Det är inget skämt - jag har flyttat in till Kalmar!

 
Vad mycket saker gör i en stuga. Känns så tomt och ödsligt nu när nästan allt är i min nya lägenhet inne i stan (Kalmar). Jag kommer bo i stugan tills på fredag eftersom jag ännu inte har en säng..
Jag är så jävla glad att äntligen få ta mitt pick och pack och flytta ifrån Öland. Inga mer bilresor (finns såklart lite undantag), lättare att ta sig hem efter en utekväll, närmare till kompisar och till skolan, kan ha fest och någon kanske kommer! hahaa Nä men det ska bli riktigt najs, och ett + att få göra något till sitt eget! Imorgon ska jag dit och fixa lite, köpa lite grejer och flytta lite mer grejer. Men är otroligt tacksam för hjälpen jag fick idag av Jennie, Matilda och Anna-Sara! Blir lite mindre att bära! 
 
Dagen började med en jätterolig uppgift i skolan (not), men när den väl var slut fick vi tillbaka tentorna! Gick väldigt mycket bättre än jag trodde så är glad för det, dock blir det (som förväntat) omtenta. 
Åkte ut till Kleva på Öland då Jennie ville bjuda mig, Anna-Sara och Matilda på påsklunch. Smarrig pastasallad med lax och efterrätt som smakade underbart! MMMHH 
 
Byebye.. 
/Desireé. 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo