Tisdagen

Hejsan Svejsan!
 
Det har hänt en del saker sedan sist jag skrev, ber om ursäkt att jag inte uppdaterat er men jag är verkligen inte duktig på det här med bloggande.. 
Få se nu.. Jag har hälsat på farmor och farfar, träffat Lelle och målat hennes lillasyster Idas rum, jag har fyllt 21 (!) år, efter mycket om och men köpt One Directon biljetter börjat plugga matematik 2b och idag har jag varit på en intervju. Och just de! Jag har planer på att åka tillbaka till Norge. I KNOW! Jag förvånar mig själv ibland alltså! Jag vill ha flitigt med besök!..
På min födelsedag fick jag ett coolt halsband, fin scarf/halsduk och ett kassaskåp och en supergod tårta som jag inte ens tänker försöka stava till.. Maräng, grädde, choklad. Börjar på schwart.. 
One direction biljetterna.. FY FAN. Efter att ha suttit i kö på ticknet i 1,5 timme och jag väl kom in var såklart biljetterna till Friends Arena slut.. Jag har en tår eller två i ögat. Efter desperata försök att hitta någon annan sida så gick ja in på facebook och såg att de släpt ännu en dag pga av att första dagen tog slut direkt! Så nu kan jag pusta ut! 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo