Hej igen

Lata söndagar är dom bästa, men efter söndag kommer måndag och dessa dagar är jag inte förtjust i. Jag har varit ute en sväng med mamma och Sudden och gått runt Frödinge, väldigt fint väder här idag! :) 
Igår var jag som sagt på "The Hunger Games: Catching Fire", (väldigt bra) och när ja kom hem satte jag mig med min surfplatta i sängen och kollaed på 1D day. Jag blev uppe liiiiite längre än planerat, men det var skoj! 
Jag ramlade för ett tag sedan pang/#bom bakåt och slog i min armbåge. Dock har jag haft ont av och tills sedan denna händelse.. Aj.
 
Tänkte även dela med mig av mina höjdpunkter för framtiden!
Hälsa på Lelle i Göteborg om 13 dagar!
Julafton om 30 dagar!
Nyår i Göteborg om 37 dagar!
Förhoppningsvis klar med matten om 82 dagar!
One Direction konsert med Hanna om 202 dagar!
 

Hoppas det dyker upp något mer, för det är liiite långt mellan nyår och matten, och mellan matten och 1D!.. 
Detta blir bra de!

Oh, vad dålig jag är..

på det här med bloggande..
Jag jobbar nu på Frödinge skola fram till jul. Mest som rastvakt och lite allt i allo. Jag blev godkänd på mitt första matteprov! Jippiiiii :D
 
Detta blogginlägg görs mest för att varna er för den nya "The Hunger Games" filmen.. Den är för bra och slutet är olidligt spännande. Så min framtid ska bestå av läsning! Hahaha. Se filmen, den var mycket bättr. Än förra, dock var slutet oväntat och en tung börda.. 
 
Vi höres! 

Ärligt talat

Jag trodde inte att man kunde vara såhär trött. I see stars.. Humöret är crap så håller mig på rummet, jag har läst matte i över två timmar så min skalle ramlar snart ihop! MEN just nu går allt bra. 
Börjat med matten, jobbar på dagis och ja, de va de!.. 
 
I helgen hälsade jag på Hanna för att se vår efterlängtade Thor film innan den försvann från biograferna! Sevärd.
Nu sängen..