Helt otroligt

Hanna och jag åker till Göteborg nästa sommar, den 23 juni närmare bestämt för att lyssna, dansa och ha en jävligt rolig tid på Ullevi stadium med One Direction

Vi har biljetter. Tre dagar innan biljettsläppet. Det är craaaazy! Lixom, vad hände? 
Jag fick ett mail häromdagen från Live Nation att man kunde förbeställa biljetter. Dock var man tvungen att ha American Express card 27 - 29 oktober, eller Coop med mera kort, Comviq, Tele2 den 30-31 oktober. Har inget av dessa men chansade att gå in på American Express länken. Kom in på Ticnet, fyllde i platser och vips hade jag betalat och hade biljetterna i handen, rättare sagt i datorn. Så ja, denna dagen har börjat mycket bra! :D :D :D 
 
Best day ever!
 
/Desireé
 

Min pappa fyller år

Idag fyller min favorit pappa år! 
Jag kan tyvärr inte vara hemma men lite överraskningar väntar på att bli avslöjade. 
STORT grattis på din dag, du är bäst! Älskar dig!
PoK, din dotter,
Desireé
 

ALV, Lindex, Sudd, 1D

Idag har jag, mamma och pappa varit på Astrid Lindgrens Värld för höstmarkandsmys. Så mysigt med alla utställare och olika dofter. Dock var det ganska torftigt. Inte så mycket som tidigare år. Men det var kul endå! 

Var även på Lindex en sväng med mamma. Köpte en tröja och en kofta för totalt sju kronor! hahaha.. och nej Hanna. Det var inte något konstigt eller tur. Jag använde mitt presentkort + att jag fick 25% rabatt! Men endå, kul att behöva betala sju kronor! Blev en billig affär! 
 
Har även duschat av Sudden med klorhexidinschampo. Han har varit så dan på ryggen stackarn. Men nu har det mesta gått bort och förhoppningsvis håller sig exemen borta. Märks redan skillnad på att han inte är lika spänd och han är mycket lugnare. 
 
Ja, just de. One Direction till Göteborg nästa år! Så jävla kul! :D 
Hoppas bara att man får biljetter!.. 
 
Nu blir det "Vampire Diares".
God kväll,
Desireé

Fredag

Känns inte som det var i söndags som det var sist jag skrev! :O Veckorna går verkligen fort! 
 
I veckan har jag haft studietid inför tentan jag hade idag. Har träffat klasskompisar i måndags för tentaspel, träffat Hanna och pratat med Hanna. 
 
Idag hade jag tenta i kursen Intervjua och Skriva. Kändes som att det gick bra! :) 

Nu ska vi ses film. (Får se om jag somnar, är ganska trött efter en ganska sömnlös natt...) 
 
/Desireé

Pluggsöndag

Sov ut rejält idag. Hur länge tänker jag inte berätta, men det var välförtjänt. 
 
Håller på att tvätta nu för första gången i stugan. Nu låter det som jag inte tvättat sen jag flyttade hit, men jag har tagit hem tvätt.. eehehehe. Blev enklare så. Men i alla fall.. När jag väl hade satt på maskinen kom det inget vatten, så fick säga till hyresvärden. Problemet var att man behövde vänta ett bra tag innan vattnet kom. Konstig maskin.. Förhoppningsvis är tvätten blöt sen.. 
 
I dag har jag en pluggsöndag. På fredag har jag tenta och deadline till en inlämningsuppgift. Uppgiften blir prio ett just nu så man har den ur världen. 
 
Har även fått mitt schema för nästa kurs "Bild och Form". Jag är ledig 12-13 november. De dagar som jag ska iväg till Stockholm och Ed Sheeran. Kan man ha mer tur? Tror nästan inte de. Och jag är verkligen ledig, inga studieedagar! Jippi :D 
 
Nu har jag inte tid att skriva här mer, nu blir det att skriva paper.. 
 
/Desireé

Mor och Far

I veckan skickade jag iväg ett brev hem till pappa. I brevet låg ett kort och två pussel. Dessa pussel var han tvungen att sätta ihop för att få en inbjudan till Kalmar. Så idag var pappa och mamma här! 
Jag ville överraska pappa (och lyckades) med en lite för tidig födelsedagspresent. Och presenten var en segwaytur. I en timme åkte vi runt i Kalmar. På cykelvägar, över broar och hamnade lite utanför centrum. Jättekul var det, och inte alls så svårt som man kan tänka sig att det är. Eller som jag tänkte mig.. 
Efter turen åkte vi mot Hansa City och mötte upp mamma. Två tröjor, två halsdukar, en ring, tvätt bh-påsar och en verktygslåda med nya fina verktyg i inhandlades. Nästa stopp var Öland. Hjälp med laga min rullgardin fick jag av min händige far! När vi sedan var klara och de hade hämtat det som var deras i stugan åkte vi in mot Kalmar och åt indisk mat. mmhhmmmm gott! Sedan skildes vi åt. Jag hem till Öland, och mamma och pappa hem till Släta och Suddemannen. 
 
Nu har jag duschat mig varm (segwayturen var inte att leka med. Vantar hade varit klokt), kollat på "Så mycket bättre" en del och "Hellenius Hörna" med Prins Carl Philip. Nu är det tänkt lite "Wolverine" innan läggdags. 
 
Tjingeling! 
/Desireé
 
 

"Vad, hur, varför"

"Sverige är en av de största bidragsgivarna vad gäller ebola. I reala tal räknat är Sverige den femte givaren, men räknat per capita ger Sverige mest." - msn nyheter. 
Man blir stolt att vara svensk. Tänk hur många länder i världen det finns, och vårt land är en av de som ger mest, eler ger mest om man ska räkna befolkning. 
 
På tal om något helt annat en ebola. (som jag verkligen inte hoppas kommer hit!)
Björn Häger föreläste för oss idag. Vilken intressant föreläsning! Tänkte göra min inlämningsuppgift, men huvudet är fullproppat med information! "Vad, hur varför" (viktigt att ställa öppna frågor) och "Hur då" (enligt Björn Häger den viktigaste frågan) skrek vi i klassen ut i stämmor till Björn Hägers dirigerande. 
 
Efter skolan var jag på IKEA en sväng och kollade om det fanns en bokhylla i min smak. Nja.. kanske. Köpte mig en lyckta och en visp i alla fall. Efter det åkte jag hem och gjorde mat, tog en promenad och städade. Nu luktar det så gott och jag är nöjd för dagen. 
 
/Desireé

This wings are made to fly

Kan juh börja inlägget med att jag idag firar fyra år med körkort! Tiden går otroligt fort, sakta ner lite tack. 
 
Har inte direkt något att skriva. Men kan berätta att imorgon ska vi på en (fejk) presskonferans med (riktiga) polisen. Ska faktiskt bli intressant. Vi ska då ställa frågor och de svara. Ja, ni känner väl till proceduren. Sen såklart skriva om det så det blir träning för oss. 
På torsdag sen ska Björn Häger, som är författare till (hittils) två av våra böcker, föreläsa för oss. Ser mer fram emot det än morgondagen. Gillar hur han skriver så hoppas han föreläser lika roligt och bra! 
På fredag ska jag träffa Hanna över en kopp kaffe. (kaffekärringar,, haha vi vet!) På tal om Hanna. I fredags var jag hos henne, kollade film, lagade mat och hade allmänt trevligt. Sov över hos henne, sedan på lördagen gjorde vi lite  mans ärenden på Biltema och Bauhouse. Åt sedan Thaimat och såg "One Directions - where we are tour" film på bio! 
 
Japp.. eh.. Vad har hänt sen sist?
Har köpt min första tomte: Bernt har jag döpt honom till. 
Har blivit en juiceälskare (mer än innan). Så gott.. 
Jag har blivit Lelles nya "Tove".. hmm hahaa 
Har börjat pussla på mitt Musse pussel. Kul! 
Jag har blivit snål! ÄNTLIGEN! :D hahahaa
Köpt två julklappar! (hihiihiiiiii)
 
Okej, det var det.. 
Puss & Kram
/Desireé

Måndag

Jag och Hanna tog bilen ner till Lund för att hälsa på Emma. Vi var och shoppade, åt tapas och hade allmänt trevligt. 
 
Idag är det måndag igen och det innebar för min del, börja en ny kurs; Intervjua och skriva. Kommer ha fullt upp denna månaden med diverse uppgifter! 
 
Det var allt för mig, kort och bra. 
/Desireé

Hallååå

Kom till Öland igår. Mötte upp Hanna i Kalmar över en fika innan vi åkte hem till mig. Hanna var så snäll och hjälpte mig att plocka in grejerna jag hade med mig. Sedan åkte vi till Ica och inhandlade lite frukost, innan Hanna åkte hem till sig. Jag pluggade lite igår och även idag, men inget verkar fastna. Men förhoppningsvis är det mer än jag tror! Annars kommer tentan imorgon gå åt skogen!.. 
 
Känner mig ensam. Hemma är det alltid någon där, i hundform eller människoform. Jag borde skaffa mig en katt,, men hyresvärdarna är allergiska.
Även att jag bor nära Hanna, så träffas vi bara en gång i veckan några timmar. Jag får väl bli medlem på en datingsite! HAHAA
Men i helgen ska Hanna och jag hälsa på Emma i Lund, ska bli skoj! 
 
Nu blir det lite mer plugg innan det är läggdags. 
Är så nervös..