Att en helg kan gå så fort.

I fredags redigerade jag en film som jag satt ihop. På kvällen träffades tjejgänget från klassen hos Lindah för en grillfest. Lelle kom från Göteborg till Kalmar i fredags klockan 20.00 så hämta henne innan vi gick tillbaka till Lindah för att avsluta kvällen.
 
Emelie kom från Karlshamn till Kalmar i lördags klockan 11.00. Klockan fyra på lördagen mötte vi upp Hanna och åt god mat på en restaurang. Vi åkte sedan hem till mig och påbörjade den roligaste kvällen på länge. Vi spelade spel, vi pratade igen och om igen massa saker innan vi framåt halv elva, elva började gå in mot centrum. Vi gick till stars and stripes och vi var inte ensamma. Såg många från min klass där, Måns Z var på tv (eurovision) och gud så spännande det var! SVERIGE VANN!! YAY! 
 
Idag lämnade jag av Emelie på stationen klockan 15.00. Lelle och jag gick då till Expresso House och drack islatte. Vi pratade bara skit i tre timmar om allt mellan himmel och jord i stort sätt. Vid 18.00 åkte Lelle och jag cyklade hemåt för att påbörja en välbehövlig städning av lägenheten. Nu är den ren och fin.
 
'adjöken'
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo