ED SHEERAN

JAAAAAAAAAAAA! E Sheeran kommer till SVERIGE!!! YESYESYES! Oh, tack Lelle för att du gjorde min dag!! :D Jag ska gå, oavsett.. Fjärilar i hela kroppen!! Någon som vill hänga på? 
 
Åter till verkligheten. I helgen var jag som sagt i Ullared och G-kås. Hittade mig många fina saker och det fanns mycket fina kläder. Inhandlade tre klännningar, en jumpsuit och två t-shirts! Köpte även sims 3 som jag håller på att lära mig, "Hunger Games; Catching fire" och ett fint påslakan. Det var väl favoriterna från G-kås. Efter en heldag där var man död. 03.15 gick jag upp på lördagnatten och kom hem 19.00 på kvällen. Usch! Men inget slår ED Sheeran till Sverige! Ohh, läääääääääääääängtar! :D 
Kramar,
en galen Desirée
 
 

2014-03-28

Vad skönt med HELG!! Denna vecka har gått fort, men endå. Hej kära helg. Saknat mig? 
Har denna vecka hunnit med att jobba en del, varit på synsam för synundersökning och inskaffning av linser, färgat eller blonderat mitt hår. Nått liknande. Har inte riktigt vant mig än vid den ljusa färgen, men jag har fått fina kommentarer alla fall! :) 
Imorgon blir det Ullared för familjen Rongeman. Vi åker buss som pappas jobb har ordnat. Jag får roa mig med att kolla på film. Kanske tar med en bok också.. Får se. Halv fem (!!04.30!!) avgår bussen från Vimmerby. Jag kommer att gå som en zombie mellan gångarna inne på G-kås. hahaaa
Ha en trevlig hleg nu alla! 
Pussar och kramar, 
Desireé.

Måndag..

Usch, vilken lång/kort dag. Det har känts jättekonstigt! Men nu är den snart slut, inte för att tisdaar är så mycket bättre! BLÄÄÄ 
Sen jag kom hem har jag "opererat" Suddens tass, (Han har jätteont). Och så har jag spelat sims 2 och kollat på "Djursjukhuset". Sims har blivit ett litet beroende! Det är kul, men endå långtråkigt.. Jag vet inte, tiden går fort iallfall! 
Ikväll blir det ett avsnitt av "Gossip Girl" som godnatt saga! 
 

En tanke

Fick precis upp tanken - Vad har livet för mening egentligen?
Vi föds, vi är hemma med vår mamma och pappa i några år, sen blir vi lämnade på dagis (eller förskola som det heter nu) och blir omhändertagna av främlingar. Efter några år så börjar man skolan vid sex års ålder, och det fortsätter enda upp till 18 år. Så blir det körkort, och antingen börjar man jobba eller så börjar man en ny utbildning. När man är klar med utbildningen börjar jobbandet enda upp till 65 års ålder. Under den tiden ska man ha hunnit med att föröka sig, skaffat hus och blivit allmänbildad. Vi lever upp till <80> i Sverige. Alltså har vi femton år att leva, och då är vi gamla och kanske sinila? Alltså.. Jag har bara en tanke? Vad är meningen med livet?
 
Min helg har varit ganska händelselös. Igår var jag inne i Vimmerby en sväng medans mamma och pappa var i Västervik för att hämta hem den nya diskmaskinen. Idag har jag hjälp pappa att tvätta vinter- och sommardäck till våra bilar som nu är byta och klara för sommarkörning. Bara mammas kvar nu! 
Har även börjat spela Sims 2 igen, hade glömt hur kul det var!
Nu är det sova som gäller! 
Natti!

FREDAG!

Har nu suttit en stund och kollat över olika utbildningar. Shit, det är inte en lätt grej att välja sin framtid bara sådär. Jag som inte vet jag vill bli, för mig är det svårt. Jag har en plan B i fall allt skulle skita sig! 
Nu är det fredag och två lediga dagar framför mig. Har inte den blekaste vad jag ska hitta på, förutom att tvätta rent sommardäcken till bilen. Får väl fortsätta och grovläsa mina hembeställda högskolekataloger! (Och lära känna cykelsadeln, fy skjutsingen vad ont i rumpan jag har idag!)
Ciao! 

Kartor

Fastnade framför google maps, då ja sökte på några av de ställen där Hanna och jag var på tågluffningen. Känns helt sjukt att tänka "på den bänken satt vi och åt frukt (ett äpple för min del)" och "där gick vi hur långt som helst". Den resan kommer föralltid vara med mig. Hade varit kul att göra det igen, fast inte samma ställen och en lite kortare resetid. :)

Torsdag

Torsdag kväll. Jag tänkte sätta på ett avsnitt av "Gossip Girl" innan läggdags. 
Jag var ute och gick en sväng, sedan tänkte jag ta cyklen för att se hur lång tid det tar att cykla till skolan. Men innan jag kom iväg fick jag byta cykel, pumpa däcken i cykel nummer två och sen var jag iväg! Ärligt talat, jag var sket slut när jag kom hem. Cykla är jobbigt! Jag får nog träna lite cykling innan jag tar mig ann utmaningen att cykla till skolan på morgonen. Annars får jag väl frågan "Varför är du så röd i ansiktet Desireé?" "Varför cyklar du?" Varför, varför, varför. Jag vill gärna kunna svara och inte få andningssnörp! 
Jag har even busat med Suddeman. Gömde mig bakom en buske, vi sprang runt, runt. Han fick en godis. Sedan gömde jag mig bakom en annan buske, då fortsatte han springa runt den andra busken och undrade vart jag var. Han var för söt, mina lilla gulleplutt!! :) 
 
 

Sommarjobb - check!

Nu börjar min onsdag lida mot sitt slut. Onsdagar är lite av en favoritdag för min del. Det är mitt i veckan, man har två arbetsdagar kvar innan det är helg. Slutar tidigt och Grey's Anatomy visas på kanal 5 klockan nio så det har jag precis sett klart. Lillördag får vi juh inte glömma! Inte för att det har varit lillördag för mig sen jag slutade gymnasiet.. hahaa
Jag har börjat att ut och gå på mornarna innan jag börjar jobba. Känner mig mycket piggare under dagen så det tänker jag fortsätta med + lite extra motion skadar aldrig!
Idag har jag även provjobbat inför ett sommarjobb. Klockan nio till tolv befann jag mig på hotellet Best Western i Vimmerby. Jag hade otroligt roligt, och ovanligt lugnt och tyst för att vara ett jobb.. hahaa (inga barn). Efter att jag fått se en ordinarie personal städa ett rum fick även jag prova på två rum. De var väldigt imponerade av mig så känner att jag kan ge mig själv en liten guldstjärna! Kul! :) Jag som tidigare har haft det lite svårt att få sommarjobb tycker det är supergött att ha ett nu! 
Nu blir det natter, behöver min skönhetssömn! ;)
/Desireé

Linköping

Denna helgen har vi flängt omkring lite överallt känns det som. Igår Vimmerby och Västervik, idag Linköping. Vi var först på NetonNet då mamma och pappa äntligen köpte sin iPad mini och lite annat. Pappa och jag köpte även varsin mini radiostyrd bil, as roligt! :D hahaa
Efter de åkte vi till ikano-huset och kollade i affärer. Köpte mig en klänning, vita skor och en väska. Även sånna där lådor att ha t.ex. underkläderna i. Riktigt bra om jag får säga det själv! Det blir lite mer ordning och reda!
Efter jag har druckit upp mitt kaffe blir det duschen, sedan min älskade "Vampire Diraries" och "The Originals".. Som jag längtat! 
Kram!
Filmen var jättebra! :)

Move a little closer now

Vaknade av stormen som var fullt aktiv utanför huset. Snön blåste vågrätt förbi mitt fönster när jag kollade ut. Jag är bara glad att vi har strömen kvar.. "Ta i trä".. Mamma och jag åkte i alla fall in till Vimmerby en sväng. Jag fynade rejält! Två klänningar för 40 kr. Nej, jag har inte skrivit fel. Ordinarie pris 300 kr styck!.. Ibland undrar man. Fyndade även en dösnygg skjorta. Bra för mig! Köpte även munskölj och godis som båda ska användas ikväll, dock inte samtidigt!!! Godiset ska jag ta med mig när vi ska till Västervik för att kolla på den nya filmen "Need for speed". Älskade bilfilmer! :D Blir jag som kör ikväll, vilken ära! hahaa
Hoppas vi inte blåser iväg bara! 
;)
 

Kväll

Detta underbara väder! Jag njuter till fullo, har nämligen hört dåliga nyheter om vädret till helgen.. *morr* Men inte riktigt sommar ännu, men man kanske borde skippa vinterjackan någon dag? 
Denna vecka tar jag hand om en supersöt kille som behöver lite extra tillsyn och så. Han har talsvårigheter så istället för Desireé kallar han mig Desije och mamma för Maniman. Hahaa, var bara tvungen för det låter så gulligt när han säger det. Imorgon är det fredag och sista dagen på denna arbetsveckan. Nästa vecka återvänder jag till klass fem. Men först verkar jag har en fullt schema för helgen, men får se hur det blir med det. 
Nu ska Desije sova!
Natti

Speak up!

Förkyld är jag fortfarande, blä. Jobbat långa dagar både måndag och tisdag, så gör det inte bättre. Studiedagar så imorgon kommer skolan vara full med barn igen. 
Nu har jag tagit upp "Gossip Girl" på nytt, så jag blir av med serien. Sen skulle jag vilja se "How I met your mother" hela serien. Blir lite att bita i! 
Nu är skrivstunden slut. 
Hej då.

2014-03-09

Hej alla! 
Jag hoppas ni har hunnit njuta av helgen, för enligt mig har den gått väldigt fort! Men det brukar heler göra, så vad är undantaget?
Igår var jag som sagt på modevisning i Södra Vi med mamma. Det kändes väldigt proffsigt och man fick insperation för vårmodet. Ja såg ett par assnygga skor som jag tänkter köpa, byxor och linne som blir till en jumpsuit, ett linne/tröja med hög krage som var döläcker. Längtar redan tills jag får förlora dessa pengar! hahaaa. Modevisningen höll på totalt ca två timmar, och sedan fick vi ett brejk på en timme mellan visngarna med mat, ostprovning och lite dryck. Ska absolut gå på detta någon mer gång! 
Har även hunnit med att få en förkylning som jag vaknade upp med igår! Så min dag består av vila så jag kan jobba i veckan! 
Bye!! 
En finfin bild på mitt hår måste jag visa er. hahahaha 
(Jag har inte tagit i nått elstaket)
 

Fredag

Detta har varit en tuff vecka, så trött att jag inte orkar prata. Tur för mig att jag inte har en videoblogg! Jag ska gå och lägga mig efter det här inlägget, vila upp för morgondagen då mamma och jag ska gå på modevisning i Södra Vi. Ska bli kul! Mer om det imorgon!
Lyssnar på mitt kära pojkand One Direction och dem har redan fått mig på bättre humör, dock lika trött! Går inte att ändra på, förutom sömn då. 
Ha en go helg nu allesammans! :) 
 
Kramar, 
Desireé.
 
 

Onsdag

Tjugo timmar jobbade jag bara måndag och tisdag. Jag mår väl sådär, skulle behöva en dag med en långpromenad med bara headset och musik strömmandes in i öronen. Komma tillbaka på jorden igen. Utöver det har både mamma och jag blivit dåliga av (vad vi tror) semlan vi åt igår.. Dumma fettisdag...
Förutom detta är allt bra, och snart är det "grey's Anatomy" :D 

Söndag

Jag har en ny dator! Eller på insidan är den ny, men på utsidan är det samma som jag haft de senaste åren. Men jag älskar den redan! Allt hat är borta! Pappa hjälpte mig att starta om den från fabriksstart så ALLT är helt nytt. Inga popupfönster, INGET!! :D :D :D 
 
Om man bara kunde starta om vädret oxå. SNÖ?! Vad f*n är det för idiot som beställt det, eller har Vasaloppet spridit sig? hmm... Jag som trodde våren var påväg...