vid halv två. Vi åkte och handlade lite, bland annat köpte jag två radiostyrda bilar som jag ser fram emot att köra tillsammans med pappa. Min näst sista julklapp är klar och mina paketlekenklappar är klara. Vi köpte sushi och åt hemma hos mig framför filmen "The Maze Runner" – bra film. 
Efter halva filmen började vi julpyssla. Allt från kottgubbar till guldiga och silvriga pipränsare. Hade mycket roligt! :)
 
Tack för dagen Hanna! Har alltid lika roligt! :D 

Eddan

Hahahahaa, denna video var roligaste på länge! 
Ed skrev på facebook - "vi var bakfulla".