Snart bär det av

Väskan är packad, jag är inom någon timme nyduschat och redo för en natts sömn i min älskade säng innan jag tar mig in mot Vimmerby och tar tåget mot Kalmar för att möta upp Hanna. (Lång mening!!)
Vårt första stopp blir i Berlin. Sen bär det av söderut mot Venedig och på det spåret håller vi oss. Om du vill se bilder så följ mig gärna på instagram; miisssrn. Resfebern börjar lägga sig sakta men säkert men imorgon är den säkert på topp igen!
Ses snart igen!
Kramar,
Desirée
 

Fredag

Idag har jag gjort en hel del faktiskt. Jag åkte in till Vimmerby och köpte lite grejer till luffningen. Jag har även duschat Sudden så han är fin tills matte och husse kommer hem imorgon, även gjort rent pappas bil som tack för att jag har fått låna den och ja, jag har även fyllt upp med den bensin jag förbrukat med lite extra. Man måste juh vara snäll ibland! ;)
Gjorde mig även lite mat iform av kycklingfile med inlindat bacon och vår fredagstradition pommes! mmmh. 
Nu ska ja duscha, och sätta mig och glana framför tv:n! :)
 

Jag klarade det

Innan Oslo:                                                           Efter Oslo
 
 
Två år senare, ett sjuhelsike äventyr som heter duga. När jag åkte till Norge var mitt mål att utvecklas, tjäna pengar och kunna klara mig själv, vara vuxen. Jag tycker att ja lyckats ganska bra. 
Att ha haft världens bästa vänner vid min sida har också varit till stor hjälp. De har stöttat mig så gott som de har kunnat då jag inte har haft den bästa turen av alla. Men det löste sig tillslut och hittade mig ett jättebra jobb och jag har träffat många under bara människor.
Vem vet, jag kanske åker tillbaka en sväng?

:)

Haft Hanna på besök nu i några timmar, vi har bokat hotell och vandrarhem för fullt! Skönt att ha det ur världen! Om inte mindre än en veckra drar vi ut på äventyr i Europa! Fy fan va kul det ska bli!!!
Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt! Gå ut på en promenad med Sudd, äta nått gött och kanske kolla på någon bra film! :) Trevlig måndag!
 

Uppackning

är verkligen inte kul! Slutar alltid med att man gör massa annat, alla fall för min del. Allt som allt fick jag väl med mig fem stora väskor hem plus lite andra grejor. Men man hinner samla på sig en del under två år! Nu ska jag i alla fall börja igen och först ut blir kläderna! Lite musik och jag är igång! 
Ha de :)

Hemflytt

Igår var en händelserik och tuff dag i mitt liv. Hade en dålig sömn natten till gårdagen, men upp klockan fem för att börja jobba halv sju på HM. När jobbdagen var slut sa jag adjö till kollegorna och åkte hemåt och det första jag gjorde var att städa Hannas och mitt rum. Nu är det skinande rent! Packade klart det sista, tog en dush och sen bar det av hem mot Sverige för gott. Eller just nu alla fall. Funderar på att dra tillbaka till hösten, trodde jag ALDRIG att jag skulle säga, jag som har längtat så att få åka hem! Men det var sorgset att lämna Oslo, jag har trots allt levt mina första år som vuxen där!
Men nu är jag hemma efter ett drygt dygn. Känner mig lite hjärndöd men så får det väl vara! Nu ska jag vara hundvakt i en vecka medans mamma och pappa är i Turkiet. Jag själv ska idag ta mig ner mot Västervik och träffa Sofia och hennes flickvän Emma ett litet tag! :) 

Torsdag

Veckan har rullat på ganska bra tycker jag! Skönt de. Imorgon kommer pappa för att hämta hem mig och alla grejer, väldigt snällt tycker jag! :) Även Hanna kommer och hämtar lite grejer. 
Får se hur fort de två sista dagarna går! Det får gärna rulla på i ett lagom tempo men det kommer även bli tråkigt då jag trivs så bra på HM! :)

Hundar alltså!

 
 

Lördag

Tog mig som skrivet en tripp till Karl Johan. Köpte en kjol till mamma som hon provade när hon var här, rea är toppen ibland! Köpte även två linnen till mig själv på weekday som jag tänkte ha till tågluffningen. Men nu får det va bra med klädköpandet för den här månaden! 
Jag har inte packat, men eftersom man inte kan göra nått i Oslo på söndagar blir det morgondagens syssla! Ska faktiskt bli kul att se vad man gömt i under allt och framför allt hur mycket man har!! 
Nu sömn, och hoppas att jag imorgon får ett telefonsamtal från Sverige som visar sig vara Hanna så att vi båda kan prata av oss..! :) 
Desireé
Bilder över kommer från låten under, en av mina låter som jag lyssnar på mest just nu. Handlar om homusexuella, att de har samma kärlek som alla "vanliga" människor.
Damn right I support it!
 

Sista helgen

Otroligt skönt med helg, ska sova som bara den! Detta är även min sista helg i Oslo och den spenderas ensam i lägenheten då Lelle och Nils har dragit till Göteborg. Packning, musik, tv, avslappning och jag kanske även tar mig en tripp till Karl johan. Måste komma ut en sväng!
Nu när Hanna har lämnat Oslo känns det konstigt. Jag saknar min bästaste vän! Vi har gjort det mesta tillsammans de senaste två åren, MEN jag får snart träffa den blonda skönheten igen, om en vecka och sedan när vår tågluffning drar igång om tre veckor, längtar så in i bomben!!!
Ha nu en underbar helg för det ska jag ha, alla fall göra mitt bästa! :) 
Kramr,
Desireé.
Man måste bara lska denna låt! 

Same Love

Nu är det en dag kvar, sedan är det återhämtningshelg för mig som gäller. Somnade klockan fem igår typ.. Har nog aldrig varit så trött som jag varit denna vecka. Somnar gående,. Men det har det varit värt, Bråvalla nästa år längtar jag till!
I måndags följde mamma mig med upp till Oslo. Medans jag jobbade spenderade hon sina timmar på shopping och till hennes stora förtjusning, bik bok på karl johans gate. Mötte senare upp henne för ännu en tripp till bik bok och några andra affärer innan vi gick till peppes pizza. Gott! 
Nu ska Lelle och jag kolla på House! :D Vi blir sjuka annars har vi upptäckt!
Kramar 
/Desirée 
P.s. HANNA VA INNE PÅ FACEBOOK OCH PRATA MED MIG, VIKTIGA SAKER ATT SÄGA! NJUT INTE AV SEMESTERN!!!!.... :D