Sjukling

Ligger hemma i sängen, sjukanmälde mig idag då jag har blivit sjuk.. Någon som önskar att byta med mig? :D
För att bli frisk lyssnar jag på massa underbar musik, skrap-ritade en sorts målning jag köpte igår på en av världens roligaste affärer - TIGER, kollade på filmen "Water for elephants" - Gud, se den för guds skull! Jag hade (som tur var) ganska låga förväntningar om den filmen, annars blir det lätt att den inte blir lika bra, så ta inte åt er om ni sla se den.. Är verkligen glad att den var så bra! :D Jag tänkte börja sticka som en gammal tant, men hittar inte stickpinnarna.. ^^ Jag borde verkligen städa lite.. Men har verkligen ingen ork till det, sjuk som frisk.. HAHAA..
Skicka gärna en friskhetskram så jag blir bättre nu till "de fyras gäng"s sista helg tillsammans..!! Ja, Emma åker snart hem!! :'( Hoppas du hälsar på oss!!
Nu ska jag leta stickpinnar, eller borde kanske hitta nått jag vill sticka först .. (onödigt om jag letat i onödan och sen inte hittar nått kul att sticka..) :P
Ha en fortsatt bra dag allesammans!! :D
KRAAAAM!
Jag villl oxå ha en elefant, det är ett djur jag verkligen skulle vilja ha hemma! Men de kan bli liiiiite problimatiskt.. Hundar och elefanter är de bästa djuren!!
Min skap-målar grej.. Det är nästan som en trisslott. Man skrapar bort den gråa ytan och under finns silver, blir riktgit fint men det är svårare än man tror!
10,- :O

Timbuktu - The botten is nådd.
Min nya droglåt!! Tyckte inte alls om honom, men sen jag kom till Norge har han börjats spela även på min spellista.. Får väl tacka Andy och lite Emil för det antar jag..
mother skrev

krya på dig gumman, puss

Den 2012-02-16 klockan 21:37:08.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo