Sammanfattning

Inte för att det har hänt massor med grejer men tänkte endå jag kunde sammanfatta lite av vad som hänt. Bland annat har jag kollat sista avsnittet av "Vampire Diaries" säsong fem, har nog aldrig gråtit så mycket till en serie!. Jobbat har jag såklart gjort. Nu har barnen börjat fatta att jag ska sluta och det verkar inte vara poppis. Känns kul att det finns de som bryr sig. Har varit på banken och pratat lite om framtiden. Bestämt med Hanna att vi ska gå på This Is Hultsfred, mest för bandet "The Royal Concept". Älskar deras "nya" singel "On Our Way" (nedan). 
Nu är jag (precis som alla andra) ledig imorgn! Wiiiie. Men på fredag blir det lite jobb på fritids, och i helgen blir det jobb på hotellet. Jobb, jobb, jobb..
 
Saknar mina vänner! 
 



Söndag

Jag hatar att skriva rubriker.. Noll fantasi. Ni får ta det som de är!
 
Idag började min dag med att äntligen läsa ut boken "Hungerspelen; fatta eld". Har nu efter månader fått igång mitt lässug så nu har jag börjat på trean. Efter en god frukost åkte jag in till Vimmerby för min första jobbdag på mitt sommarjobb, Best Western hotellet som städerska. Det var kul, men mest svettigt och slitsamt. Det lär vara hektiskt i sommar, men då har jag antagligen kommit in i lite mer rythm. (Förhoppningsvis)
Har varit ute och gått med mamma, gymmat i vårat hemmagym och nu ska jag äntligen snart gå och duscha.
Har även kollat sista delen på hockeyn mellan Sverige - Tjeckien. 3-0 till Sverige och därmed brons! Tjohooo.
Nu är det Finland - Ryssland. Hejar på grannlandet! 
 
Har såklart INTE glömt min fantastiska mamma. Det är mors dag idag! Hon fick ett superfint kort av mig i morse innan jag åkte och en fin bukett blommor i fredags som står sig. I kortet låg ett presentkort till Lindex, hon blev mer än nöjd! 
Älskar dig mamma! 
 
/Desireé
 

Rubrik

Idag är det "Desiree" i kalendern och jag har fått fler gratulationsönskningar än på min födelsedag! hahaa
Fast det står juh inte att jag fyller år den 25 september i kalendern. 
 
Idag har jag varit på lågstadiet. Tog hand om en liten parv och har haft det väldigt skoj faktiskt. Senare på fritids hade vi vattenkrig, Annika och jag. Vi kom överrens om det igår så det var en överraskning till barnen. Tror de tyckte det var lite för kul! hahaa
 
Har även varit i stan. Fått vin och turkisk peppar på min namnsdag och varit ute på en svettig promenad!
 
Ha en fin helg. 
 
/Desireé
 
Mmm jordgubbar m. grädde och kaffe. Smaskens!
 

Done!

Before:
After:
Supernöjd, Lollis är en grym frisör! Men snart ser det väl ut som på första bilden igen.. Ogräshår! haha
(Nu är det 95 % min hårfärg!)
 

Kul

Det är så kul när man lägger upp sin bloggadress på t.ex. facebook och dagen efter man loggar in har man mer än dubbelt så många läsare ^^ hahaa. Läs jämt för sjutton, jag har ett väldigt intressant liv *host*..
 
Idag var lärarvikarien Alexandra på skolan. Alltid lika kul, och speciellt när vi är i nästan samma ålder. Man kan prata om det mesta som man kanske inte kan med vissa andra. 
Har även varit och hjälp till lite i F-klass. 
 
Ikväll ska jag till frisören, ska bli skönt att bli av med lite kaluffs! Sen är jag ensam hemma på kvällen då mamma och pappa sa till Västervik och kolla på speedway. Då är det dumt att åka till frisören när det är speedway men men.. Det kommer fler gånger!
((Lelle, det kanske vi hinner med i sommar om du kommer hem? Öl och speedway kan du juh inte tacka nej till! ;)))
 
Adjö!
 

LONDON

För tredje gången på nästan 1,5 år! En gång per år är en lagom dos av London! 
Mamma och jag åker min enda långledighet i sommar, nämligen den 24 - 27 juni. Bara tio dagar efter One Direction! Jag har verkligen en månad att se fram emot! Hotellet vi ska bo på kostade över 10 000:- men var nedsänkt till 4000:-! Där snackar vi prisskillnad, men varken mamma eller jag klagar.. 
 
 

Story of my life cover

Cover av Boyce Avenue. De har fått mig att älska låten så mycket mer! 

Helgen

I fredags var jag på lite på "roadtrip" med Sofia till några vi träffade på Örsåsa. Kul att träffa lite folk. Kom hem mycket sent på lördagsmorgonen och då var Desireé mycket trött. 
 
Lördagen gjorde jag så lite som möjligt. Ville ha en lugnt helg och det tycker jag väl att ja fått. Idag har jag hjälpt pappa att målat lite och sedan har jag spenderat största delen framför datorn i jakt på en fin resa till London, utan resultat. Eller jo, har hittat många men det är inte billigt att åka!
Någon som vill följa med lilla mig någonstans den 24 - 27 juni? Min enda långledighet i sommar!.. Nått måste jag göra!
Ha en fin söndagskväll, bara tre jobbveckor kvar! 

Love them!

"The Golden Buzzer is new for 2014 and gives the judges the chance to send one act, and one act only, each automatically through to the live semi-finals."

Grönt veckoslut

Jag sammanfattar hela veckan med orden: äntligen helg. 
Idag fredag, åkte vi med skolan till Grönt Veckoslut på Gamlebygymnasiet. Fyran, femman och sexan, varav jag tog hand om tio barn. Varmt, väldigt kul och mycket folk. Brände mitt stackars skin. Vi besökte olika stationer, hälsade på min gamla lärare Boman som var bussvakt och åt god sallad innan det var dags för hemfärd. Fick även sluta tidigare idag, tack Anki! :) 
Bjuder er på kanske min blivande sommardenga, oavsett älskar jag den! :)

En månad

14 Juni. Hanna. Stockholm. One Direction konsert.
Fan vad jag längtar!! Äntligen är den snart här. Saknar också fina Hanna. Dock lär väl den helgen gå fort som f*n, när man längtat sedan september.. Kom snaaart helg!
 

En tur till Göteborg

Efter jobbet i torsdags åkte jag upp till Göteborg för att hälsa på min kära vän Lelle. 22.00 var jag framme och vi åkte direkt hem till Lelles lägenhet. Vi satt oss ner framför tv:n och jag somnade nästan för jag var riktigt trött! Jobb i 8,5 timme + en resa på ca fem timmar. Bäddade sängen sen gick vi och la oss. 
I fredags följde jag med Lelle till jobbet. Många gulliga hundar hade hon att gå ut med, men det blev lite långtråkigt i längden. Men med en Lelle som sällskap klarar man allt! Värst var resan hem. Fy vad trötta vi va, jag somnade på bussen, tror nog Lelle slumrade till lite också. Fick gå och bära på alla fem små påskmust. Det var jobbigt.. Haha
Väl hemma duschade vi och gjorde oss i ordning. Nils var snäll och hade lagat mat till oss då vi inte hade jättemycket tid hemma då vi skulle på bio. "Divergent" blev det, lite kopia av "Hunger Games" men endå inte. Den var bra! Vi var där med Lelles Göteborgskompis Tove. Vi gick till Linneterrasen och drack drinkar. Det var en trevligt kväll.
Lördag. H&M var första stoppet på dagen. En långklänning inköptes och ett linne. Systemet var nästa anhalt innan vi åkte hem och tillslut kom iväg till Liseberg! Hade en jätterolig dag! Perfekt väder. Åkte Helix, den nya banan. Dock inte med Lelle för hon hoppade av i sista minut. Men sjukt kul bana, inte så läskig som den kanske ser ut! :) Vann Minijons (dumma mig filmerna, de gula gubbarna) och det gjorde resten av Lelles och min dag! Tills Tove kom hem till Lelle och mitt humör sjunk som ett ankare i havet. Antagligen för att hon inte var så pepp.. Jag vet inte, men blev gladare när hon åkt.. Hehee.. Vi gjorde alltså ingenting på lördagkvällen förutom att se lite på ESC och sitta och vänta på Nils och hans vän i regnet. men hade kul endå.
Idag åkte jag hem. Inte kul.. Ville stanna kvar.. Men innan jag åkte hann vi med lite mer H&M och sushi! Mmmhm va gott det är!!! 
Imorgon börjar verkligheten igen, jobb från 07.45 till 18.00. Inte direkt pepp.. Men sova nu så jag inte blir en zombi imorgon.. Tack återigen för en jätterolig helg Lelle! Ses snart igen! :D
BANANAAAAAA! 
 
 
 
 
 

Grattis mamma + lite sthlm bilder

Idag fyller min älskade mamma år! Hon har redan fått två resor, och utöver det fick hon lite packet dagen till ära! Älskar dig mamma!
STORT GRATTIS!! 
Puss och kram, Desirée
haahaa
 
 

Amazing Spiderman

Och han är verkligen amazing! Älskar Andrew som spelar Peter/Spiderman, hans repliker.. ALLT! Filmen var jättbra tycker jag. Dock kanske lite mycket hoppande scener.. Coolt när han svingade sig fram bland hustaken och man kollade i 3D. Trodde för en gång att han skulle kraschlanda på gatan! hahaa 
Det ska även komma TVÅ filmer till! :D 2016, och 2018!
 

Örsåsa på Valborg

Tre jobbdagar denna vecka, sedan var det dags för valborgsfirande med Sofia på Örsåsa loge. Åkte till henne efter jobbet. Men hann duscha och göra mig i ordning innan som tur var! Annars hade det varit stressigt för när jag väl kom fram till Gamleby hade vi 40 minuter på oss att gör oss i ordning.. Men vi hann, men nöd och näppe! Det var väldigt mycket folk! Desto roligare. Hade en jätterolig kväll med Sofia! 
 
 
Idag, fredag, har jag jobbat. Det var den segaste dagen på läääääängre! Fy sjutton! Glad att det är helg! :) 
 
Kram, Desirée
 

Stockholm

Jag var juh då i Stockholm förra helgen med mamma. Hon fick en weekend inklusive flashdance. Vi hade det jättekul! Shopping, shopping, shopping.. Varje dag shopping! Bäst att passa på mednas man har bra affärer, min nya favoritaffär är River Island. Gud vad fina kläder, skulle kunnna köpa hur mycket som helst, men lite får man juh behärska sig.. Vi åt god mat, skrattde och åkte tunnelbana. När vi gick på stan märke vi båda att det var en tjej på typ 15 år som glodde på mig, hon typ stannade! Hon trodde väl att jag var nån kändis.. Vi såg även Kenza på Topshop. Flashdance var fantastiskt! Jag kan inte ritkigt förklara med ord hur bra den var! Man satt i stort sätt och gapade hela tiden, tur att ja inte hade linser för då hade de torkat och fallit ur ögat! hahaha Shit vad vältränade de är! Man blir lite avis!
Resan både upp och ner gick super, vi hade min lilla golf. Han var lycklig över att få köras en längre resa! Nästa gång jag är i Stockholm blir med Hanna och kolla på One Direction! :D :D :D Lyckades köpa en limeted edition skiva med One Direction när jag var i Stockholm. En halvtimme efter öppning var vi där, jag köpte SISTA skivan. Det var ödet!