Mor och Far

I veckan skickade jag iväg ett brev hem till pappa. I brevet låg ett kort och två pussel. Dessa pussel var han tvungen att sätta ihop för att få en inbjudan till Kalmar. Så idag var pappa och mamma här! 
Jag ville överraska pappa (och lyckades) med en lite för tidig födelsedagspresent. Och presenten var en segwaytur. I en timme åkte vi runt i Kalmar. På cykelvägar, över broar och hamnade lite utanför centrum. Jättekul var det, och inte alls så svårt som man kan tänka sig att det är. Eller som jag tänkte mig.. 
Efter turen åkte vi mot Hansa City och mötte upp mamma. Två tröjor, två halsdukar, en ring, tvätt bh-påsar och en verktygslåda med nya fina verktyg i inhandlades. Nästa stopp var Öland. Hjälp med laga min rullgardin fick jag av min händige far! När vi sedan var klara och de hade hämtat det som var deras i stugan åkte vi in mot Kalmar och åt indisk mat. mmhhmmmm gott! Sedan skildes vi åt. Jag hem till Öland, och mamma och pappa hem till Släta och Suddemannen. 
 
Nu har jag duschat mig varm (segwayturen var inte att leka med. Vantar hade varit klokt), kollat på "Så mycket bättre" en del och "Hellenius Hörna" med Prins Carl Philip. Nu är det tänkt lite "Wolverine" innan läggdags. 
 
Tjingeling! 
/Desireé
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo