Helgen och dagen

Ankom som sagt i torsdags till Göteborg. På fredagen hängde jag med Lelle på jobbet en liten stund innan hon släppte av mig på Frölunda torg. Ansiktskräm och present till Lelle inköptes innan jag åkte hem till deras tomma lägenhet. Så jag städade lägenheten. Det blev väldigt fint. Kollade på tv och undrade vart de var någonstans. Sen kom Nils och lite efter kom Lelle också hem tillsammans med hennes kollega. På kvällen gick vi senare ut och åt på Texas Longhorn, supergott! Efter det spontan bio och "A million ways to die in the west" som var jätterolig! Skaparen av bland annat "Ted" och "Family Guy" var producent och huvudskådespelare. Se den! Efter filmen bestämde sig Lelle och jag för att gå och ta en öl och hamnade tillslut efter en hel del steg på Linneterassen. Vi var så trötta och mätta att vi inte ens drack upp hela ölen. 
Lördagen sov jag lääänge. Men det var skönt! Vi åt lite sen frukost innan vi gav oss ut på stan. Vi gick runt och kollade i olika butiker, tills vi efter mycket om och men åkte hem och duschade, gjorde oss i ordning och gick sedan till Alma. Det var några trevliga timmar. Efter det gick Lelle och jag ut, till Yaki-Da. Sammanfattning. Vi tatuerade oss (fake som tur var), och en massa killar. Vi dansade, vi drack vatten och gick tillslut hem vid tre tiden :) På söndagen sen skulle jag åka hem klockan tio över fyra. Men innan de åt vi kinabuffe och blev undrande över de tretital poliser som var på stan. Visade sig att det var fotbollshuliganer igång!
 
Idag har jag jobbat och ÄNTLIGEN läst ut Hungerspelen boken. Väldigt bra serie. Nu får jag börja på en ny bok innan min läsust försvinner!
Natti

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo