:)

Storhandling i Vimmerby, så började dagen för min del. Anhandlade bland annat mat, smink, bh, alkohol och ett par träningsbyxor. Även lite annat slank ner i påsen.. 
God mat ala mamma, sedan på kvällen drog vi oss mot Västervik för ett biobesök. Vi kollade på filmen "G.I. Joe", bra film, hände nått hela tiden. 
Nu är jag så trött så, blir sängen för min del nu! 
Nattiiii!

Glad påsk!

Hejsan hoppsan!
Idag gav jag mamma och pappa varsitt litet påskägg, så fick även jag (två faktiskt!!) med en hel del godsaker i! Såklart var inte Sudden bortglömd som även han fick ett påskägg med lite godis i. Det var en del frusturation när han inte fick upp ägget men tillslut så! 
Annars har dagen varit lugn och skön, precis som ledighet ska vara! :)
 
 
-Hej!-
/Desirée

Sverige!

På rullande hjul genom Sveriges landskap närmar jag mig väldigt sakta Vimmerby och därmed min slutdestination! Ska bli otroligt skönt att få sig lite ledighet och umgås med familjen en sväng. Man saknar dom mer än man själv vill erkänna och tror. Hittils har det varit sol hela vägen i stort sätt så hoppas nu att det håller i sig till helgen. Sol på påsk, kunde inte varit bättre. Men hoppas inte för mycket! 
Under resans gång har jag hittils kollat på några avsnitt av serien "Nikita", lyssnat på lite musik och ätit.. Kanske skulle ta mig en promenad också i mittengången innan rumpan somnar på heltid! 
Här är två låtar som jag har fastnat för den senaste tiden. 
P!nk & Nate Ruess från gruppen Fun. Älskar P!nk, älskar videon och älskar Ruess röst! Man kan inte önska sig en bättre duett!
Första gången jag hörde denna låten var med tjejgruppen Stooshe, andra gången med Boyce Avenue och nu för några dagar sedan hörde jag för första gången orginalet med Ed Sheeran. Bäst!
Och om ni kollar videon, ja det är Rupert Grint aka "Ron Weasly" i Harry Potter. De är tydligen väldigt lika enligt vissa så Rupert ska spela ett besatt fav av Ed. Ni får se Ed i slutet så får ni avgöra likheten själv.
Enjoy!
 

Hahahaa!!

Underbara lördag

Otroligt fint väder idag! Vi tog oss till och med till operataket och satt i solen för första gången iår. Vårkänslan hann ikapp så gick en sväng till stan, inhandlade ett par shorts, två linnen, en skjorta och ett par solglasögon. Mycket nöjd med mina sommarkläder! 
Som vanligt på kvällen kunde vi inte välja någon film av de tusenmiljarder vi har så Hanna gick och la sig, jag skriver ett blogginlägg och Lelle och Nils kollar på "Benjamin Button otroliga liv" på tv:n. Otroligt sevärd film för er som inte sett den! :) 

Väder och vind

Vi har inte ett lika dant skräckväder i Oslo som hemma i Sverige. Idag har det varit strålande sol som värmde mina kinder. Hoppas det håller i sig nu, för vill inte heller ha mera snö!! 
Ännu en fredag är kommen, lovely! I morgon tänkte vi dra oss mot centrum för att få lite koll på läget. Ha en bra helg och ja,,  Hanna hälsar! :) 
 

Torsdag

Jag har simmat idag, första gången på evigheter! Jag ska verkligen göra det snart igen. Drog även till gymmet efter det så ja, jag har och kommer ha en riktig j*vla träningsvärk imorgon! Dagen har även spenderats med några avsnitt av "Nikita", inköp av mat med Hanna. Vi gjorde oss en god tacopaj med sallad och till efterrätt blev det fruksallad. Lite lyx måste man ha ibland! :) 
Om en vecka är jag hemma, ska bli kul! Men hoppas snön förvinner lite alla fall. Jag har hört talas om skräckvädret! 
Ha det bäst! 

Snart så

Dagen har gått i rasande fart. Och det säger jag inte nej till, närmare helg och närmare resan hem till mitt kära Sverige! Blev bjuden på god mat ala Hanna när jag kom hem, spenatgratäng med kycklingfilé. Smarrigt! 
Nu såhär på kvällskvisten blir det lite tv tittande och sen läggdags så man orkar upp tidigt klockan fem imorgon bitti. Blev så glad idag att de ÄNTLIGEN är klara med spårvagnsarbetet och att bussarna går den normala rutten så jag slipper gå i en evighet innan man kan hoppa på bussen! :D 
 
 

Sensationen youtube

Denna första videon är själva videon som är ett bra budskap, låten är väl inte Aviciis bästa.
Kolla själva så får ni se vad jag talar om!
Livet kan ta slut vilken dag som helst. Lev ut dina drömmar!
Nästa video är från det brittiska pojkbandet One Direction, som gjorde denna video för att ge vidare alla pengar till den britiska välgörenhetsorganisationen Comic Relief som samlar in pengar till Afrika och Storbritannien.
Boyce Avenue borde finnas på allas musikspelare som gillar lugna låtar. Dessa killar gör covers på de flesta stora låtarna som "Payphone" och "Call me maybe".

Jeansjacka

Dagens köp blev denna jeansjacka från Monki. Såg den på jobbet och blev blixtförälskad. Med en kollegas rabbat fick jag ned den från 500,- till 375,-. Love it!
Allt är bra med mig, bara jäkligt trött då jag går upp klockan fem varje morgon.. puuhh. 
Höres!

Två dagar i ett inlägg

Gårdagen spenderades på Oslo by, tillsammans med Hanna. Vi tog en kaffe och njöt i solen, sedan tog vi oss in mot Oslo City för köp av nya gymkläder och lördags mat. Det blev kycklingfilé alá Desireé med noisetts och en god sallad. På kvällen satt vi fastklistrade framför melodifestivalen, och hejade på vinnarlåten You och låten Falling. 
Idag blir det en ren slappardag inför ännu en jobbvecka. 
Ha en bra söndag allesammans!

Äntligen fredag

Denna fredag är den bästa fredagen jag haft på två år, har inte riktigt känt sån fredagskänsla som idag! Jag vet inte riktigt vad helgen har att erbjuda men när Lells och Hanns slutar ska vi ta en kopp kaffe, hela stora familjen. 
enna vecka har jag jobbat på Monkii lager, och slutat den underbara tiden halv tre! Lovely! Jag har även tänkt vad jag ska göra till hösten och jag har mina funderingar. Men får ser vart dom tar mig! 
Jag hoppas ni alla får en underbart solig helg. Glöm inte att kolla på Melodifestiveln! Vem är din favorit? 
Go helg! Kram

Inköp London

En Doris måste ha en Dorismugg!
Harry Potter inköp!
Cool tavla delad i tre och armband med peacesmycke
Väskor!
Köpte dessa skor då mina egna gick sönder! Impulsköp men jag är supernöjd! Affären blev ganska chokad när jag ville gå ut med skorna på fötterna direkt. 
Klänningar från Topshop.
Klänning från Accessorize.
Harembyxor, örhängen och en "I love London" tröja. 
Köpte även lite trosor och annat grejs..
Väldigt nöjd med mina inköp! :)
 
 

London pictures

Här kommer då lite bilder från våran London trip. Har försökt att få upp bilder från mobilen men den är inte sammarbetsvillig! Men bilder från kameran får duga.
Klockan tre på morgon gav vi oss ut. Det var vi, polisen, fyllon och uteliggare! Och vi var verkligen inte ensamma på bussterminalen så mitt i natten.
Blev lite väntande på flygplatsen innan vi fick gå på..
Det var lite svårt att hitta rätt i början. London är liiiite större än Oslo om man säger så!
Vårat första stopp i staden blev ett besök på Burger King. Efter maten blev det trams (som vanligt).
Efter Burger King letade vi upp vårt hotell, men eftersom incheckningen var klockan två gick vi runt i området och sedan slog vi oss ned för att dricka latte. Kan inte direkt kalla den cafe latte då det var en mjölkdrink. Inte god!
Vi hittade en spännande skåpslucka som ledde ingenstans. Den satt högt upp, lelle skulle stänga och ramlade! 
Skrattanfall AB!
Vill ha detta hus! :)
En sån här vill jag också ha! hahaa
London Eye, detta var jag i en halvtimme. Världens tredje största parisehjul! Jag är så stolt över mig själv, då jag HATAR parisehjul. Men detta skulle jag kunna åka igen!
Dag två. Min stora höjpunkt på resan; Harry Potter studion! Denna buss fick vi åka med from stationen och fram till studion.
"Skrymslet under trappan"
Dörren in till stora salen.
Nu har även jag stått i "Nattbussen". Coolt som f*n!
Ett besök på Tom Riddles (Voldemort) grav.
Ett besök på Hogwarts var juh ett måste!
På kvällen satte vi oss på en finare pub och drack öl och frös!
The Millenium Bridge och Hanna.
Innan Camden Market gick vi hela fredagen på Oxford Street för shopping! 
Primarkt. Ullared fast med kläder och skor.
Såg denna snygging utanför Harrods! 
Vårt hotell, Avon Hotel. Rekommenderas.
Sedan var det resa hem till kalla Oslo igen. 
 
 
 

Hemma!

Hanna plockar upp sina köpta saker fron Londonresan, Lelle oich Nils är på rummet och själv sitter jag här i min onepiece och kollar lite på tv. Ska snart också plocka upp mina inköp, men först äta! 
Londonresan var otroligt rolig! Första dagen hade vi sol, gick för tre hela dagar (över 30000 steg!!) och åkte London Eye senare på kvällen. Resterande dagar var mest mulet, med England är juh inte direkt känt för sin strålande sol..
Andra dagen åkte vi till Harry Potter; Studio Tour en bit utanför London. Jag som är ett Harry Potter fan var det ortoligt frän, men även Lelle och Hanna tyckte det var värt allt. Studion är den äkta inspelningsstudion där Harry Potterfilmerna spelats in. Riktig rekvisita och rum, shoppen efter ska vi inte tala om.. 
I lördags var vi hela dagen på Oxford Street och shoppade. Gud så jäkla najs! Hittade mig otroligt fina saker som jag är jätte nöjd med! 
Jag ska lägga upp massa bilder, ska göra det imorgon! Tog en jäkla massa!! 
Hörs då! 
Bye