Right now...

har allmänt tråkigt just nu, vill hitta på något men ändå inte. ska bli skönt att börja jobba nästa vecka :) men mest av allt vill jag nog bara börja skolan igen, 10 veckor kvar .. men det är skönt att vara hemma.
Ajöken. 

gröööööna fingrar.

dagen började med en liten frukost sen bar det av utåt i det fina vädret för att klippa gräs för första gången i år! det var ovanligt roligt och gick ovanligt fort oxå..
sedan började det regna när jag hade den minsta plätten kvar, men allt som allt jag klippte tog 3 timmar ! sen gick jag in för att tvätta mina gröna fingrar och äta mat.
resten av dagen gjorde jag inte så mycket, pratade i tele med hanna p och felicia n och var ute och cyklade en liten bit, duktigt av mig !
nä nu ska jag snart gå och sova och läsa ut min bok - så länge vi båda andas (jag vill inte att den ska ta slut!!!!!!!!!!)
GOD NATT <3

första dan på sommarlovet.

första dagen tillbringades i linköping. det är bra när man är i en shoppingstad och kan tjäna 100 :- istället för att göra av med dom !

summer holiday .

gå upp, städa (hjälp av Hanna, tack!), stressa och äta frukost + att några 3:or hade satt en massa böcker framför matan mm så blev en senare frukost, kontroll av rummet (GODKÄND!), åka ner och hjälpa Emma med väskan, åka upp och gå ner till byn och kyrkan, lyssna på en massa som pratade, sjöng + grät (det var sorgligt!), hem och se när studenterna sprang ut.
hoppas alla får en underbar sommar, ändå fall den började med grått och regn ..

music <3

vilken bra dag !
sitter och kopplar av med lite bra musik bla :
- nick jonas
- lena (vinnare av e.s.c.) satellite
- demi lovato
- green day
- paramore
var inne i vimmerby idag och hanslade lite mat och de med mamma, sen råkade jag köpa en klänning (a) hihi jag som inte skulle köpa nått men den var döööö fiiiin ! :D love love love.. så nu kan jag inte bestämma mig vad jag ska ha på skolavslutningen :P
var också framme och fixade med blommor på mormor<3s grav, medans det var bröllop i Frödinge kyrka. var väldigt mycket vackra människor och en väldigt vacker brud . nä nu har jag inte tid att skriva mer, ska göra läxa :( .... ha de bra ! puss !

trööött

Fick lura mig själv upp ur sängen idag.. men upp kom jag, gick till frukosten där jag träffa jenny och frida. Blev så glad att det var varmt ute idag oxå, ändå fall värmen och jag inte är bästa kompisar.
börjasde dagen med jakt & viltvårdsprov, engelska. ska tydligen spela någon teater på eng o spela queen victoria .. sen gick dagen vidare och på svenskan kollade vi på new moon <3 lööööve ! sen hade vi lantbruksdjur, var typ 6 veckor sist ! kul var det alla fall ..
nu sitter jag här och gör typ inget, jo skriver en ointressant inlägg :P hehe men de får ni stå ut med !
byebye