FREDAG!

Igår påbörjades den sista uppgiften innan det blir sommarlov. (Inget lov för mig, eftersom jag ska jobba).
Vi började filma mestadels av filmen igår, och fortsatte resten idag. På måndag påbörjar vi redigeringen och på torsdag är det examination, sen sommar! Yay! 
 
Denna helgen är jag hemma i Frödinge. Överraskade mamma med att vara hemma när hon kom, bara pappa visste att jag skulle komma hem. Innan jag åkte hem ringde pappa och sa att han ville köpa en släpkärra i Färjestaden, så det var bara att åka över bron, köpa kärran och åka hem med den. 
 
Imorgon är det marknad i Vimmerby (såg jag när jag rullade in i kommunen) så kanske ska gå en sväng. Måste ha lite markandsgodis! 
 
Trevlig helg folks! :)

Känslor

  • Nästa fredag har jag gått mitt första år på universitet.
  • Imorgon är sista tentan för det här läsåret.
  • Till hösten börjar nya (förhoppningsvis lite bättre) tag.

    Tiden går för fort, jag hinner inte med i svängarna! 
 
Nu framåt kvällen har jag en sådan där konstig känsla, en jobbig känsla. En ensamkänsla. En oroskänsla. Det är min värsta känsla. Vad kommer hända? Kommer någon nära mig gå bort? Är min utbildning bra? Kommer jag klara utbildningen? Kommer någon älska mig för den jag är? Kommer jag ha en familj i framtiden?
Sen när blev jag, Desireé så jävla känslosam! Förbannade känslor! 
(ursäkta språket)
 
Jag försöker mig på en backslick tills morgondagen! haha får se hur det blir med den! Tur jag har ett bra hår som hår att göra saker med. 
 
Innan läggdags ska jag kolla igenom mina anteckningar lite mer innan jag går och lägger mig. 
 
Natti!
 
/Desireé. 
 
 
 

Att en helg kan gå så fort.

I fredags redigerade jag en film som jag satt ihop. På kvällen träffades tjejgänget från klassen hos Lindah för en grillfest. Lelle kom från Göteborg till Kalmar i fredags klockan 20.00 så hämta henne innan vi gick tillbaka till Lindah för att avsluta kvällen.
 
Emelie kom från Karlshamn till Kalmar i lördags klockan 11.00. Klockan fyra på lördagen mötte vi upp Hanna och åt god mat på en restaurang. Vi åkte sedan hem till mig och påbörjade den roligaste kvällen på länge. Vi spelade spel, vi pratade igen och om igen massa saker innan vi framåt halv elva, elva började gå in mot centrum. Vi gick till stars and stripes och vi var inte ensamma. Såg många från min klass där, Måns Z var på tv (eurovision) och gud så spännande det var! SVERIGE VANN!! YAY! 
 
Idag lämnade jag av Emelie på stationen klockan 15.00. Lelle och jag gick då till Expresso House och drack islatte. Vi pratade bara skit i tre timmar om allt mellan himmel och jord i stort sätt. Vid 18.00 åkte Lelle och jag cyklade hemåt för att påbörja en välbehövlig städning av lägenheten. Nu är den ren och fin.
 
'adjöken'
 

Hipp hipp hurra

Idag är det mammas födelsedag!
 
HURRA HURRA HURRA
Grattis! 
 
Älskar dig! 
 
 
 
 

Helgen

Pappa bjöd mamma på en weekend i Kalmar, och Sudden bodde hos mig under två nätter. Har varit en rolig helg men film, shopping, tårta, paket och väldigt god mat på Gröna Stugan. Vilken smakupplevelse!
 
Idag, söndag, har jag varit ensam under nästan hela dagen. Städat lite smått efter den fällande hunden Sudden. Ligger hår på ställen han inte ens har varit på.. 
Tack för allt i helgen, jag har verkligen världens bästa föräldrar!
 
Imorgon börjar den sista kursen innan det är dags för sommar – video. Kul ska det bli! Det är fem veckor kvar av mitt första år på univeristetet. Går fort när man tänker efter. 
 
Nu är det sovdags för mig, fick inte sova så mycket under denna natt. 
//Desireé