Påskafton

Hallu. 
Denna dag har jag hunnit med mycket, det känns som det i alla fall! Uppe skapligt tidigt, kunde bara inte sova längre och så hade jag en läskig dröm. Jag hade fått megalöss! USCH!!!!!!
Sudden och jag ut en sväng på morgonkvisten, sedan åt jag en god påskfrukost. Jag hade i alla fall sill och ett ägg!! Så påskfrukost light. Jag har sjungit en hel del på min roliga app på ipaden, "SING". Många dåliga, men roligt är det. Får passa på när bara Sudden är hemma! Åkte in till stan en sväng, knökafullt med människor! Har inte sett så mycket människor sen Hanna och jag var i London!!  Det har varit varmt idag, skönt. 15 grader här hemma. Tänk att det ska bli ytterliggare 10+ grader.. Tycker det är varmt nu!! Men men.. 
Var och hälsade på farmor. Hon blev mycket glad, eftersom farfar bor på hem är hon ganska ensam, så jag har även hunnit med en god gärning idag + att ja skjutsade henne till affären. (och hem såklart). Har ätit fetmat - pizza. åt alldeles för mycket så att jag fick ont i magen.. Var och gick ytterliggare med Sudd på kvällen, vi har såklart varit ute lite emellan, han kan juh inte ligga inne och fisa hela dagen! Sen nu efter allt har jag haft en spakväll, så nu glänser jag. Dusch - skrubb - inpackning - ansiktsmask - öronrengöring - fotbad, skrupp och salva. mmm Känner mig pånyttfödd. Hahaha jag kanske är Jesus, inte Gud? .. -.-  (kallas Gud av femmorna)..
Aja,"Gossip Girl" marathon har jag haft, men nu finns det inga fler avsnitt på viaplay. Dumt! Så jag får ta min absoluta favorit "Vampire Diaries" och "The Originals" istället!
Ha en fortsatt finfin kväll! :) 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo