Girls N-PF (Nils.Petter Fritt)

YES!

Äntligen hittat en design jag tycker om, stilren med en touch! 
Va på stan en sväng förut, tog mig en tur till banken för att byta mitt bankkort från electron till vanligt visa. Skönt att det är ur världen nu! Tänkte städa i ordning lite av mina grejer, men det kommer nog ganska fort bli ganska mycket grejer. Tur att man har en sån snäll pappa som kan komma och hämta mig och mina saker när jag flyttar. :) 
 

Citerar med egna ord

Igår på jobbet pratade jag med en svensk tjej, snart 24 år och har enligt mig hunnit med en hel del hittils. Kom precis tänka på nått hon sa igår som är så sant. Lägger till lite och med mina egna ord.
"- Vi bor i Oslo, vi jobbar och upptäcker nya möjligheter och utvecklas. Många av de vi gått med i skolan, de är fortfarande fast hemma. Jobbar i samma kommun/jobbar inte alls, bor hemma eller har flyttat 300 meter ifrån sitt föräldrahem. vi är fortfarande unga. Många får barn, skaffar villa, volvo och vovve. Vi kommer få exakt samma sak fast några år senare men då kan vi titta tillbaka och inte ångra nått vi gjort. Vi har upptäkt världen, träffat olika människor, olika kulturer och växt som personer. Även vi kommer få en familj, villa och vovve. Bara att vi levt lite först!"
Varje gång jag känner mig lite nere kommer jag att tänka på detta. Hur många svenska ungdomar har inte "rymt" från Sverige för att kunna jobba och utvecklas? En jävla massa!
(2008)
Jag vill göra saker innan mitt pluggliv börjar. Visst har vart i Norge i snart två år, men vill inte ångra nått när jag blir gammal som jag vet många gör. Har träffat en del "gamlingar" som hade velat åka utomlands och jobba/leva efter deras kultur.
Kommer bli "vuxen", men inte än.
/Desirée

Lugn söndag

Hanna och jag har planerat lite mer inför vår tågluffning i sommar. Ser verkligen fram emot det! Gick sedan ut för att njuta av solen som äntligen har nått Oslo. Kunde inte varit bättre väder! Lite musik nu, kanske äta en matbit sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda. Imorgon börjar jobbveckan på nytt igen så får njuta så mycket som möjligt av ledigheten när den är som bäst!
Glöm inte gratta din mor på morsdag! :)

Glad morsdag!

Alla mödrars dag idag och måste ta i akt att gratta min mamma Marianne. Du har en underbar personlighet, är en underbar mamma och fru, ja du har allt man kan önska! Älskar dig mamma! Puss
 

Hallå

Lördag. Älskade lördag! Har precis ätit upp min frukost så nu är jag mätt i magen. Hanna och jag tänkte gå ut på en promenad, sedan ikväll ska jag ensam gå på bio! Fast and furios 6, som jag har längtat! :D 

Namnsdag

Har vatt en otroligt bra dag, dagen har rullat på i ett bra tempo, gick hem och sedan såg jag precis att ajg fått löneförhöjt med 10,-! Wiiii.
Nu tänkte jag och Hanna ta en fika, måste juh fira min namnsdag på nått sätt! Desirée är det idag för er som inte vet! 
Ha de!! :D

Min helg

Nu är jag i Oslo igen efter en väl spenderad helg i Lund och Emma. Alltid lika kul att träffa denna underbara människa! I fredags när vi kom så slog sommarvärmen till, underbart väder! I Oslo har det inte varit så bra väder, än,  men förhoppningsvis blir det ändring på de! Vi åkte och kollade på Alnarps universitet och dess gröna park, Emma hade med sig picknik så vi satte oss ned i grönskan och pratade. Stranden blev nästa anhalt och ett litet dopp av fötterna, inte så kallt faktiskt!
Lördagen spenderade vi inne i Lund. En otroligt fin stad. Lite shopping, glass och galenskap på summera denna dagen. På kvällen åt vi tacos ute i solskenet och vår utsikt var gröna åkrar med massa fina rapsblommor. 
I söndags tog vi tåget in mot Malmö och shoppingcentret Emporia. Stort som sjutton! Efter ett antal timmar hittade vi endå nya affärer! Man kunde gå upp på taket, kolla på utsikten och använda kikare för lite närmare syn. Kollade in det skruvade lägenhetshuset "Tuning torso" cool byggnad!
Detta ska vi verkligen göra om igen snart! 
 

Hanna och jag har även köpt ett interrailpass så från och med den 22 juli åker vi på spåren mot vissa delar av Europa. Kul är bara förnamnet! Längtar som tusan! Wiiiiie 
Nu blir det uppackning och sedan sängen för min del för imorgon börjar allvaret igen! 
Hoppas ni haft en lika bra helg som jag! 
Kramar från Oslo
 

Torsdag

Sedan jag gick upp vid halv nio har jag hunnit med en hel del. Dushat, kollat på ett "One Tree Hill" avsnitt, ätit frukost, städat och packat 1/3. Snart drar jag mig mot busscentralen och till mitt jobb. Blir intressant. 
Ni kanske undrar varför jag packar jo, imorgon rymmer Hanna och jag ifrån 17 maj och alla festligheter här och åker mot Lund för att hälsa på världens bästa Emma! Tiden går så fort, känns som det var igår vi bokade biljetten.. Gött de! Så imorgon tillbringas dagen på en rolig buss *host*
, Kommer säkert ge er en uppdatering i någon form och någonstans.. hahaa. 
Ha en fin dag allesammans! :)
Kram / Desirée

Rysningar

Min kropp var och är fortfarande ett asplöv! Vilken magi! 

tisdag

Hejsan hoppsan. 
Allt bra?.. Med mig också! Jag går och funderar lite vad som kommer hända till slutet av sommaren.. Det närmar sig med stormsteg! Men först och främst längtar jag så jag nästan spricker till våran resa till sommaren! I'ts gonna be wonderful! :)
Nu tänkte jag dra mina halvt förlamade ben till sängs och få mig lite skönhetssömn!
Natttiiii

.

Lyssnar på nittitalets goa låtar. Man känner sig så liten igen, som man är 10 år.
 
 
 

Hej!

Kråkorna är inte till för att skjutas på pappa, men om du testar kan du juh köpa en nya dator? ;)
 
Gårdagen gick i rasande takt! Jobb på förmiddagen, sedan på kvällen gick Hanna och jag till Coloseum och kollade på "Iron Man 3" Mycket bra film, bäst av de tre tycker jag! Den hade allt en film kräver. 
Idag sov jag länge vilket var mycket skönt! Efter en stadig frukost gick vi till centrum och kollade lite i affärer. Köpte två klädesplagg  för 99 kr! Väldigt ekonomiskt! 
Vi har även kollat på en av mina favoritfilmer "Pearl Harbor", men nu är det One Direction som rullar i högtalarna! 
Ha en fin lördagskväll! :)

Ledig torsdag

Ledig dag betyder sitta hemma med datan i famnen och lyssna på musik i form av Hanna stil. Själv råkade jag radera bloggdesignen ifall ni har funderingar. Jag ska fixa det, då jag själv inte kan göra någon så vill jag hitta en jag trivs med! Annars, tråkigt väder, fredag imorgon sen är det helg! Nu ska jag betala en räkning så vi får fortsätta ha internet och tv:n! 

Twitter

Har blivit en trogen twitter följare, mitt nya facebook. Så om ni vill se mina egna inlägg eller bara ha någon att följa, följ mig! Desiiiiiiiree. (sju i).. 
Ha de!

Fjärde maj

Idag önskar jag min underbara mamma Marianne ett STORT GRATTIS på hennes födelsedag. Hon tillbringar dagen på det underbara Ullared med pappa. Jag hoppas ni har haft en bra dag och får en underbar kväll! Ännu en gång, grattis mamma på din dag! Älskar dig! 

Woop

Mulet och blåst, one direction, ed sheeran, jobb och tacos. Det tror jag sammanfattar min dag ganska väl. Än så länge alla fall! Blir en lugn helg för min del! Film ikväll, sen imorgon ska jag göra så lite som möjligt, funderar dock på att gå till gymmet.. hmm.
Ha en fin helg allesammans! 
Kram
Hanna gör muffins! Not bad!