God dag

Lördag. Ska inte dom vara roligare? Typ gå ut me vänner, äta middag och prata skit över ett glas vin? Det borde vara så, alltid! Men inte för mig och mina vänner. Vi ska bo evigheter ifrån varandra, men antar att när dom ögonblicken kommer, och man får sitta där med ett glas vin och prata sin skit så känns det lite extra. Man får ta vara på de ögonblicken, men önskar endå de kunde vara lite närmare varandra. 
 
Idag åkte mamma och jag som vanligt in till Vimmerby, som vi gör varje lördag. Men idag blev det inget Lindex och allt annat som har med mjuka tyger att göra. Istället åkte vi till second hand affärer, varav i den ena hittade jag ett helt underbart skåp. Men utan pengar och snål som jag är får det vänta tills nästa helg. Får se om det står kvar, då kanske jag slår till på det lilla "rucklet".. hahaah För gammalt var det! 
 
Ikväll blir det tydligen melodifestivalstittande för oss, men inte för mig, jag kollar nästa finalen nästa vecka, detta år strejkar jag de här lördagarna och kollar på någon annat istället!
 
Hej svejs!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo