Madcon Feat. Timbuktu - "Kjører På"

Bästa låten just nu! Svenska Timbuktu tillsammans med norska Madcon!! 

Mumford & Sons!

Hanna duschar och jag lyssnar på underbar musik i form av Momford and Sons. Dagen kommer erbjuda lite nedpackning då vi snart ska flytta, leta efter ägaren och sen får vi se om det blir någon fönstershoppning (bara för att komma ut en sväng). 
Sista dagen på juni och timelistan är inlämnad för att kunna få lönen. Livet rullar på i rätt riktning och snart är det bussen hem som gäller! Ni anar inte vad jag längtar..! 
Kraaaaaaam
 
 

VG-lista top 20 Norge

Nu är Hanna och jag hemkomna från den gratis konsert som VG anordnat. Kämpebra artister och ett bra upplägg som Sveriges motsvarighet Rix Fm Festivalen borde följa. (Istället för att ha så många olika orter så kan man istället anordna i större städer och få mer kända artister.) 
Ca 80000 pers stod och kollade mot scenen. Regnet höll sig någorlunda bra men en liten skur kom de. 
Några av de artister som kom var bland annat: 
Madcon (Norge)
 
B.o.B (USA)
Timbuktu (Sverige)
Alina (Sverige)
Utöver dessa var bland annat populära norska rapparen Vinni, svenska Eric Saade, britten Labrinth och norskorna Tone Damli, Gabrielle och Alexandra Joner. Även norrmanen Tooji deltog som var med i årets upplaga av ESC i Baku. Andra artister fanns även på plats!:)
 
 

"Regnet de bara öser ner..."

Så, nu är bloggen ändrad till en lite mer sommrig. Är inte riktigt nöjd med färgerna men det får duga för stunden. Har fått jobb söndag natt till tisdag natt. Är jätteglad för det! :D 
Ärligt talat är jag inte alls på skrivhumör idag, men det regnar så då blir jag glad (ja, jag älskar regn!!) Fast strålande sol gör inget de heller! Hoppas dock inte det regnar ikväll då det är en gratis konsert på Rådhusplassen! 
Tror jag ska börja packa ner lite saker i mina väskor, för snart blir det flytt för Hannas och min del!! 

Sådär ja!

Håller på att ändra lite på bloggen så ni får ursäkta stökigheten så länge!
Ska ändra lite färg på teckensnitt så de blir lättare att läsa, och lite annat smått och gott!

Betalat juli hyran och det känns bra!

Tänkte köra en hiss och diss idag. 
Börjar med dissen: Provrum borde anpassas efter långa människor, men ikke. Här ska man smälla till lampan så fort man ska ta av sig provade kläder och få ett kilo damm på sig. Men tur för affären för hjälper dom att damma.. Snart kommer jag även få en lampa i skallen.. Kan även tala om att det inte är bara ett provrum jag varit i utan det är flera..
Hiss: Älskar min längd! Finns ingen med den som är negativ.
Ikväll blir det att gå på bio med Hanna, blir att se "The cabin in the woods". 
 
Skön prick den där Robert Gustafsson! 

Why be someone else?

Så nu har jag gjort dagens gympass! Feels lovely! Skönt på morgonen, så man vaknar till och det inte är så mycket människor där! Efter passet gick jag till Rimi och köpte mig en banan och unnade mig Brämhults apelsinjuice (har varit sugen på den ett bra tag nu..). Var även duktig och tog inte bussen hem utan gick den biten istället! 
Får se vad dagen har att erbjuda. Förhoppningsvis ringer trafikk-jenterna om jobb i natt eller imorgon eller varför inte både och? ;) 
Blir att hoppa in i duchen nu sen har jag funderingar på att gå ut och fota lite, men ha inga förväntningar!! 
Ha en underbar torsdag allesammans!! =)
 
 

:)

HAHAHAA, stämmer på de två nedersta bilderna!! ;)

Tar adjö av min allra första väska..

(Ful som styk och luktade äckligt..) Men du har varit användbar!

I'm superhappy!

Gick in på nettbanken idag och såg att jag fått skatteåterbäring! Trodde inte jag skulle få ett skit så detta gjorde verkligen min dag!! :D 
Annars idag har jag jobbat, ätit god mat och nu tittar jag på när Hanna har blivit städgalen! HAHAAA. Och såklart musik på de!! 
HAHAHAAA, känner mig cp.. 
 
 

Hemkommen!

Har akkurat kommit hem ifrån dagens inte lika långa arbetspass! Men det räckte kan jag tala om.. Fick ihop mig ett par timmar och idag fick jag även visa mina backningskunskaper med släpkärra. Vill inte skryta - men jag är j*vligt duktig! Till och med asfaltsläggarna bliv nog lite smått imponerande. Det hela började med att min kollega och jag satt på vagnen, hon satt sig i förarstolen och vi körde för att flytta skyltar men hamnade på statiol för att hon skulle köpa lite grejer. Dum som hon är körde hon in på (alla fall en tillräckligt bred) väg mot en camping. Hon försökte vrida och vända men höll istället nästan på att bryta av skiten.. Då gav jag upp och sa att jag kunde försöka. Priiiiima gick de såklart! Backade så rakt att Per-Arne hade gett mig MVG DIREKT! ;) 
Alla fall.. Dagens släpkärrefärd lönade sig tillslut. 
Ska snart gå ner till Drakischa(?) (Drakula (Hon är snäll men ingen kan hennes namn^^) och prata lite angående hyran. 
Ska även fundera över om jag ska och orkar jobba ikväll!! 
Hejsvejs leverpastej! 

Sega måndag

Fjortin och en halvtimmes jobb idag och jag är död! Regnet har ösit ner i skurar lite då och då, vi hade världens avstånd till toa/påfyllning av vatten, hade magont och sist men inte minst dog batterierna i walkisarna. Vi stod sisodär en kilometer ifrån varandra och att inte kunna göra något var inte de roligaste! Så de va bara att gå upp till asfaltsläggarna och ställa sig på var sin sida och ha ögonkontakt medans bilar körde på den nylagda asfalten! (Inget emot norrmän, men de är för jävla tröga och då menar jag inte bara körandet på ny asfalt!!) Dock måste jag berätta en väldigt rolig sak som hände framåts slutet. De kom en bil åkandes, jag vinkar fram den medans jag även ber bilen att sänka farten. Då stannar två jenter och fnissar/frågar "Får vi ikke köra här" - Jo, just nu går det bra för vi har ingen kommunikation, men asfalten är nylagd och det är meningen att man inte ska köra så fort.. "Aha,, *hihihiih* "Vi undrade varför vägen rök så mycket" - På grund av asfalten.. "Hahaha, jaha.."
Man bara ...
Aja,, nu är jag hemma, batterierna är på laddning, jag har mättat min mage och hunnit varva ner framför ett McLeods avsnitt. Nu blir det att krypa till kojs. På't igen imorgon bara! 
Puss & Kram!
Ps. Har åkt lastbil för första gången någonsin och det var awesome! (Pga avståndet blev vi lata och liftade med lastbilar, buss i körning och personbilar.. hahaaa)

Sjunde dagen

Ännu en söndag.. Tycker inte alls om dom faktiskt! Enda bra är att man är ledig. 
Slappdag, kolla hemsidor i överflöd och få in lite syre genom ett halv öppet fönster! För att spexa dagen lite kanske jag och Hanna drar på bio, om inte ska jag alla fall sminka mig ändå, bara för att! 
Kram. 

Ett sällsynt exemplar

Gårdagen bjöd på en tripp med några från svenska till Frognerparken. Många av Oslos svenskar hade samlats där för att fira den svenska midsommaren. Det var en trevlig kväll som av någon anledning spårade senare på kvällen. 
Idag har jag inte gjort ett piss eller jo! Hanna och jag var och köpte sallad från BIT, (inte direkt den bästa bakismaten men den funkade galant). Klev väl upp ur sängen runt fem tiden, efter ha luggit och tyckt synd om mig! Först nu jag mår bra och är så in i h*lvete sugen på chips!!!! -.- (Blomkål får ersätta chipsen)
Midsommar är midsommar så att säga (Blev nästan en favorit i repris..) 
På kvällen kollade my best roomi och jag på filmen "21". Riktigt bra! 
Blir nog sängen snart igen, vi har blivit bästa vänner nu!
Kraaaaaaaam!
Några av alla som va där..
Isac, Karim & Teo.

Midsommar

Vilken underbar dag! Lönen från jobzone har kommit, vackert väder, ledigt tills måndag och mår super! Iiiiiih!
Tänkte gå till duchen och väcka mitt inte jättevakna huvud och sen får vi se vilken tid som återstår, om jag kanske drar ut o fönstershoppar lite!
Vill önska er alla en superfin midsommar, då denna midsommar borde firas ännu mera då solen har ersatt regnet!

Her har vi det gøy på jobb!

Dagens fail: Slog mig själv med dirigentskylten..! Aj!
Dagen goda gärning: Räddade en katt från en bro, hur söt och gullig som helst!
Dagens ögonblick: Beyonce fan fail - parodi, gjord av mig (det hysteriska fanet) och Ellen (som Beyoncé).
Dagens funderare: När jag gick hem från kontoret idag hade jag funderingar på om jag skulle kunna skydda mig själv eller inte, om det skulle komma fram någon läskig/agressiv person. Har nämligen haft en del drömmar där det inte händer ett skit när jag slår till dom.. Har starka funderingar på att börja någon form av försvarskurs! Ska alla fall börja boxas på min säck när jag kommer hem, för man vet aldrig vad som kan ske på natten i Oslo..
Överlag har detta varit den roligaste arbetsdagen hittils med trafikk-jenterna! Bra kollegor, bra humör, och en bra plats att arbeta på!
Nu ska jag krypa till kojs efter denna *host* hårda arbetsdag!
Nattinatt

Här kommer skönheten och fanet som failar till det rejält..!

Najjjjs

Hanna och jag har precis varit på operataket och latat oss i solen!
Snart drar jag till jobbet! 
Ha de!

Lalalalalalaaaa

Sov hela natten till Hannas väckarklocka började ringa när hon stod i duschen, verkligen drog mig upp ur sängen för att sen gå tillbaka och sova! Snacka om zombiiii! Ca tolv timmars sömn, välbehövligt som tusan!
Just nu tvättar tvättmaskinerna mina kläder, jag sitter på rummet i min ensamhet och undrar när Hanna kommer hem. Ikväll blir det nattjobb för min del igen! Sen tar Desirée midsommarhelg!
Och Lellman saknar sin Lell! Mindre än två veckor kvar nu!!!!! :D
Kraaaaaaaaaaaaam
Idag firar även Hanna och jag TIO MÅNADER i Norge!!
Tiden går så fort...

Jobbinsats

34,5 timmar på tre dagar har jag jobbat nu! Typ tre timmar till och jag har jobbat lika mycket som om man jobbar en hel vecka på fem dagar! hahaaa!
Fick ett uppdrag ikväll på tre timmar, vilket räckte gott för mina svullna fötter!!! Nu är jag hemma för andra gången idag och ser verkligen fram emot att duscha, få något i magen och sen gå o lägga mig!
Känner mig nöjd just nu!
Ha deeee!

Onsdag

Jobbat fyra pass och det är bara onsdag! Ganska najs!
Precis hemkommen från ett jobb och märker tydligt på mig själv att humöret inte är på topp.. Tror jag ska dra till gymmet och träna av mig mitt humör och sen komma hem och slappa gärnet!
P.S. Bara TVÅ veckor kvar tills jag åker hem, längtar så jag spricker!!
Kram på er!

Sundaaaay!

Hanna och jag håller på att fixa oss för att gå ut en sväng! Blir nog operataket idag, om vädret håller sig. Ska nog ta med mig kameran och fota lite idag, kul med bilder!!
Ikväll blir det att dra och lyssna på Lars Winnerbäck som ska spela på en festival. Vi kommer tjuvlyssna från utanför inhängnaden, hoppas det hörs något! :)
Ha en fortsatt finfin söndag!
Kram

Hej igen!

Den såkallade "fönstershoppingen" gick inte så jätte bra, men mitt inköp går till en bra sak - nämligen min träning! Det blev ett par träningsbyxor.
Efter Oslo City gick vi hem och lagade mat, kollade McLeods daughters och nu musik!
Känns som söndag idag, men som tur är e de inte de!!! :D
Ha en fortsatt finfin helg! :)

16 juni - händelsernas dag!

Dagen efter den 16:e 2009 gick jag med i Facebook.
Bild tagen på pappa den 16 juni 2010.
Studenten tog jag den 16 juni 2011! Vilken dag..
Kan inte riktigt smälta att det har gått ett helt år sedan jag tog studenten! Craaaaaaaazy!
Idag, 16 juni 2012, ligger lumparna i sängen med en data framför sig, snart blir det att gå ut och fönstershoppa!

Fredag i Oslo!

HejsanHoppsan!
Jobbat sex timmar idag. Sedan har jag ymmat (gått/joggat en halv mil), tränat lår och armmuskler. Känns skönt nu efteråt, men mina höfter är inte vana vid träning..!
Resten av dagen diskade jag, duschade, gjorde mig fredagsfin och snart blir det fest hos en kompis! Ska bli kuligt! :)
It's fridaaaaays everbody and I like it!
Ha en trevlig helg och njut av den!
Kram Desirée.

2012-06-14

Blir spalter i dagens inlägg:
  • Upp 04.45
  • Börja jobba 07.00 och sedan sluta tidigt, klockan 13.00.
  • Åka hem och göra sig redo för gym och sedan gymma i en timme. (känns gött nu!)
  • Få världens överraskning i form av att en kompis ska gifta sig!
  • Äta soppa framför McLeod's avsnitt.
  • Nu sitter vi och skrattar åt gammla bilder, speciellt de på Hanna. Hon har verkligen förändrats!
  • Sängen snar - ja tack!
Gonatt, Kraaaam!

True

De går bra nu

Sista dagen på slappisjobbet, imorgon blir det riktigt jobb i form av dirigering! Ska bli så skönt att äntligen göra något/arbeta!
Dagen har annars varit bra. Gör inte så mycket på kvällarna efter jobbet utan det blir mest slapp, mat, McLeod's och sen sängen. Det räcker gott och väl! Om exakt tre veckor är jag hemma i Sveriget, ska bli så underbart skönt!
P.S. Hoppas att alla på Hultsfredsfestivalen får det roligt speciellt mina kära väninnor Lelle och Ämlii, och självklart Nils! Hoppas ni tänker en liten smula på mig i alla fall! (Jag har liiiiiiite skadeglädje att Mumford and Sons inte kommer och spelar.. hihih)
My outfit at work!
Såhär slappt har vi haft det idag (och tidigare dagar). Najs med sol, inte najs med solbränna..

Gokväll i stugorna!

Lyssnar nu på min godnattsång - Free Fallin'. Om ni ska lyssna på den ska det göras live!!
Var på sama ställe idag som igår på jobbet. Hände lika lite idag..
Annars har det inte hänt allt för mycket. Lagade pannkakor, kollat fyra McLeods Daughters avsnitt och roat mig med att skrämma Hanna! Hahahaa! Det var varit kul!
Nu blir det sängen!
Nattinatt

Sad but true - TopCats (BigBrother)

Börjar med att säga förlåt och det för att jag inte har skrivit så flitigt den senaste tiden.

Dagen började ringa klockan fem hos Desirée idag, efter två,½ timme sömn.. Hanna och jag snackade bort tiden, lite för länge kanske men det är kul och bra att prata ut ibland!
Dagens arbete såg jag till att barns säkerhet var i fokus. Ingen större grej, va ganska slappt och tio timmar rullade fort iväg! Nu sitter jag hemma på rummet, precis betalat hyran. Känns gött!!
Kvällen blir slapp (inkl. dusch) innan jag ger mig iväg imrgon bitti igen!
Ha deeeee! Kram!

10/6-12 Oslo

Var på stan en sväng med Hanna idag. Köpte på mig lite sommarkläder, väl behövligt!
Senare på kvällen gick vi på bio, "Snow White and the huntsman". Den va jättebra, (+ snygga killar!)
Lindex
Gina Tricot
Gina Tricot
(Bilderna är finare på än hängandes på en galge)

:)

Eleva år har gått sedan Sudden kom till världen, vart har dessa år tagit vägen?!
Ett stort grattis till Sudden och även till Sverige som idag firar nationaldag!

Dubbelt upp!

Dagen började med jobb på barnehage, sedan när jag kom hem gick jag och köpte en termos till natten då jag ska jobba för trafikk-jenterna. Sitta i en bil och släppa förbi fyra bussar på åtta timmar och se till att ingen annan åker igenom spärringen..! Får ta med mig datan, en bok och lite mat så jag håller mig vid liv! Men de ska bli spännande!! :D
Får se hur död jag är imorgon..!
Kraaaaaaaam!

Hysterin kring Bieber!

Ville bara visa lite bilder och en video från när Justin Bieber besökte Oslo för att promota sin nya skiva.
Jag har inga kommentarer...
Det var fullt av båtar i vattnet... (Kolla även i videon)
Dumma med videon är att personen som lagt upp klippt har tagit bort live versionen och lagt till den inspelade versonen av "boyfriend".

Förste juni, Oslo

Denna dag har haft sina moments!
Jobbade både igår och idag på barnehage, fick dra mig upp i morse! Trött va jag.
Efter ca fyrti minuter hemma tog vi (Nils, Lelle, Hanna, Isak och jag), Lelle och Nils packning mot bussentralen! De ska nämligen flytta hem!!!! ;( Men Lelle kommer tillbaka i slutet av agusti eller början av september..! Läääänge!
Mötte även Filip, Ludwig och André (gamla kollegor) stående som säljare på brugata! När vi kom hem åt vi Nils goda mat som de lämnat till oss! Tack! :)
Nu ska jag snart gå o duscha innan de blir Big Brother!
Peace, Love and Rock & Roll!