En tur till Göteborg

Efter jobbet i torsdags åkte jag upp till Göteborg för att hälsa på min kära vän Lelle. 22.00 var jag framme och vi åkte direkt hem till Lelles lägenhet. Vi satt oss ner framför tv:n och jag somnade nästan för jag var riktigt trött! Jobb i 8,5 timme + en resa på ca fem timmar. Bäddade sängen sen gick vi och la oss. 
I fredags följde jag med Lelle till jobbet. Många gulliga hundar hade hon att gå ut med, men det blev lite långtråkigt i längden. Men med en Lelle som sällskap klarar man allt! Värst var resan hem. Fy vad trötta vi va, jag somnade på bussen, tror nog Lelle slumrade till lite också. Fick gå och bära på alla fem små påskmust. Det var jobbigt.. Haha
Väl hemma duschade vi och gjorde oss i ordning. Nils var snäll och hade lagat mat till oss då vi inte hade jättemycket tid hemma då vi skulle på bio. "Divergent" blev det, lite kopia av "Hunger Games" men endå inte. Den var bra! Vi var där med Lelles Göteborgskompis Tove. Vi gick till Linneterrasen och drack drinkar. Det var en trevligt kväll.
Lördag. H&M var första stoppet på dagen. En långklänning inköptes och ett linne. Systemet var nästa anhalt innan vi åkte hem och tillslut kom iväg till Liseberg! Hade en jätterolig dag! Perfekt väder. Åkte Helix, den nya banan. Dock inte med Lelle för hon hoppade av i sista minut. Men sjukt kul bana, inte så läskig som den kanske ser ut! :) Vann Minijons (dumma mig filmerna, de gula gubbarna) och det gjorde resten av Lelles och min dag! Tills Tove kom hem till Lelle och mitt humör sjunk som ett ankare i havet. Antagligen för att hon inte var så pepp.. Jag vet inte, men blev gladare när hon åkt.. Hehee.. Vi gjorde alltså ingenting på lördagkvällen förutom att se lite på ESC och sitta och vänta på Nils och hans vän i regnet. men hade kul endå.
Idag åkte jag hem. Inte kul.. Ville stanna kvar.. Men innan jag åkte hann vi med lite mer H&M och sushi! Mmmhm va gott det är!!! 
Imorgon börjar verkligheten igen, jobb från 07.45 till 18.00. Inte direkt pepp.. Men sova nu så jag inte blir en zombi imorgon.. Tack återigen för en jätterolig helg Lelle! Ses snart igen! :D
BANANAAAAAA! 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo