Sega måndag

Fjortin och en halvtimmes jobb idag och jag är död! Regnet har ösit ner i skurar lite då och då, vi hade världens avstånd till toa/påfyllning av vatten, hade magont och sist men inte minst dog batterierna i walkisarna. Vi stod sisodär en kilometer ifrån varandra och att inte kunna göra något var inte de roligaste! Så de va bara att gå upp till asfaltsläggarna och ställa sig på var sin sida och ha ögonkontakt medans bilar körde på den nylagda asfalten! (Inget emot norrmän, men de är för jävla tröga och då menar jag inte bara körandet på ny asfalt!!) Dock måste jag berätta en väldigt rolig sak som hände framåts slutet. De kom en bil åkandes, jag vinkar fram den medans jag även ber bilen att sänka farten. Då stannar två jenter och fnissar/frågar "Får vi ikke köra här" - Jo, just nu går det bra för vi har ingen kommunikation, men asfalten är nylagd och det är meningen att man inte ska köra så fort.. "Aha,, *hihihiih* "Vi undrade varför vägen rök så mycket" - På grund av asfalten.. "Hahaha, jaha.."
Man bara ...
Aja,, nu är jag hemma, batterierna är på laddning, jag har mättat min mage och hunnit varva ner framför ett McLeods avsnitt. Nu blir det att krypa till kojs. På't igen imorgon bara! 
Puss & Kram!
Ps. Har åkt lastbil för första gången någonsin och det var awesome! (Pga avståndet blev vi lata och liftade med lastbilar, buss i körning och personbilar.. hahaaa)
mother skrev

Du är underbar när du skriver man får sig alltid ett gott skratt.
Knäppa norrmän!

Den 2012-06-26 klockan 09:31:12.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo