Sista september

Hej hopp i galoschen! 
 
Sitter hemma i Frödinge, vid mitt skrivbord och skriver tentamemory, typ.. Lite segt är det allt. Men så kom jag på att det är sista september, och jag kan inte riktigt fatta att det redan är oktober imorgon! Shit. Varför går alltid september månad så fort? 
Förutom tenta så har jag bokat lite resor framöver. Hemresa från Göteborg den 2 november, och min efterlängtade resa till Stockholm den 12 november är nu bokad. Ed Sheeran, längtar så!!!
 
Idag har jag tagit bort mitt födelsemärke! ÄNTLIGEN! Jätteduktig och trevlig läkare (och snygg). Två stygn har jag nu.
Imorgon åker jag tilllbaka till min lilla stuga på Öland, men först ska jag ha en date med Hanna i Kalmar. 
 
Vilket trevligt inlägg jag precis gjort. Inte alls hackigt. Och jag ska läsa journalistik.. hmm
Puss&Kram
Desireé

Hösten

Ruggig, kall, regning, färggrann, mörk men framför allt otroligt vacker! 
Men oh vad jag älskar hösten. Även att det går emot när det är läskigt mörkt och bitande kallt. 
Tänk att vara ute och gå en vacker höstdag, vara inne en blåsig höstdag med en kopp kaffe och trevlig sällskap (eller själv). 
Jag ville bara tala om att jag tycker om hösten. 
 
/Desireé
 

22 år

Födelsedagen lider mot sitt slut. Den började med en frukost framför tv:n och sedan pluggande. Jag tog sedan tag i mig själv och gjorde mig lite fin, sedan blev det god mat ála pappa, klyftpotatis och ytterfilé med sallad. Mmmh. Sedan dagens bästa, presenterna! Fick hela tio stycken!!! Men har man en mamma som gillar att köpa presenter så har man, till min fördel! :) 
Jag skickade in min bil på lackering för två veckor sedan, som jag skulle betala, men fick det istället i present. Mycket bra! Fick presentkort på Lindex och Gina Tricot (500:- på vardera), en värma/kyla nackkudde, fotbad, en spagethiburk, örhängen, massa vitt papper, en förvaringslåda och ett par sockor att ha efter smörjning av fötter. 
Har även fått paket av Hanna när vi var och fikade i tisdags. Ett par mjukissockor och en body lotion! 
Det är kul att fylla år! :D hahaa 
 
Kvällen har jag spenderat med att leta resor för olika events i framtiden. FY FAN, hatar SJ:s dyra skitresor! Hm, nu har jag sagt det!
God natt,
Desireé.

24 september

Goddagens! 
Nu är jag hemma i Frödinge igen en sväng, för födelsedagsfirande och hundvaktande. Men mitt fokus är plugg, plugg, plugg inför tenta nästa fredag! pjuh.. Nervöst.
 
Tänkte lägga upp mina favoritlåtar just nu, och de är:
"Bastille - Oblivion"
"Ed Sheeran - Runaway"
"Ed Sheeran - Tenerife Sea"
"One Direction - Fireproof"
"Ellie Goulding - Beating heart"
 

Kort och gott

Det här med att blogga är kul. Men när man inte har tid eller har ett jätteintressant liv så är inte motivationen på topp! Men ja.. 
Idag har jag studiedag. Fortsättning på min "paper" uppgift, men just nu har jag noll inspiration. Så jag tänkte ta mig i kragen och göra mig i ordning. Har juh trots allt en kaffedejt med Hanna idag. 
Imorgon åker jag hem över helgen. Och sedan har jag varit duktig och ringt och bokat hotell i Stockholm inför min efterlängtade Ed Sheeran konsert med Lelle och Emelie! :) 
 
 

Min dag

Skolan i en timme idag.
IKEA.
Träff med Hanna på eftermiddagen över en kaffe. 
Inhandling av en del i min halloweendräkt. 
God middag, stekt potatis och kyckling. 
Påbörjat första uppgiften till skolan. 
Pratat med Lelle en timme. 
 
Detta var allt för mig! 
Klart slut.

Hej!

Det har gått ett tag sedan jag skrev, men jag även gjort en hel del så har inte riktigt prioriterat detta. Slutade sommarjobbet (så skönt!!!) Efter det åkte Hanna och jag till Turkiet en vecka. Vi hade det helt underbart. Varmt och skönt varje dag, underbart lyxhotell och god mat. Fick till och med lite färg! ;) 
Dagen efter hemkomsten flyttade jag till Öland. Bor i en söt liten vit stuga i Färjestaden. Besökare är välkomna! Förste september var första dagen på skolan. Nu har två veckor gått, det rullar på! just nu håller vi på med ett valprojekt, VALnu. Om man kollar nog står det VA(Lnu). Val-Linnéuniversitetet. Fiffigt tycker jag! Om ni vill kolla mer ingående finns hemsidan jomm.se! 
 
Sitter i min ensamhet och kollar på "The Vow" på tv4. Bra film! :)
 
Hackigt inlägg men det får duga. 
/Desireé.
Min lampa, lite av min säng. Mer får ni inte se förräns ni kommer! ;) mohahhaa