Live life

Vissa dagar har man nått att blogga om, vissa rullar bara på som vanlig och hur kul är det att läsa egentligen? 
Jag har inget speciellt att skriva nu heller. Jobbar, städar och bäddar under dagarna sedan är jag trött resten av dagen. Kanske går en promenad på kvällen med mamma. 
Jag har kollat en del filmer den senaste tiden, bland annat; "The Great Gatsby", "How to train your dragon", "In time", "Diana" och "About time". Kommer inte ihåg om jag sett någon mer.. Men det räcker gott! Alla var sevärda. Gatsby var inte alls som jag trodde, Draktränaren var en fin film, In time handlade om framtiden, Diana handlade just om prinsessan Diana och man fick se hennes liv och det var hektiskt!, About time har jag precis sett, den var bra! :) 
 
Har även bokat en resa till Turkiet den 23 augusti. Hanna och jag åker bort en vecka och vilar upp oss! Gött! :D 

Story of my life

Harry Potter var jättekul! Rekommenderar det verkligen. Det var faktiskt häftigare än London. Nu var det mer prova själv och guidning. Men London hade Hogwarts slottet så hmm.. Men det var toppen!
 
Jobbat nu i två dagar. Även att det är kyligt ute så är det döhett på jobbet! Jobb i två dagar till, sen är jag ledig på onsdag. 
Fick reda på skolan till hösten. Har fram till den 31 juli att bestämma mig. Men jag har ärligt ingen aning om vad jag vill!! Göteborg? Basår/Kalmar? England? USA? Jag går snart i delar, jag vill gömma mig i ett hål och vakna om sisodär 3 år. Då kanske jag vet vad jag vill! Varför har inte jag nått jävla intresse och de jag har kräver en jävla massa matte som jag HATAR!!!! 
 
Får se hur det blir med den saken.. 
 

2014-07-09

Jobbat nu måndag till onsdag och är äntligen ledigt i två dagar. Det är så j*vla varmt på jobbet, ingen luft alls!. Igår stresskörde mamma och jag upp till Linköping för ett informationsmöte för Au Pair i USA. Det lät precis lika intressant som alla broschyrer och allt jag har läst! Sugen är jag, men får se! 
 
Imorgon blir det i alla fall ett nytt äventyr med mamma. Jag vet (Gud vad vi far), men imorgon blir det Harry Potter i Norrköping! Wiiie :) Som jag längtat! Sen maj.. haha :D 
 
Aja, nu ska jag fortsätta skriva på evighetsansökan från Culture Care! :)
 
 

Helgen och dagen

Ankom som sagt i torsdags till Göteborg. På fredagen hängde jag med Lelle på jobbet en liten stund innan hon släppte av mig på Frölunda torg. Ansiktskräm och present till Lelle inköptes innan jag åkte hem till deras tomma lägenhet. Så jag städade lägenheten. Det blev väldigt fint. Kollade på tv och undrade vart de var någonstans. Sen kom Nils och lite efter kom Lelle också hem tillsammans med hennes kollega. På kvällen gick vi senare ut och åt på Texas Longhorn, supergott! Efter det spontan bio och "A million ways to die in the west" som var jätterolig! Skaparen av bland annat "Ted" och "Family Guy" var producent och huvudskådespelare. Se den! Efter filmen bestämde sig Lelle och jag för att gå och ta en öl och hamnade tillslut efter en hel del steg på Linneterassen. Vi var så trötta och mätta att vi inte ens drack upp hela ölen. 
Lördagen sov jag lääänge. Men det var skönt! Vi åt lite sen frukost innan vi gav oss ut på stan. Vi gick runt och kollade i olika butiker, tills vi efter mycket om och men åkte hem och duschade, gjorde oss i ordning och gick sedan till Alma. Det var några trevliga timmar. Efter det gick Lelle och jag ut, till Yaki-Da. Sammanfattning. Vi tatuerade oss (fake som tur var), och en massa killar. Vi dansade, vi drack vatten och gick tillslut hem vid tre tiden :) På söndagen sen skulle jag åka hem klockan tio över fyra. Men innan de åt vi kinabuffe och blev undrande över de tretital poliser som var på stan. Visade sig att det var fotbollshuliganer igång!
 
Idag har jag jobbat och ÄNTLIGEN läst ut Hungerspelen boken. Väldigt bra serie. Nu får jag börja på en ny bok innan min läsust försvinner!
Natti

Göteborg

Efter, ja låt oss säga, efter några dagars packning har jag nu stängt väskan och kommit fram till Göteborg. Dagen började med jobb på hotellet, sedan vid kvart i två fick jag gå hem lite tidigare. De hade dock bara en våning kvar så har inte jätte dåligt samvete. Mötte mamma på centralen och gav bilnycklarna till henne. Hon hade så snällt varit och köpt en sallad till mig att äta på resan. 14.19 gick tåget mot Linköping. Byte i Linköping mot Katrineholm sedan byte där mot Göteborg. Första två tågen gick fort, men det sista var för himla segt. Men halv åtta var jag framme och mötte upp Lelle. Vi tog en kaffe på Starbucks innan vi åkte till lägenheten. Nu ligger jag nyduschad i en nybäddad säng. Gött! :)
 

Tisdag

Halva dagen idag har jag gått och trott att det har varit sista juni, men det visade sig vara igår! hahaa.. 
 
Idag tog mamma och jag min kära vän golfen till Västervik. Ny vindrutetorkare inköpta på Biltema, träningskläder (två tröjor och ett par byxor) på Stadium, lite på Netto. Sedan bar vi oss hemåt, men vi hann bara köra runt våran rondell utanför huset innan vi bestämde oss för att ta Vimmerby också. Blommor på Hagelins, lite nytt smink på Lindex och sedan avslutade vi även där på Netto. Två 400 ml body lotion från Nevea för 29:-. Riktigt fynd! 
 
Har hämtat in resväskan, och tänkte väl börja packa.. Men jag är juh som jag är.. Några timmar senare och jag har bara flyttat på den, tur den har fyra hjul! ;) För er som undrar ska jag till Lelle i Göteborg på torsdag! :D
 
Ha en fortsatt trevlid tisdag hörrni!! 
 
Bjuder på Ed's nya sång "Don't" som finns med på nya albumet. Spekulationer finns att låten handlar om Ellie Goulding och Niall Horan.. Inget erkänt dock.