Sverige!

På rullande hjul genom Sveriges landskap närmar jag mig väldigt sakta Vimmerby och därmed min slutdestination! Ska bli otroligt skönt att få sig lite ledighet och umgås med familjen en sväng. Man saknar dom mer än man själv vill erkänna och tror. Hittils har det varit sol hela vägen i stort sätt så hoppas nu att det håller i sig till helgen. Sol på påsk, kunde inte varit bättre. Men hoppas inte för mycket! 
Under resans gång har jag hittils kollat på några avsnitt av serien "Nikita", lyssnat på lite musik och ätit.. Kanske skulle ta mig en promenad också i mittengången innan rumpan somnar på heltid! 
Här är två låtar som jag har fastnat för den senaste tiden. 
P!nk & Nate Ruess från gruppen Fun. Älskar P!nk, älskar videon och älskar Ruess röst! Man kan inte önska sig en bättre duett!
Första gången jag hörde denna låten var med tjejgruppen Stooshe, andra gången med Boyce Avenue och nu för några dagar sedan hörde jag för första gången orginalet med Ed Sheeran. Bäst!
Och om ni kollar videon, ja det är Rupert Grint aka "Ron Weasly" i Harry Potter. De är tydligen väldigt lika enligt vissa så Rupert ska spela ett besatt fav av Ed. Ni får se Ed i slutet så får ni avgöra likheten själv.
Enjoy!
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo