Födelsedag, tjugo.

Sådär. Nu ska jag försöka lägga upp ett inlägg ännu en gång för att berätta om min tjugeårsdag. Vaknade vid halv sju av väldigt vacker sång av mina vänner. Ljusutblåsning och två paket. De två paketen va sammanhängade och visade sig att vara ett egenmålat puzzel som jag då skulle sätta ihop, vikket var väldigt svårt faktiskt när man va nyvaken. Men de blev klart och på de stod att jag skulle bli bjudden på middag och att jag skulle välja en resturang att gå till på kvällen. 
Somnade sedan om någon timme innan mamma hann ringa, prick en minut över halv nio (den tid jag kom till världen för tjugo år sedan). 
Sedan träffade jag Lelle och vi gav oss ut på stan för tänkte hitta nått till mig själv. Men gick hem med förlust, eftersom jag inte fick köpa de plagg jag ville ha.. Sedan gick jag till jobbet och sedan på kvällen blev det hard rock och presenter. Fick ballonger från hard rock så de hade vi roligt med när vi kom hem. I presentväg fick jag en dikt, spargris, biobiljett, vitt fin och skjortan jag ville köpa tidigare på morgonen. 
Tack så jättemycket för allt, man kan inte ha bättre vänner och definitivt inte en bättre tjugeårsdag! :) 
Första alkodrinken som tjugo!
Emma skrev

Haha, pusslet är sjukt snyggt! :D

Svar: Riktigt coolt!!
Desirée

Den 2012-09-30 klockan 22:02:21.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo