Min helg

Nu är jag i Oslo igen efter en väl spenderad helg i Lund och Emma. Alltid lika kul att träffa denna underbara människa! I fredags när vi kom så slog sommarvärmen till, underbart väder! I Oslo har det inte varit så bra väder, än,  men förhoppningsvis blir det ändring på de! Vi åkte och kollade på Alnarps universitet och dess gröna park, Emma hade med sig picknik så vi satte oss ned i grönskan och pratade. Stranden blev nästa anhalt och ett litet dopp av fötterna, inte så kallt faktiskt!
Lördagen spenderade vi inne i Lund. En otroligt fin stad. Lite shopping, glass och galenskap på summera denna dagen. På kvällen åt vi tacos ute i solskenet och vår utsikt var gröna åkrar med massa fina rapsblommor. 
I söndags tog vi tåget in mot Malmö och shoppingcentret Emporia. Stort som sjutton! Efter ett antal timmar hittade vi endå nya affärer! Man kunde gå upp på taket, kolla på utsikten och använda kikare för lite närmare syn. Kollade in det skruvade lägenhetshuset "Tuning torso" cool byggnad!
Detta ska vi verkligen göra om igen snart! 
 

Hanna och jag har även köpt ett interrailpass så från och med den 22 juli åker vi på spåren mot vissa delar av Europa. Kul är bara förnamnet! Längtar som tusan! Wiiiiie 
Nu blir det uppackning och sedan sängen för min del för imorgon börjar allvaret igen! 
Hoppas ni haft en lika bra helg som jag! 
Kramar från Oslo
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo