Sommarjobb - check!

Nu börjar min onsdag lida mot sitt slut. Onsdagar är lite av en favoritdag för min del. Det är mitt i veckan, man har två arbetsdagar kvar innan det är helg. Slutar tidigt och Grey's Anatomy visas på kanal 5 klockan nio så det har jag precis sett klart. Lillördag får vi juh inte glömma! Inte för att det har varit lillördag för mig sen jag slutade gymnasiet.. hahaa
Jag har börjat att ut och gå på mornarna innan jag börjar jobba. Känner mig mycket piggare under dagen så det tänker jag fortsätta med + lite extra motion skadar aldrig!
Idag har jag även provjobbat inför ett sommarjobb. Klockan nio till tolv befann jag mig på hotellet Best Western i Vimmerby. Jag hade otroligt roligt, och ovanligt lugnt och tyst för att vara ett jobb.. hahaa (inga barn). Efter att jag fått se en ordinarie personal städa ett rum fick även jag prova på två rum. De var väldigt imponerade av mig så känner att jag kan ge mig själv en liten guldstjärna! Kul! :) Jag som tidigare har haft det lite svårt att få sommarjobb tycker det är supergött att ha ett nu! 
Nu blir det natter, behöver min skönhetssömn! ;)
/Desireé

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo