torsdag

Igår var jag tillsammans med mamma och Elisabeth en heldag i Ullared. Jag köpte mig en tavla, mobilskal, 4 album (med tre i ena så sammanlagt 6 skivor), en makanism som gör att jag kan spela musik från mobilen direkt till radion i bilen. Väligt smidig + att jag slipper föra över låtar till ett usb minne.. Hårfärg, smink, en rikigt fin klänning och ett linne. En ny mys onepiece som var som en filt, och ett par nya pyamasbyxor, strumpor och tights! Och min första julklapp! :) 
 
IDAG sov jag länge. Fjortisar och tanter och alla andra cp människor på Ullareds Ge-kås är jobbiga ^^ Jag har plockat ihop mina inköp, städat huset, borstat Sudden och skött om hans tass. Dagen har varit i rullning hela tiden, vilket jag tycker är skönt ibland. Jag funderar på att färga håret eller om jag gör det imorgon..
I helgen är jag ensam då mamma har bjudit iväg pappa till någonstans han inte vet. Skönt för dom att komma från mig, men ännu skönare för mig! hahaa ;) 
Ha deeee! :)

Söndag

En lugn fredagskväll hemma. 
I går var jag och pappa en sväng till Västervik då han skulle inhandla lite grejer på Biltema, Jula m.f. Vi gick även en sväng till Lindex och kollade om vinterjackan jag sett i Vimmerby fanns i rätt storlek, och det fanns den! Så en vinterjacka rikare! Och några hundra kronor fattigare.. 
Idag har jag i stort sätt bara väntat på att dagen ska ta slut! Men det gör man väl varje dag? 
Kram, 
Desirée.
Och One Directions nya låt;"Story of my life"

Torsdag

 
 
 
regn och blåst utanför huset. Den riktiga hösten är här nu. Själv ligger jag i sängen under ett varmt täcke. Jag har jobbat på förskolan denna vecka också, jag jag måste säga att det är väldigt kul! Underbara barn och en snäll personal. Trivs väldigt bra. :) imorgon är det fredag.. Gu så skönt! Får se vad helgen har att erbjuda :) nattiiii

En helg i Göteborg

I fredags bestämde jag mig för att åka tvärs över landet och hälsa på Lelle som nu har flyttat dit. På kvällen gick vi ut, på lördagen gick vi en sävng på stan och kollade på film på kvällen. I går var vi ännu en sväng på stan men hittade inget speciellt som jag ville ha med mig hem. Min snabbspolning av helgen var väl inte den bästa, men jag har haft en superduper rolig helg! :) Hoppas det blir en halloweenfest också! ;D
 

I vår familj nördar vi

Vi sitter i tre skilda rum, med varsitt program att titta på! Det är så det funkar hemma hos oss en dag som denna! hahaa
 
 

High Hopes

Tjinixen!
I helgen hade jag min Hanna på besök från fredag till lördag! Ja, hon är min alldeles egna Hanna! haha
Vi snackade en massa, kollade på "Ted" i fredags, sedan på lördagen gick vi på Vimmerby marken. Mycket trevligt. Obligatoriska köpet mjukisbyxor, Mariannelundskarameller och lite munkar blev det. 
 
Idag har jag varit i Kalmar för en intervju för Viasat. Bara en massa skitsnack! Men en tur i Kalmar är aldrig fel, det är en mysig stad! Jag har pratat med Lelle i telefon eftersom vi inte kan ses för hon har flyttat till Göteborg!!!.... 
Påväg hem från Kalmar ringde det i mobilen, jag kunde urskilja den låga ringsignalen från min höga musik som spelades! Tur de, för det var en förskola som ringde och frågade om jag kunde tänkas jobba imorgon! JAAA! Hoppas man får in sig en fot, då Norge sket sig. Fick inte något boende.. 
 
Innan läggdags ska jag kolla på "Breaking Bad" och ge er en mysig låt. Irländska Kodaline's (tidigare 21 Demands) "High Hopes". Ger er en live spelning från Paris gator. Lyssna och njut! :)
/Desireé

Tisdagen

Hejsan Svejsan!
 
Det har hänt en del saker sedan sist jag skrev, ber om ursäkt att jag inte uppdaterat er men jag är verkligen inte duktig på det här med bloggande.. 
Få se nu.. Jag har hälsat på farmor och farfar, träffat Lelle och målat hennes lillasyster Idas rum, jag har fyllt 21 (!) år, efter mycket om och men köpt One Directon biljetter börjat plugga matematik 2b och idag har jag varit på en intervju. Och just de! Jag har planer på att åka tillbaka till Norge. I KNOW! Jag förvånar mig själv ibland alltså! Jag vill ha flitigt med besök!..
På min födelsedag fick jag ett coolt halsband, fin scarf/halsduk och ett kassaskåp och en supergod tårta som jag inte ens tänker försöka stava till.. Maräng, grädde, choklad. Börjar på schwart.. 
One direction biljetterna.. FY FAN. Efter att ha suttit i kö på ticknet i 1,5 timme och jag väl kom in var såklart biljetterna till Friends Arena slut.. Jag har en tår eller två i ögat. Efter desperata försök att hitta någon annan sida så gick ja in på facebook och såg att de släpt ännu en dag pga av att första dagen tog slut direkt! Så nu kan jag pusta ut!